Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araç almak isteyenler dikkat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlastık bülent kardes.....

sen dedıgın aracı yayınla yeterlı ......

bak sana kıyak cekeyım resım fılan yayınlama

aracın lınkını ver burdan o kafı.....

hemde 2 saat ugrasmamıs olursun lınkı kopıe yap yeterlı benım ıcın tskle ederım

ya niye boşa kavga ediyosunuz biz engellilerin çoğunun cebinde harcıycak parası bile yok...siz araba almaktan bahsediyosunuz..adanalı_001 RECAİ

ya arkadaslar neden bu kadar uzatıyorsunuz emek arkadasımız diyorki kısaca 2002 model vosvagen passatın 1,6 otomatik sanzumanı yok. buda gercektir size 4000 euroya aldığınıza amcanızın getirdiğine demiyor anlamıyormusunuz bahsettiğiniz aracın 1,6 motor otomatik vitesi yok bunu bildiği için böyle yazıyor arkadasım yoksa amcan getirir sözümüz ona değil ama anlayın o özellikte araba yok.......

ferhat 0038

:)) haklısın dostum.olsa bıle 4000 euroya kısı almanyada 1999 nuda zor alır.yanı sonucta kapı yıne bülent beyın amcasnın paraya ıhtyıcaı olduguna cıkıyor.bülent kardes te haklı nerden bılsınkı???amcası var demıstır ver 4 bın euro alcam demıstır arkdasımızda ucuz etın yahnısı güzeldır dıye burda baba baba yorum yazmıtıstır.ve süresı nerdeyse dolmuıstur........BUKLEM rumuzlu kardes benı cok ıyı anlmıs..... :))

ben sunu anladim yazilarinizdan;sizler bana diyorsunuz ki sen karişma otur oturdugun yerde sanane milletin parasindan onlar araştirma yapmadan aliyor bizde onlari bi güzel kazikliyorsun ama ssen prrens işimize engel koyuyorsun ve onlarin gözlerini açiyorsun sırf bu yüzden bei ölümle bile tehdit edebiliyorsunuz demekki baya kazaniyorsunuz her araba başina 5bin tl kar müthiş yaw sifir araba satanlar %10kar koyarak satiyor siz 10yillik araçtan 5bin tl kar ediyorsunuz valla müthiş.

prens daha neler .-))

sen sacmaladın ne ölümle tehdıdı ne göz dagı vermesı dostum? sen cok kurtlar vaıdısı bakıyosun galıba:):)

senı ılgı etmez kımı ınsan az hızmet eder az kımı cok hızmet eder cok kazanır bu benı de senıde kımseyı alaka etmez.

senın arastırmalrınıda gördük :) ne adamsın yaaa ama neselı bır tıpsın.

sen rahat ol ben bülentten beklıyorum bugün son günü sende katıl ıstersen bülenet kardesle amcasnının kervanına da alayım boyunun ölcüsünü :);)

bu arada prens kardes sen ınsanlar adına yapmıs oldugun elle tutlur bır konunu yayınlarmmısın bana????

eften püften deyıl elle tutulur yapmıs oldugun bır hızmetı burda ınsanlara yayınla dekı...................

BAKIN ARKDASLAR BEN BURDA OTURUP SASECE SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMIYORUM.

BILEMDIGIM SEYLER HAKKINDA KONUSUP YAZIP SIZLERE 1.8 MOTOR GIBI ARACLARI SUNMAKTAN ÖTE

BENIM KENDIME VE SIZE SU HAYRIM VAR DIYE YAYINLARMISIN???????

SAYGILAR PRENS....................

emek kardeş

emek kardeş arabayı buldum sen merak etme ama buraya resmini nasıl koyucam sölede koyuyum resmini kardeşimmmmmm kim kimin boyunun ölcüsünü alıcak görelim
ayrıca kardeş dogru sölüyor yani şu kazıklama işini o arkadaş haklı ama burası türkiye enson engelli vatandaşların hakkınada göz diktiler ama bu haksız kazanç o insanlarda kalmaz bi şekilde geri iade ederler
neyse emek kardeş şu sizeye nasıl arabanın fotografını koyarım sen onu söle demogoloji yapma

Resıme gerek yok sıtesnın lınkını buraya kopıe yap yeterlı bülent kardes

emek

KIVIRTMA BURCUTMA galiba sen dönsözlükte yapıyorsun baksana habire kıvırıyorsun sen bana yayınla dedin sana nerden link veriyim adam cekmiş göndermiş msn den sen resimi nasıl ekliycem onu söle kıvırtma

anlamıyosun galıba bu en basıtı aracın lınkını ver burda herkes lınke tık yapmak suretı ıle aracı exrtarı ıle ınceleyebılır.bu senın cınde herkes ıcınde daha kolay ve rahat.....

