Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

zam oranı için kararsız kalmışlardır kendilerine gelince bir gecede yüzde 70 zam yapıyorlar

Hala eski maaşım gözüküyor.Haftaya maaşım yatacak.Zamsız mı yatıracaklar acaba.

iyi günler ben ali 1970 doğumluyum ssk girişim 1993

benim yaştan 5.5 sene var emekliliğe bağkur 787ssk pirim 5314 ve toplamda 6087.

5.5 sene meselesini anlamadım. Vergi indiriminiz varsa engelli kişilerde yaş haddi yoktur. Pirim gün sayınız ve sigortalılık süreniz emekli olmak için yeterli değil mi?

Sayın hozgul benim vergi indirimim yok şimdi normal olarak ek ödeme ile hesaplanırsa ne alırım onu öğrenmek istedim

şakir59

Bunu buradaki arkadaşlar hesaplaması pek mümkün değil diye düşünüyorum ancak bu işi yapan sitelerde çıkan rakamlar genelde doğru çıkıyor. Örneğin benim aylığım bağlanmadan önce bu sitelere yaptığım hesap hemen hemen tutmuştu

Henüz gözükmüyor . Güncelleme bu kadar zormu? Annem SSK emeklisi gözükmüyor

Ayın 17 sü
Sİnde maaş alan var gözükmüyor 17 sinde alan artık gözükse ne olur perşembe maaşı yatıyor zaten

karatas_52

Bende 17. Sinde aliyorum butun hesaplar belli ve yapili ama e develete yansimiyor 170 i ararsan hesaplanmisi ogrenebilirsin

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=arial]((Djkirpi)) Çok Sabırsızsın Kardeşim Yansır Birkaç Defa Arada Böle Oldu 16 sına Kadar Yansır Maaşlar Sıkınıtı Yapmayın Saten 170 Ten Öğrenmişin Herşeyi Gerekse Burdaki Arkadaşlarda Cevaplamış '2 satırda Bir Sen Ben Diyorsun Burdaki Insanlarıda Sitere Sıkıntıya Katıyorsun Sabır Az Arkadaşlar.[/FONT]

aykut35

Arkadasim ben sorana cevap veriyorum benim sorun isaretim kalmadi hersey netlesti olayimda sorulan soruya yol gosteriyorum .kaldiki burda yazilanlarla rahatlayan cok insan var sen dert etme.

Ben Dert Etmiyorumda Kardeş Sen Her Seferinde 170 Aradımda Aradın Anladık Hayırlı Olsun Maaşın Bu Arada .

aykut35

İste burda merakla haber bekleyen cok insan oldugundan 170 i ara anlamina getiriyorum. Cunku cevap verilmemesi veya uzun sure beklemek kotu oluyor forumda. Yoksa 170 in reklamini yapmiyorum alo maliyeyi arattirmak bana birsey kazandirmiyor neyse ben zaten emekli oldum birdaha foruma yazi yazmicam uyeligide iptal ediyorum.

neyse ben zaten emekli oldum birdaha foruma yazi yazmicam uyeligide iptal ediyorum.

Senin gibi bencil, kimseye faydası olmayan, sadece kendi işi görülsün geri kalanı boşver kafasında ki insanlar yüzünden, medeniyete dair hiç bir ilerleme kaydedemiyoruz. Üyeliğini iptal ediyormuş, kime ne kardeşim senin üyeliğinden, yürü git.

ozi82

Bak nesin necisin bilmem laflarina dikkat et once bilip bilmeden biryerlerden firlama benim zaten isim bitmis der kapatirim cikarim ama yeni sorulan sorulara destek olmak icin yardimci olmaya calisiyordum burda acaba bencil kim ? Cikip yardim edene laf diyenmi???

Djkirpi
Forumda yazdıklarını okudum, kimseye yardım ettiğini görmedim, dedim gibi sırf kendi işin için girmişsin. İşin bitince de "kapatır çıkarım ha" diye saçma sapan konuşuyorsun. Bu mu senin insanlara yardım etme anlayışın ? Sen önce kendi konuşma üslubuna dikkat et, sonra insanlara tavsiyede bulun.

Sevgi58
E-devlette halen görülmüyor maalesef.

SGK ya gidip öğrenebilirsiniz,ya da 170 i arayıp bilgi alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Yarın maaş alıyoruz e devlette görünmüyor bu nasıl bir sistem 170 te bilmiyor

170 i arayın hemen öğrenirsiniz

Ben dün akşam zamlı maaşımı 170 den öğrendim kardeşim

Neden bu kadar merak ediyorsunuz ki ?
Mevcut maaşınıza %10,19 ekleyin oldu bitti.
Seçim dolayısıyla bir güzellik düşünselerdi şimdiye kadar çoktan bangır bangır ilan ederlerdi.
Emekli kimin umurunda ki, kendilerine ve asgari ücrete %26 zam yapanlar söz konusu emekli olunca yıllık zammı %19 da bıraktılar.

Ufukalp

Milletin merak ettiği bin tl altındaki maaşlar ne oldu onu bilmiyoruz hiç bir medya kurumunda bundan bahsedilmiyor Ssk en düşük maaş 1021 tl yazıyorlar hani nerde onca emekli 600 700 tl maaş alıyor

ek ödeme her ay ödeniyor maaşının 26 da biri

aylıklar bende hala 0 görünüyor yarına kalacak gibi

kendierine yüzde 26 zam yapanlar pirzolanın kilosunu 4.5 tl den yiyor meclis lokantasında kendilerine herşey ucuz,gıdım gıdım zam yaptıkları kesime herşey maşallah kol gibi!...ama yol yaptılar yol o ayrı konu!!

Arkadaşlar yarından itibaren E Devlette maaşlar yansıcak bi sorun var ama neden böle gecikti belli degil ama yarından itibaren herkezin güzkcekmiş maaşları. 17 sinde alanlar bankaya gidip maaşlarını cekebilirler.

sonuçda alacağımız gün göreceğiz herşeyi,ben şahsen işin bu kısmında değilim varsın geç yansısın her ay.. ama hak hukuk olsun!

Benim 4 B bağkur maaşım zamlı görünüyor edevlette, zamlı maaşını merak edenler de maaşı, xxx%10.19=zamlı maaş . Bu kadar kolay, nedir bu şiddet bu celal !! :)

Arkadaşlar, zamlı maaş bilgileri e-devlette hala yok. Ama benim maaş günüm 17 ve maaşım hesaba yatmış, bankamın internet bankacılığı uygulamasından görüyorum. Tam olarak %10.19 zam uygulanmış, sürpriz birşey yok yani.

Üst Alt