Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çene ameliyatı olabileceğim hastane önerisinde bulur musunuz?

Buarada çene ameliyatı düşünen kişilere yardımcı olurum

Gülo34

Marmaraya git orada ceneyle alakalı herşey yapılıyor.

Bende mi gitsem marmaraya diye düşündüm ama çok uzak. Şişliden en kolay nasıl giderim.

Marmara plastik bir numaradir çene ameliyatlarında.
Sisliden gayet kolay e5ten kaynarcaya direkt gelen arabalar var ona bini kaynarca köprüsüne geldiğinizde karşıya geçip minibüse ya da otobüse binin

2ce doktor ismi alayım randevu için

Doktor adına bakma orada asistanlar muayene eder sonra hocalara gösteriler

2ce ücret ödedinmi
Batuhan4955 gel beraber gidelim tavşantepe metroya gel hastane üst tarafta kalıyor çok yakın yani

Gülo34

Hayır ödemezsiniz orası devlet hastAnesi ben ameliyata da para vermedim ki.
Doktorları çok iyidir.

Hacettepe paralı ameliyatı bir tomografi çekcekti 80tl dedi

Marmara devlet hastanesimi ünvtemi

Ünv hastaneleri kesiyo

Devlet hastanesinde ameliyat etmiyolarki nasıl oldunuz diş bölümü ünv hastanesinde

Ankaradayım ben buarada

Bende ücretsiz olduğunu sanmıyorum ama yinede gitcem ne diyecekler merak ediyorum sonucu buradan yazarım

Pluvia

Valla ben yıllardır hiçbir ücret ödemedim arkadaşlar ama burada cerrahpaşa alıyormuş diyorlar marmarada ücret ödemedim devlet karşıladı hep. Hatta doktor uygun görürse estetik ameliyatı bile karşılar.
Şu var ben sigortaliyim çalışıyorum ondan da olabilir yada babamın sigortasindan faydalanıyorum.
Ayrıca ortognatik cerrahiyi plastik cerrahi yaptı bana çene cerrahisinde bu ameliyatı olmanızı tavsiye etmem.
Hacettepe de çene ameliyatı olup yanlış ameliyata maruz kalan insan tanıyorum. Çene ameliyatlarını en iyi özel eğitim almış plastik cerrahlar yapar

Ben buldum bitanede bizimkileri ikna edemedim

Beklip duruyolar öle bıktım

Yaş geçiyo kaldım böle

Adamın muayenesine gtmek gerek önce gidemedik daha herşeu parada bitiyo

Doktor hem plastik cerrah hemde çene cerrahı

Beni görmesi gerek önce muayenesi 300tl
Batuhan4955 tşkrler çok küçükken tedavi gördüm yarım kldı hepatit vardiye yapmadılar tedavimi alt çene önde biraz

İki kesik atıp arkaya itecek:D

Ankarada varmı bildiğiniz ücretsiz bakan

Gazi haceetepeden başka

Gülhane eğitim araştırma hastanesi. Eskiden askeri hastane olduğu için hala kaliteli doktor vardır.

Burda devlet hastanesinde ortodonti çeneye bakmıyolar

Ünv hastaneleri bakıyo sadece

Pluvia inş aile geliri kalkarda engelli maaşı alıp biriktirip özele gidersin
Gülo34 abla ne zaman gidiyoruz randevu alalım

İl dışından gelen çok hasta var günübirlik geliyorlar genellikle cuma hocalar hasta bakar

@Batuhan4955 ben eski gatada takipli hastayım nörolojide marmaraya sakın güvenmeyin yıllarca boşuna gittim hastalığım ilerledi gatada çene ve diş bölümü var doktorumdan rica etcem görüştürür belki bi uzmanla

@2ce merak ettiğim bir konu var hem sigortalı olup hemde babanın sigortasından nasıl yararlanıyorsun?

Bu arada senin tedavi baban sayesinde ücretsiz yoksa sgklı olan biri ücretsiz asla yaptıramaz

Gülo34

Marmara plastik çok iyidir ben yıllardır tedavi olurum burada hiçbir şikayetim olmadi.

Yok sgkli ve babamın sigortasindan da faydalandim ayrı zamanlarda hiçbirine para odemedim doktor uygun görürse estetiği de sgk karşılar

2ce adın sanın belli olsa seni sgkya şikayet ederdim emin ol ayrıca çok önceden hamilelikten kalma yağları aldırmak için plastik cerrahiye gittiğimde benden 5000 TL istendi sene 2007de sende fazla sallama bence insanlarıda kandırmaya çalışma mümkünse tm tatlım hadi işine şimdi

Üst Alt