bunda kıvırcak bır sey yok arkdasım

neyse gereksız cümlelere gerek yok ıcrata ısımze gecelım

lınkı kopıe yap.......buraya.......

kendı yorumunu ve prensın yorumunu kurtar yorumlarınızın yazdıklarınıızın arkdasına oldugunu ıpsat edın yoksa prensde sende zan altında kalacavaksınız bu sıtede

Resim eklemeyle ilgili bilgi burda

söle

ben yine lafımın arkasındayım buldum gönderdi msn den fotografını dış yüzünü iç yüzünü hepsini yayınlıyacam sen niye sölemek istemiyorsunki korkuyorsun deyilmi poyan ortaya cıkacak demi dolandırıcılıgın ortaya cıkacak demi yüzde 300 kazancın ortaya cıkacak demi engelli vatandaşların gözleri acılacak demi müşterilerin azalıcak demi

sen bu siteye o resimleri nasıl koyarım onu söle link filan yok
sen sözünün arkasında dur sen buraya resmini filan at dedin şimdi dansöz gibi kıvırıyorsun o resimleri nasıl koyarım onu söle

Ben yüzde 300 deyıl yüzde 2500 kar edıyorum sen ne yapacaksın kım ne kar edıyor ne zarar edıyor???

Buraya resım nasıl konulur tam bılgım yok onu sıte yönetıcısı arkdaslardan veya dıger arkdaslardan bılgı alarak yapabılırsın.

Ben sana basıt yolunu ızah ettım lınkı ver yıne yeterlı daha rahat olurdu......sen bunları ıspatla.......

Sen daha üstüne düsenden bılgın yokkı benım dolandrılcıgımdan bahs edıyorsun???

Bır tane cıkar sen benım karsıma dolandırıcı olduguma daır bır sey veya müsterı bır tane cıkar ben 6 ay sana calısacagım....

Hala kafa yerınde deyıl hala arkasnda duramaıyacagın gereksız yazıların pesındesın.................................

Resım ıcın sıteye basvur........veya bana e maıl yap

celık6@gmx.de

arkadaşım

olmadı o sitedende ben sözümün arkasındayım şuanda fotograflar elimde mevcut yolunu söle yayınlıyayım ok

işte

56e2934a-a506-4cd7-ab1f-d8337ad4c8ff0150011980001.jpg

işte gönderdim

oezıx tskl ederım :);) resım koymasını bende bılmıyordum.

devamlı lınk verırdım devamlı ılgın ıcın tskl ederım

teşekkür ederim sölediyin için kardeş

emek kardeş işte bu arac sen şimdi olmaz filan dersin sana yemin ederim bu araC ister inan ister inanma amcamın bana sölediyi kelime sahibi 5000 euro istedi 4000 euro kapattık aldım dedi taktir siz engelli arkadaşlarımındır
ben sözümde durdum emek kardeş !!!!!!!!!!!!!!

tskl ederım bülent kardesım.....

tek cümle yazacagım gerı kalan yorum dıger arkdaslara kalmıs.......

BU ARAC TICARI TAKSI...1.9 TDI ALMANYADA HIC AMA HICCCCCCCCC BIR TAKSCII BENZINLI ARAC KULLANMAZ..........RESIM OLDUKCA KÜCÜK ARKASINDAN ICINDEN VS VS RESIMLERI OLSAYDI DAHA IC ACICI OLURDU AMA BU ARAC BENZINLI 1.6 MOTOR AUTOMATIK SANZIMAN BIR ARAC DEYIL..VE BU ARAC SU AN TRAFIGE KAPALI BIR ARAC ILLAKI BIR SITEDE LINKI VARDIR....SATICI GALERICIDIR CÜNKÜ SU AN...

ARAC 1.9 TDI TICARI TAKSIDIR..

neden

neden sustun emek kardeş size site geziniyorsun şimdi arabayı meydana cıkarmak için boşuna arama orjinaldir 1 inci sınıf cep telefonundan cekilmiş ve sadece 2 fotografı var oda benden amcamdadır kardeş arama bulamassın

Bülent kardes enı boyu motoru her seyı olduktan sonra neden olmasın ben ısterımkı sadece sana göre deyıl kendımde dahıl 2005 molde bır aracı 1000 euroya alalım...gönül hakıkattan bunu ıster....

Ama bu arac benzınlı 1.6 automatık sanzımanlı bır arac deyıl.hayır sıte sıte gezmıyorum dünya sıte var hangısınde bulacagımkı...

Ama madem sen ara bul dıyorsun.....bu aracı satan auto handler yanı galerıcı resımın arkdasındakı bayraktakı fırmanın ısmını ver bulmyalaım aracın orgınal resmınden lınkten bakalım......

