Valla kardeşim diyalog halinde olalim bende getirteceğim ama almanyadan. Ama o dediğin fiyata gercekten bende ilk basta inanmadim attigin linke baktim öyle yaziyor ama hasarli oldugu icin o fiyati verirler belki ama bende buldum hasarli 55-60 bin senin buldugun iyiymis. Yanliz 2017 nin Türkiyedeki fiyati ne bu önemli çünki benim gümrüklerde görüstüklerim zaten tam bilmiyorum yeni cikan yasayi en iyisi ankarayi arayayim dedim o biliyor ama o model suv diyince kazali dedim fark etmiyor diyor adam bana Türkiyede o araba 500 milyar diyor. Ula diyecem vergiyle o paraya cikiyor bunu icimden diyorum yurtdisinda ucuz diyorum olmaz diyor Türkiyedeki fiyati önemli diyor.
Valla bende 2015 lere bakmaya basladim. Ve arkadasin dedigi gibi kasko deger listesi diye birsey var oradan bakıyorlar fiyatlarina galiba çünki biri öyle söyledi biri expertize göndeririz dedi tam bilmiyorlar yani yapacaklarini ama o listeye göre bakacaklar gerisi insiyatiflerine kalmis bakalim ne edeceğiz. Sende birsey öğrenirsen bana bilgi verirsen sevinirim. Ben araştırmaya devam ediyorum simdiye kadar ogrendiklerim bu iletisimde kalalim.
Valla bende 2015 lere bakmaya basladim. Ve arkadasin dedigi gibi kasko deger listesi diye birsey var oradan bakıyorlar fiyatlarina galiba çünki biri öyle söyledi biri expertize göndeririz dedi tam bilmiyorlar yani yapacaklarini ama o listeye göre bakacaklar gerisi insiyatiflerine kalmis bakalim ne edeceğiz. Sende birsey öğrenirsen bana bilgi verirsen sevinirim. Ben araştırmaya devam ediyorum simdiye kadar ogrendiklerim bu iletisimde kalalim.