Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çene ameliyatı olabileceğim hastane önerisinde bulur musunuz?

Gülo34

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

ben çene ameliyatı olacağım ve bunun için 1 sene önce İstanbul marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesine gittim gerekli muayeneler yapıldıktan sonra önce ortodonti ve periyodontoloji tedavilerimi yaptırmam gerektiğini öğrendim periyodonyoloji tedaviyi yaptı

yalnız ortodonti muayene için 6 sene sonra için sıra ancak gelir yoğunluk oldukça fazla dendi burada çalışıp tarihi öne çekme şansı olan bana yardımcı olabilir mi yada bu tarz tedavi imkânı olan başka bir devlet hastanesi varmı bilgisi olan yardım edebilirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim

Ne var çenenizde

Uzunlukmu var

Zormuş ameliyatı onun

Çeneyi yerinden çıkarıp geri takıyolarmış

flora19 canım üst damak normalden dar alt çene ise olması gereken yerin alt kısmında kalmış dendi

Ve biliyorum zor bir ameliyat ama skolyoz ameliyatı kadar zor olduğunu düşünmüyorum

aygulsarikus

Yok olmadım ben çok küçükken ortodonti tedavi gördüm sonra yarım kaldı ama istyom yaptırmayı

flora19 canım özel hastaneler fahiş fiyat veriyor geçen sene Yeditepe üniversitesi diş hekimliği fakültesi 40 bin tl fatura çıkardı bana devlet hastanesine gideyim dersen de çapa diş hekimliği 7 marmara üniversitesi diş hekimliği 6 ataşehir diş hekimliği ise 4 yıl sonrası için sıra veriyor ayrıca ataşehir ağız ve diş sağlığı merkezini bugün aradım 4 yıllık randevu dolu olduğu için ortodonti ye yeni hasta kabul etmediklerini belirtti ilgili kişi

2ce emin ol daha fazla ve ben protez yaptırdım kurtuldum :)

Sevindim. Zira ben yıllarca ortodontik tedavi görüp bir de çene ameliyatı oldum

2015 yılında çene ile ilgili okmeydanı araştırma plastik cerrahi bölümüne gittim. Temporomandibuler eklem içi enjeksiyonu yaptılar. Çene ağrılarım geçti.

Ağrı kesici iğne doktor yazıyor gidip alıyorsun. Sonra doktor şu gün gel diyor. Gidiyorsun yapıyor iğneyi. Çene kaslarına yapıyor. Sağ ve sol taraf derken 20 dakikada işlem bitiyor. Kalkıp gidiyorsun ve üstelik poliklinik odasında yapılıyor.

Ben ortognatik cerrahi ameliyatı oldum marmara üniversitesi hastanesinde. Çene ile alakalı herşey için istanbulda en iyisi marmara

Batuhan4955 ilk defa senden duydum böyle bir şey :)
2ce bende 3 yıl oldu Marmara da sıradayım sıra gelmedi bile iyi olabilir ona bişey diyemem ama sistemi çok yavaş ilerliyor bende protez yaptırdım en azından şikayetlerim yok oldu denecek kadar azaldı

Günaydın bu arada :)

Ora çok bekleltir.maalesef öyle ben özel tedavi oldum marmarada baya pahalıydi.
Marmaranin plastik cerrahisi çok iyidir şiddetle tavsiye ederim çene ameliyatları için bir numara

2ce Maltepe başıbüyükteki hastaneden bahsediyorsun değil mi?

Gülo34

Hayır orası diş hekimliği, kaynarca pendikte marmara üniversitesi hastanesi var oranın plastik cerrahisi çene ameliyatlarını yapar ben orada oldum. Istanbulda bir numaradir, çapa cerrahpaşa hikaye bence.

Kulak memesinin bitişiğindeki kemiklerden giriyorlar iğneyi.

Üst Alt