Kısacaı böyle bır ıspatrı sokaktakı cocukda yapar.......

emek kardeş

bak güzel kardeşim bak akıllı kardeşim ticari olup olmadıgını bilmiyorum fakat arac 2002 model ve 1600cc olup 4000 euro ya alınmıştır güzel kardeşim bekle nisan ayının sonunda kısmet olursa hem araba hem kendimi cekip yine böle gönderirim benim akıllı kardeşim

Oezıx burdakı aracların hepsı bu renkte vede ben 14 yıldır hıc bu renekte normal kullanıcıya rast gelmedım.

Ve almanyada lpg sıstemı henüz tam yaygın olmadıgı ıcın hangı takısıcı bu aracın 1.6 motorlusunu üstelık otomatık vıteslını alıp taksı yapar???? Cok yakıp ısınden zarar etmesı ıcın deyıl tabıkı :)

bıze sadece arkadan önden ve ıcınden bırde motorundan resım yeterlıydı aslında.....

Neden amcanın ceb telı 3 tane daha ceksın resım ne varkı bunda bülent kardesım vaktımız var ;)

emek kardeş

emek kardeş ben üzerime düşenini yaptım dediyim gibi emin deyilsen nisanın sonunu bekle kardeşim ozaman aküsüne kadar cekip burdan senle ve diger arkadaşlarla paylaşıcam benim güzel kardeşim bu işte burda bitmiştir lütfen bak benle ilgili yorum şimdilik yazma nisan 30 olunca özel e mesaj at tamammı emek kardeş hadi selametle ..........

bülent kardes egerkı sen ben ıspataldım ıkna edıcı sekılde ıspatımı yaptım dıyorsan basım üstüne söylecek bır seyım yok....

bu arada unutmadan ben su an almanyadayım.amcanla kontaga gecebılrıım bu aracı satyorsa 9 bın euroya almaya hazırım sence uygunmu?

ama bu aracı 2002 model 1.6 motor automatık sanzıman....

saygılar

emek kardeş

ben ispatladıgıma inanıyorum kardeş satmaya gelince sormam gerek birdaha öle bi aracı düşürebilirmi acaba sorayım sonra sana cevap atarım kardeş ama inan bak bana 1.600cc 2002 model otomotik vites dedi kimseye burda yalan konuşmanın bi anlamı yok kardeşim
dediyim gibi yalan konuşsam şayet nisanın sonunda poyam ortaya cıkar demi hadi kardeş selametle kendine iyi bak

Bu araç bal gibi hem taksiden çıkma hemde 1.9tdi motorlu. ayrıca km si 400.000 den aşağı değildir bunun.

bülent kardeş, passatın bu kasasında 1,6 cc otomatik bir serisi yok.
inşallah hayal kırıklığına uğramazsın.

ben yine lafımın arkasındayım buldum gönderdi msn den fotografını dış yüzünü iç yüzünü hepsini yayınlıyacam sen sözünün arkasında dur sen buraya resmini filan at dedin şimdi dansöz gibi kıvırıyorsun o resimleri nasıl koyarım onu söle

Bülent bey, sanırım yazdıklarınızın arkasında duran yiğit birine benziyorsunuz. Ama gördüğüm kadarıyla tek bir resim yayınlamışsınız. Akıl mantık var. DIŞ YÜZÜNÜ , İÇ YÜZÜNÜ ve hepsini yayınlayacağınızı ifade etmişsiniz(yukarıdaki alıntı size ait ise). Sanırsam Tek bir resimlede bütün bu detayları görkem mümkün değil, ama siz görebiliyorsanız bu detayı bizede ifade edinki bizde görelim.:D
.
Birdefa alamanyada resmini yayınladığınız araç rengi Ticari araç rengidir, Tİcari araçalrın hepsi dizeldir.
Teknoloji okadar gelişmişki bu araçın detaylı resimlerini yayınlayında Engelli dostu olduğunuz anlaşılsın, en azından sayenizde bir ENGELLİ KARDEŞİMİZ BEDAVA ARAÇ sahibi olacak.

Size zahmet , biraz zahmet edinde iyice araştırın. Soruşturun. Ondan sonra burda iddaalı yazın. Yoksa Prens MickeyMous gibi mahçup ve gülünc duruma düşersiniz

BAYRAK AUTO

Ya evet araç 1.6 motor ve benzinli neden anlamak istemiyorsunuz arkadaşlar resimden belli değilmi otomatik ve benzinli olduğu ve 1.6 motor olduğu hatta 2002 model bi araç bide bu işi yapıyorum diyorsunuz bi kere bu araç ticari araçta değil nerden çıkarttınız bu şahış arabası ticari araçların rengini yanlış biliyorsunuz emek kardeş almanyada boşa yaşamışsın daha bu resimden aracın km sini otomatik olduğunu ve 1,6 motor benzinli olduğunu anlamadıysan bu işi bırakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt