Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araç almak isteyenler dikkat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhat0038

ferhat kardeş bunlar anlamış fakat inkar ediyolar müşterileri azalır bakımından kardeş

:) bu sekılde de yıne prens ve bülent kardesım zan altında deyıl.

buraya yazdıkları engellı arkdasları sözde düsünme olarak buraya yazıkları yorumların arkasında duramamısllardır...

bır dahakı sefere sızı daha dıkkatlı olmaya elınızdekı veya becerenızdekı posızyona göre hareket etmenızı ıstyorum yazıktır......

bır ınsan söyledıgı seyın arkasında duramamak acızlıktır

saygılar

bulent381, ispatlama resimle olmaz,sen arabanın ruhsatını buraya yayınla araçın ne olduğu belli olur.
not: 2002 model 1600 cc volkswagen passat otomatik vites olarak üretilmedi.

bülent bey

ÖTV yı sormusunuz..hayırıdr passtan vazmı gectınız? ;)

emek

sanamı sorucam passattan vazgectiyim yok yanlızca burdan sıfır hundai alsam daha avantajlı olurmu onu merak ettim keşke sana sorup öle yazsaydım artık bundan böle formda bişey yazarsam şayet ilk önce sana danışıcam

tabiki bana sormiycaksin bülent kardes rica ederim.

ötv de hazir düsmüsken burdan alman senin icin daha avanatjli ve karli olur tabiki.hemde hundayi binceksin dile kolay...

sen bence bu fikrinde daha iyisin.o halde passat bosa cikiyor.:)

amcayla konussanda passatida bize ayarlasan diycem ama karini fayzlasini ile veririm sorun yok.;)

bence sen passattan vazgectin.nisan ayini beklemeyelim :rolleyes:

şuan

şuan passatmı hundai eramı kararsızım ama kararım hundaiden yana olursa söz passatı senle irtibata gecicem bir şartla o şartda lu onu alan özürlü insandan kar almıycaksın
ayrıca formda %90 rapor yazmıştım o dogrumu bilgin varmı acaba

buklem sen konuya bıraz ters kaldın galıba dostum.burda senın gıbı düsünen

prens kardes bak baslık ne yazdııı??? sonuc ne oldu????

basına gelmıs olabılır adam sana 1.2 dızel bmw de verırım der normal.ama bunu öyle bos bos yazmadan ad soyad vererek yaz.yazkı kendın de zan altında kalma.

bülent kardesım evet bır yüzde 90 sorunu varmıs bende duydum ama vaktım hıc yok arastırmaya ama dogru galıba.

bu arada hunayı erayı bos ver.saka bır yana bınceksen alman markasından vazgcme.....

era üzer senı.yıpsartır kullanıcyı.....

ıyı bır refaransla alırsan.ıyı bır yakının ( aractan anlıyan ) alırsan.yurt dısı ıyı tabıkı.ama dıkkatlı olmak gerek kesınlıkle.yurt dısı da olsa her sey o kadar net ve temız deyıl......

emek kardeş

birde şu var örnek 2002 bir passat veya boro şuan 20 milyar civarında türkiyede birde 2009 hundai era getz vs bunlarda 20 milyar yani demek 8-9 yıllık vosvogen şuan sıfır hundaiden başabaş acaba 10 yıl sonra yurtdışından getirdiyim aracı satmaya kalksam o yıl içinde şimdi oldugu gibi 0 km hundai alabilirmiyim veya şimdinin parası örnek 4000 euro versem o passata 10 yıl sonra satsam o parayı cıkarırmıyım yoksa zararmı ederim arkadaşım

bulent381;
en mantıklısı o para yur içinde 5yil garantili sifir araba almak daha avntajli tabi dostum ;)

iyi hoş diyosunda kim bana 4000 euroya 2002 araba verir sorarım sana

amcan verır bülent.........................:);)

yada prense kulak ver.o tüm engellıler ıcın kendını bu ıslere adıyan bır vatandas.;)

emek kardeş

emek kardeş git başımdan bemim sana vericek param yok

buklem kardeş evet dogru diyosunda yanlız şu var yurtdışından getirdigin 2002 model bi arac şu anda 0 km hundai eradan başabaş demekki o daha saglam oluyor senin endişen şu aman dikkat etsin engelli arkadaşlar bu işlerde bi sürü leş kargası var etrafta korkma kardeşimfırsat vermem vede her ne kadar yurdışından arac almak isteyen engelli arkadaşları uyarıyorum
düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim

evet arkdaslar yurt dısından arac almanın rıskını anlatan ve bu ısı yapan herkese camur atan arkdasların acmıs oldugu bu baslıkta BÜLENT bey kardesımız...nısan ayı ıtıbarı ıle ıddasında bulnudgu passat marka 2002 model 1.6 automatık sanzıman aracını almas ve aldıgınıda burada yayyınlaması gereklıydı.....

bugün 12 nısan ortalıkta ne bülent bey ve aracı nede onu buarada savunan hıc bır arkdasın sesı yok......

bülent bey bzı bılgılendırısne sevınırım....amcanı ara :)

bülnet 381 ve saz takım arkdasları bugün ayın 16 sı

aylardan nısan............??????

unuttu sanma sakın bülent beklıyoruz.......................;)

Merak etmeyin altimda arabam var arabaya ihtiyaçim yok ben sadece uyariyorum araştirmadan araba almayin diyorum o kadar....yahu ben demiyorum ki ondan alma diye banane ben sadece bildiklerimi söylüyorum yarasi olan gocunur...yahu buraya ilan veren herkes 4-5bin tl fazla istiyor arkadas araba piyasasi belli hangi mantıkla o rakamlari istiyorlar anlamam yada engellidir araba piyasasindan anlamaz ben kafama göre fiyat koyum belki tutarsa diye mi ilan veriyorsunuz :)

sayın bülent 381 ve destekcısı prens

arkdaslar bugün 21.04.2009 sızden hala burada haber beklıyorum.
en azından bılgılendırme beklıyorum......

amcanızınmı ısı ters gıttı??
sızın mı ısınız ters gıttı???
aylar öncesınde burda yakıp yıkıp duruyordunuz nısan ayı geldı daha nıce nısanlar gelır sözünüzde durun ıspatını burda tüm arkdaslara gösterın beklıyorum.....

ya elle tutulur.arkasında duracgın düsüncenızı söylersınız

yada bu ısı bılen.yapan mücadele veren ınsanlara bos bos konusmayacaksınız..

yada parayı sokaktan toplamaya devam edeceksınız.................

emek demişki
((ya elle tutulur.arkasında duracgın düsüncenızı söylersınız
yada bu ısı bılen.yapan mücadele veren ınsanlara bos bos konusmayacaksınız..
yada parayı sokaktan toplamaya devam edeceksınız.))

emek
bakıyorumda eline bir koz geçti diye geçiyorsun dalganı. ayıp çok ayıp. yakıştıramadım kendini dürüst diye tanıtan bir kişiye.
((parayı sokaktan toplamaya devam edeceksiniz)) demekle resmen biz engellileri aşağılıyorsun. bunu söylemekle bizi dilenci kılıfına sokuyorsun. küçük düşürüyorsun. bunuda unutma biz engelliler senin kendi kafanda tasarladığın kişiler değiliz.

SAYIN OTURANBOĞA
BU ADAMIN BİZ ENGELLİLERİ NE ŞEKİLDE AŞAĞILADIĞINI BİLMENE RAĞMAN NEDEN BU KİŞİYİ ATMIYORSUNUZ???????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt