Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

İstanbul 40
Merhabalar emeklilik basvuru tarihi 28 /09/2018
Maas baslangici :01/10/2018
Baglanan maas:1096 tl
Ek odeme54.82
Birikmis toplam tut
ar:2033 tl
Maas alacagim tarih:24.11.2018
2000 oncesi:985 gun
2000/2008:318 gun
2010sonrasi:2631 gun
Gosterge9475 istanbul40 hesp dogrumu acaba tesekkurler

Julyus45...senin emeklilik kağıdı geldimi ..benimde 13 eylül müracat 1 ekim emeklilik başlangıç..25 i gösteriyor ama ekim mi kasım mı belli değil,senin kasım 24 olduğuna eminmisin?...hayırlı olsun bu arada..

Julyus45

gün sayın az olduğu için ek ödeme ile baglanan maaş farklı oluyor...maaş doğrudur...eylül başvuru olanların maaşı hepsini sgk kasımda ödüyor..bizim arkadaşın maaş ödemesi 26 kasımda çıkmış...önemli değil toplu olarak maaşı alıyorsunuz...birikmiş tutara ek ayrıca verilen tarihte maaşta alıyorsunuz.

deathless
Merhaba evet kasim 24 yaziyor sen sanirim ekim 25 te alirsin e devlette emekli maasi odemesi altida gosteriyordur

istanbul40 ilgine tesekkur ederim yardimci oldun sagol

istanbul40..birikmiş hepsi 2340 yazıyor ama,kasım 25 de alacaksam az değilmi toplu ödemem?..teşekkürler..

deathless

yaklaşık 46 günlük ödeme hesaplanmış..yanlış bir şey yok...ayrıca kasımda da maaş alacağın için doğrudur...
Arkadaşlar priminiz ve gününüz ne kadar çoksa alacağınız maaş ve birikmiş paranız okadar yüksek olur..

Arkadaşlar merhabalar. Bu gün itibariyle aylık ve birikmiş tutar olan 2930,67 TL almış bulunmaktayım. Allah henüz almamış olanlara da nasip eder inşallah. Ancak daha önce de sormuştum ancak cevap alamamıştım. Ek ödeme hariç aylık tutar: 1046.66 TL (SGK dan gelen evrakta da öyle yazıyor.) ve bu maaşı düşük maaş olarak hesaplamış olmamalılar ki % 5 ek ödeme çıkmış. Benim anlamadığım neden bu rakam düşük maaş ve 2000-2008 arası prim günüm daha çok olmasına rağmen benzerlerine göre neden düşük. Daha önce hesaplattığım da ek ödeme hariç 1252 TL çıkmıştı. Acaba bir yanlışlık olabilir mi, eğer öyleyse yapılacak bir şey var mı...çok teşekkür ederim...

E devlette ki bu gün itibariyle bilgiler aşağıdaki gibidir...

10 / 2018 Dönemi için 2106741541 Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz
Ödeme Dönemi: 201810
Ödeme Günü: 21
Net Aylık Tutarı: 2930.67 TL
Aylık Tutarı: 1046.66 TL
Ek Ödeme Tutarı: 139.55 TL
Sosyal Yardım Zammı: 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı: 1744.46 TL
Kesinti Tutarı: 0.0 TL

4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Aylık Başlangıç Tarihi: 01.09.2018
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı: 0.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı: 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı: 30.00
İntibak Aylık Bağlama Oranı: 0.00
2000 öncesi Gün: 0
2000 - 2008/10 arası Gün: 3011
2008/10 sonrası Gün: 1103
Toplam Gün: 4114
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör: Özel
Aylık Tutarı: 1,046.66
Birikmiş Aylık Tutarı: 1,744.46TL
Ek Ödeme Tutarı: 52.33

Bir konu daha var. Aylık gelir bilgileri kısmında Yaşlılık Aylığı yazıyor. Ben % 46 rapor ile vergi indiriminden yararlandım. Bu sizde de böyle, yaşlılık aylığı gözükmesi normal midir... Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Maaşlar gün güne düşüyor maalesef, ilaveten mevzuatta engelli emekliliği diye bir şey yoktur teorik olarak. Yaş şartı kaldırıldığından engellilerde yaşlılık emekliliği oluyor, ayni diğer engelli olmayan normal emekliler gibi yaşlılık emekliliği.

10 / 2018 Dönemi için 2105003172 Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme

Bilgileriniz
Ad B.
Soyad Ş.
Sicil No
Ödeme Dönemi 201809
Ödeme Günü 25
Net Aylık Tutarı 2348.2 TL
Aylık Tutarı 1254.44 TL
Ek Ödeme Tutarı 90.32 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 1003.44 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

yukarıda ekim dönemi aşağıda eylül dönemi gözüküyor...ben şimdi ilk maaşımı bu aymı kasımda mı alacağım... @istanbul40 arkadaşımız sağolsun yardımcı oldu bana da ikili tarih kafamı karışdırdı açıkçası??...teşekkürler..

sethsethy
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 32.33
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 - 2008/10 arası Gün 3142
2008/10 sonrası Gün 2451
Toplam Gün 5593
Göstergesi 0
Hisse Oranı 1/1

bu şartlarda ek ödeme dahil 860 tl bağlandı bana sana gene iyi bağlanmış bi yanlışlık yoktur.

sethsethy...hocam hayırlı olsun öncelikle...sana sgk dan evrak maaşını almadan kaç gün önce geldi??...benimki halen gelmedi de..?

