Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çene ameliyatı olabileceğim hastane önerisinde bulur musunuz?

2ce işte bana bunlarla gelin yok ücretsiz miş miş yok en iyisi orasıymış mış hepsi fasa fiso 300 bin TL ödemişsiniz işte çene veya başka bir yere
Pluvia private yine iş başında :)

Ama ben şimdi

Marmara ünv pendik eğitim ve araştırma hastanesi plastik cerrahiye randevu almıştım. Ayın 21'ne.

İptal mi edeyim. Gitmim mi?

Gülo34

Mantıksız konuşuyorsunuz ben 20 senedir tedavi oluyorum 15 sene önce devlet karşılamıyordu şu an karşılıyor.ayrıca estetiği de doktor uygun görürse karşılar bu türkiyenin her yerinde böyle bilip bilmeden konuşmayın saygısızlık yapmayın bence. Benim amacım insanlara yardımcı olmak hiçbir çıkarım yokken niye insanlara yalan söyleyeyim.

Temporomandibüler eklem emarlarımı gösterecektim sadece

2ce kimseye saygısızlık ettiğim yok yıllardır orada takipli hastaydım her yerini iyi bilirim kızımda orada takipli hasta bende bişey biliyorum ki söylüyorum

Gülo34

Beni şikayet edeceğinizi söylüyorsunuz ve ben insanları yanlış yönlendiriyor musum bunun için hanımefendi ben bilmediğim görmediğim şey hakkında kimseye bilgi vermem ayrıca.

ibrahim25 bezmialem eskiden devlet hastanesiydi. Şimdi emine erdoğanın özel hastanesi. Oraya hayatta gitmem

2ce hem sgklı olup hemde babanın sigortasından nasıl yararlanıyorsun bunu bize bi açıklar mısın

Başka bir hastanesinde annem meme küçültme ameliyatını bir tanıdığımız da fazla kilolarından dolayı oluşan yağları aldırdı. Ha bu birazda doktorun insafına kalmış

Yanlış anladığıniz için olabilir mi?
Ben babamın sgk sindan çalışmadığılm zaman yararlandim şu an çalışıyorum kendi sgk'mdan faydalaniyorum

2ce baştan böyle yazsaydın yanlış anlamalara zemin hazırlamazdın hadi bakalım geçmiş olsun

Anladım Batuhan4955

Kardeşim ben senin ücretsiz olduğunu düşünmüyom o ameliyatı ya doktor tanıyon anlamadım pek onun ameliyatı çok para çünkü 10milyarı gözden çıkarcan kim kime bedava yapıyo

Kimse kimseye bedava yapmaz devlet karşılar ve bunuda ancak doktor uygun görürse.
Bunu doktora aktaracak olanda sizsiniz insanın halinden anlayan doktorlarda var, hastasına değer veren derdinizi anlattığiniz zaman size kolaylık sağlayan.
Yoksa ben burada farklı branşlarda da tedavi oldum aynı şeyler gene ha o birazda karşınızdaki insanın iyiliğine bağlı mevzu

Bu ameliyat estetiğe giriyo görmedim devletin karşıladığını neyse iyi geceler

Eski gatamı orası

Burdada var gata sorarım olmasa

Mhrsde randevu gözükmüyo yalnız nasıl randevu alınıyor

Ee ben size sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum estetiğe girse bile karşılar.devlet tel tedavisini de karşılar fakat malzeme parasını karşılamaz doktor parasını karşılar pahalı olanda doktor parasidir.

Gülo34

SSK hastanesi değil ama anlaşmalı, hatta SSK hastaneleri de işin içine estetik girerse fiyat alıyorlar, o konuda bu hastanenin fiyatları da makul.Örneğin diş bölümü aşağı yukarı devletinkiyle aynı.

Burda çene ünv var gata kaldı orada varmı bilmiyorum

Hacettepede sorduydum az karşılıyo dedi devlet

Gatadan randevu nasıl alınıyor

Çene ameliyatı ücretsizdir paralı olan ortodonti tedavisidir İstanbul'daki hangi hastaneye gidersen git şekli değişmez ha normal doktor ücretsiz bakarken doçent yada profesör ücretli bakar plastik cerrahiye gelince eğer sağlık açısından size sıkıntı verecek bir durum varsa tedavi eder yani demem o ki dişlerimi yaptırcam bu yüzden çene ameliyatı olmak istiyorum dersen yüzüne bile bakmazlar umarım anlamışsınızdır.!

Benimki cerrahiydi ortondonti istemedim gördüm tedavi küçükken

Devlet az karşılar dedi malzemesini biz alcaz

10milyarı bulur dedi

Asistan kız

Pluvia bizdede ortodontiden para istendi 3 sene önce 6 milyar marmara diş hekimliğinde

ibrahim25 başkasınada git diyemezsin.

Emine Erdoğanın hastanesine para kazandırmak istiyorsan kendin git...

Üst Alt