Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çene ameliyatı olabileceğim hastane önerisinde bulur musunuz?

Arkadaslar bisey sorabilir miyim benim cenemde kistler varmiss 20lik dislerle birliktr hepsini aldirmak istiyorum bunun icin universite hastanesine yonendirdiler ama nerde nasil randevu alinir onun hakkinda bilgim yok çapanin numarasini aradim ama bakim calismasi sebebiyle kapaliymis bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?

Edacano Çapa çok iyi bir hastane: benim de 20 yaş dişim orada çekildi. Başka bir yeri tavsiye etmem. Gayet iyi orası.

OĞUZATAY

Iyi ama randevu alinmiyor ki alinsa da erteleniyormus 5 6 yil gibi nasil bi yol izledin acaba?

Benim dişçimin eşi orada profesördü. Şimdi orada mı bilmiyorum; bir sorarım senin için. Edacano

OĞUZATAY

Gercekten mi cok sagol olmasa da saol en azindan ilgilendin eywallah kara kara düsünüyorum napicam diye..

Edacano Yalan borcum olmadığına göre demek ki gerçek; Eyvallah bir şey değil: yarın gündüz ararım bildiririm İnşAllah.

OĞUZATAY

Yalan borcundan değil herkes geri ceviriyor kimle konustuysam yapamazsin 5 sene bekletirler napicaksin filan diye soruyo moralim bozuldu tamam bekliycem sağol

Edacano Bekle sen; ben dönüş yapacağım. İnşAllah oradadır hala. Benim çok oldu çekileli.

3.5 yılın sonundaki bekleyişim cinlere yaptığım şikayet sonucu çözüme kavuştu artık diş tedavi ne başlanacak çok mutluyum bu arada marmara diş hekimliği sırasında olanlar şikayet edin cimere sorununuz kısa zamanda çözüme kavuşsun

Saygılar☺️

Gülo34 sorun nediki olumlu oldu cimerde

Bende çeneye taktım iyi doktor bakıyom

3 yılı geçmiş başvuralı hastaneye hala sıra gelmemiş bende şikayet ettim inceleme başlattı sağlık bakanlığı anında sıra bana geldi şerefsizler ya 3 yıl bi hasta bekletilir mi dimi ama Pluvia

Gülo34 iyi etmişin cnm 3yıl çok olmuş baya bende düşünüyom ameliyatıda önce ortonti olıyomuş heralde

Ameliyat sonrası sıvı içiliuomuş

Başında lastikle duruluyomuş

Pluvia sen bu gidişle daha çok beklersin fulya düşünmekten öteye geçemiyosun😄

Bezmialemde güzel diyorlar ağız ve diş sağlığı konusunda yinede hekim araştırmak gerekebilir

Üst Alt