Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alım süresi 10 yıla çıkartıldı ve menşei kısıtlaması getirildi

ÖTV indirimi ile BYD alma imkanın yok. Yerli üretim değil. Türkiye de bile yapılsa %100 çin malı
Çin markası. Ancak Türkiye de uretilince muhtemelen en az %40 yerli üretim olacak. Yerli üretim/yerli malı hesabinda işcilik büyük oran tutuyor. Muhtemelen %40 üzeri yerli üretim olur.

bu tofaş ın fiat ın sahibi türk değil galiba yerli sayılmıyor mu fransız galiba:rolleyes:

@samuray42,
Hukukçu iseniz ve hukuk bilginiz ile bunu ifade ediyor iseniz gülebilirsiniz. Ancak bu konu, Hazine ve Maliye Bakanliğının ilgili birimlerinin, vergi dairelerine iletecegi resmi görüşü ile vergi daireleri açısından açıklığa kavusabilir. Hukuki olarak ise bu görüş engelliler aleyhine çıkar ise idare aleyhine engelliler tarafından açılacak idari davalar sonrası, mahkeme karaları ile netleşir.

@mehmetbey06,

Hayır öyle bir şey söz konusu dahi değil. Türkiye de üretildiğin de yerli olmuyor. Sadece Fabrika Türkiye de oluyor tüm parçalar Suudi Arabistandan gelecek yedek parça üssünü suudi arabistana kurdular. Türkiye de yerli üretim diye bir şey yok.

bu sitede geçmiş zamanda bizzat sevgili engelli arkadaşlardan !!!
ötv indirimli araç alanlar için yok şu cezayı kesin yok bu yasağı getirin yok şunu bindirmeyin yok şunu kullandırmayın bakın ötv li araç alabiliyorlar mı gibi birbirinden parlak fikirlerini hayretle çok okudum..Böyle saçma sapan konuşacağınıza hakkınıza sahip çıkın dediğimi iyi hatırlıyorum..
şimdi hak gitmiş yine aynı sığ beyin...
ben mağdur oldum
ben daha mağdur oldum
ben şunun yüzünden
ben şu engelli yüzünden mağdur oldum
ben ben diyene kadar etrafınıza bakın 'böl parçala yönet' nerede

Arkadaşlar ben 2020 yılı şubat ayında arabamı almıştım.bu yıl 2025 şubat ayında 5 yıl doluyor.benim herhangi bir işlem yapmam gerekecekmi acaba uzatma için.yoksa aynen devam edecekmi?

@xkatip74,

evet ama korkum başka kılıf uydurabilirler.. Bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler

herkes her zaman ki oldugu gibi çaresız kabul etmıs sımdı su araba yerlı olurmu olmaz mı tartısmasında . Bız essek oldukdan sonra bıze semer vuran cok olur boyle gıderse . Hıcmı aranızda dernek uyesı baskanı vs yok bır orgutlenın bır basın acıklaması yapın neyın kabullenmesı bu arkadas ? anlamak mumkun deıl

Üst Alt