sgk maaşını alacaklara evrağı geç gönderiyor..alacağı tarihten sgk en az 10 gün önce postalıyor....benim evrağı postacı posta kutusuna atmış...görmesem hala evrak bekliyor olacaktım... gönderilen yazının iadeli tahütlü olması lazım..resmi evrak çünkü..normal postayla gönderiyorlar.ptt nin insafına kalmış oluyorsunuz...
e devlete bütün sonuçlar maaş gününden en az 1 hafta önce giriliyor...evrağı beklemenize gerek kalmıyor...e devlette herşeyi görebiliyorsunuz...
Bundan sonra emekli olacakların Allah yardımcısı olsun...verği indirimi almak ve emekli olabilmek zorlaştı...elimizdekileri bir bir kaybediyoruz...

bugün birikmişlerle birlikte maaşımı ve bayram ikramiyesini çektim Allah herkese nasip etsin yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk. ederim bu forum sayesin çok şey öğrendim çevremdeki herkesi bilgilendiriyorum bu foruma yönlendiriyorum istanbul40 bana evrak gelmedi sgk daki memur posta ile maaş bilgileriniz gönderilecek dedi ama gelmedi.

evrak gelmesi lazımdı işgüzar postacı sizi evde bulamamış geri götürmüş olabilir veya kapıdan içeri atmış başkasıda bir şey var diye almıştır..yada sizin baglı olduğunuz mahalle muhtarlığınada bırakabiliyorlar..kafanıza takmayın aynı bilğileri edevlette görebilirsiniz..her ay güncellenecek.. yani yazıya gerek yok....
EMEKLİLİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN...
YAŞAMIŞ OLDUĞUNUZ VERĞİ İNDİRİMİ EMEKLİLİK SÜRECİNİ TEK TEK YAZARAK YENİ BAŞVURAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ..
Gerçekten bu siteyle çok insana ulaşılabilir..
.işi bilmeyen insanlar yüzünden magdur oluyorlar...tecrübelerinizi anlatırsanız faydanız olur....

benimde maaş bilgilerimi gösteren bildirim kağıdım bugün geldi ,hayırlısıyla 25 ekim de ilk maaşımı çekeceğim..bu maaş bildirim kağıdından başka kağıt gelecekmi acaba sgk dan,maaş bildirim kağıdında süre falan yazmıyor süreli olsaydı emekliliğim bu kağıd damı yazardı(vergi indirimim sürekli bu arada)...teşekkürler..

verği dairesinde gelen yazıda süre belirtirmemişse süreklidir....hatta gelen orjinal saglık raporunun üzerine tarih yazarlar şu tarihe kadar sürelidir diye yazı yoksa süreklidir...sgk süreyle ilğili size bilği vermez....
EMEKLİKLİĞİN HAYIRLI OLSUN...

deathless hayirli olsun ankaradan gelen kagitta yazar vergi dairesine git ogrenirsin surelimi sureklimi yada evisten ogrenirsin hangi sehirde basvurunu yaptin

teşekkürler arkadaşlar allah bekleyen herkese nasip etsin inş....raporum 2 yıl süreli vergi indirim kağıdında süre belirtilmemiş...teşekkürler..

Maaş günü 25 fakat şu saate kadar hesabımda herhangi bir tutar gözükmüyor. Maaşı Yatmayan var mı arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burak0707..benim de 25 ben bugün çektim...senin maaş bilgilerin gözükmüyorsa kasım 25 olabilir bence?

Simdi bankaya gittim internet bankacılığında gözükmüyordu. Yatmış maaşım.

hayırlı olsun burak bey...bu arada e devlet den takip daha garantili ordan bakın sürekli derim:)

deathless

Teşekkür ederim kardeşim darısı bekleyenlerin başına inşallah

arkadaşlar 31/07/2018 tarihinde internetden tahsis talep doldurarark emekliliğe başvurdum . daha sonrada vergi indirim belgemi gidip ssk ya elden teslim ettim .. aylık bilgilerimde .. aylık başlangıç tarihi 01/09/2018 yazıyor . bildigim kadarıyla 01/08/2018 olması lazım .. ben mi yanlış biliyorum yada internetden başvurularda böyle sorunlar mı oluyor .. bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

şaban arslan...hocam öncelikle hayırlı olsun...31 temmuzda müracat ettiğinizde normalde ağustos 1 başlangıç olması lazım,ama vergi indirim belgenizi sonradan vermişsiniz eğer o ağustos ayı içinde olduysa o günü baz alan sgk başlangıcı 1 eylüle çekmiş olabilir?...anlamadığım ağustos ise eylül de eylül ise ekim de maaş almanız lazımdı sizin almadınızmı emekli maaşı henüz siz??

deathless ... valla daha maaşı kasımın 21 de alacagım .. sordum soruşturdum herkes 01/08 de başlaması lazım maaşın diyor.. 21 inde maaşı alıp öyle itiraz dilekçesi vericem bakalım .. varide tarihi 01/082018 gözüküyor evrak takipde .. ben 31/07 de gönderdim internettden ama işlemlere 01/08 de başlamışlar .. buyuk ihtimal bi karışıklık oldu

Neden ayın 30 birine kaldın şayet Ayın otuzunda baş Vursaydın böyle bir problem olmayacaktı ayın 30'unu geçmeyecektin Ben geçen yıl ekim 30 da başvuru yaptım 1 Kasım 2017'de maaşım başladı Seninki de 8 ayın biri değil 9 ayın biri olması doğru bence saygılar

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt