Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Kardeşim yılbaşından sonra 1.000 tl altında maaş kalmayacak diyorlardı benimde ek ödemem 47 tl maaş 938 tl görünüyor neticede 1.000tl altı bununla ilgili bir bilginiz varmı

Kadir Demirbağ
Şubattan itibaren 1.000 tl altı maaşların 1.000 tl olarak ödenmesine başlanacağı açıklanmıştı.
Maaşınız 1.000 tl olmuyor, yani Temmuzda !.000 tl üzerinden zam almayacaksınız gerçek maaşınız üzerinden zam alacalsınız. Ama ödeme yapılırken üzeri hazineden 1.000 tl ye tamamlanarak ödenecek.

Bu saat oldu hala yatmamış benimde 17. Si ufukalp e katılıyorum hep haftasonuna denk geldiğinde yatmış olurdu

Bankaların alacağı olsa bir dk.geçse faizi ile temerrüte ve icra takipe gönderirler. Vicdan yok bir gün parayı tutunca devlet bunlara ders olacak ceza vermeli ki vaktinde maaşlar hesapta olsun. 20 yıllık memurum maaşların sabit bir saatte tam 24.00 da hesaba geçtiğini yıllar önce Halkbankasında gördüm. Diğer bankalar kimisi gece 1 de kimisi gece 2 de kimisi sabah 8 de kimisi sabah 9 da herşeyin bir sabit kanunu var. Bu işin sanki yok

@pehlivankeçe
@reyhan21
Maaşlar hesaba geçti, kontrol edebilirsiniz.
@Kederli303
Ziraat Bankası bu konuda çok iyi. Pazara rastlayan maaşı pazartesi ödeme hakkı olduğu halde hep zamanında, çoğu zaman da zamanından daha önce hesaba geçirdi. Bugün pazartesine sarkınca ondan şaşırdık zaten.
Bankaların çoğunda standart uygulama pazartesi ödeme şeklinde zaten ve sgk anlaşmaları bu şekilde.

Maaşlarınızın yattığına hepiniz için sevindim hayat zor kolay değil, bereketi ile kullanmak nasip olsun.

Mehmet bey henüz emeklı olmadım emeklı maaş hesaplama dan çıkan tutar o yazdıklarım Allah kısmet ederse ınsallah 12. Ayda emeklı olacam prim günüm 5500 ben 4240 günden olacağım yıl olarak tamam degıl malasef prim yattıkcada maaş düşüyor asagı

eski emekli arkadaşlar...bugüne kadar maaşınızdan anlam veremediğiniz 300-400 tl lik kesintiler oldumu hiç,olduysa itirazınıza ne cevaplar verildi paylaşırsanız sevinirim??...benden bu ay 359 tl lik bir kesinti olmuş da anlam veremediğim!!??

Evet ufakalp bey bugün maaşlarımız yattı bu ilk defa oldu pazara denk gelen maaşları cuma cumartesi alıyorduk bu sefer nedem böyle oldu anlamadık

TEŞEKKÜR EDERİM KEDERLİ 303 KARDEŞİM

DEATHLESS KARDEŞİM E DEVLETTE KESİNTİ GÖZÜKÜR 2 AY ÖNCE DOKTORA GİTTİYSENİZ MUAYENE VE İLAÇ KESİNTİSİ ONLAR

deathless
10 yıllık emekliyim, hayır hiç öyle bir kesintim olmadı. Muayene, ilaç desek onlar için bu kesinti fazla gibi.
E-devlette ödeme bilgilerinde kesinti detayı olması lazım. O kadarlık bir tutar ayrıntı verilmeden kesilmez.
Aylık ödeme bilgilerinde maaş tam görünüyorsa banka ile ilgili bir kesintidir.

Ufukalp...tamam bugün öğrendim..işgöremez ödeneğinde fazla ödenen 657 tl varmış emekli olmadan önce onun kesintisiymiş...ilgine teşekkür ederim ufuk bey..

20 gün oldu e devlette dys takip te tık yok valla. Umarım bi sorun yoktur. SGK ya gidip sorsam mı sizce ?

HakanEs26

kardesim benim basvurali 4 gun oldu e devlette maas haric hepsi gorunuyor bende sasirdim bu kadar cabuk olmasina

carusman

aynen sitedeki bazı arkadaşlarla ( şehirler farklı ) aynı gün verdik herkesin göründü benimki daha yok. Bir sorun var sanırım :S

HakanEs26

bana dosyami takip icin memurun numarasini verdiler arayip sormustum sorun varmi seninde elinde numara varsa ara sor rahat edersin

HakanEs26

kardesim bence sorun yoktur benim arkadasimin evraklarda sorun vardi tel. hemen ariyolar sorun var diye gonlun rahat olsun

carusman

işyerim İstanbul / kozyatağı vergi dairesine bağlı olduğu için oraya yazı yazmışlar cevap bekliyotlarmış. ondan uzun sürmüş bu kadar :)

Not : ben Eskişehirdeyim

HakanEs26
Aklına kötü şeyler getirme hemen.
Farklı farklı işleyişler, farklı farklı işlemler, her ilin farklı yoğunluğu var.
Mesela adam 1 yıl öncesinden emekli olur yazısı talep eder, araştırmalar, vergi dairesi yazışmaları tamamlanır, adama diyelim 15 gün sonra emekli olabilir yazısı verilir.
Adam emekli olacağı zaman o yazıyla geldiğinde hiç bir incelemeye gerek duyulmaksızın emeklilik kaydı oluşturulur ve maaş hesabına geçilir, bir haftada maaş bile bağlanır.
Sizin vergi indiriminizin kayıtlı olduğu vergi dairesine vergi indiriminizi teyit için yazı yazılmış, cevabı bekleniyor. Burada karşı vergi dairesi de önemli. Nihayetinde artık her şey bir tık ötede, kimi işte aynı gün cevap verirken kimi de günlerce bekletiyor.
Merak etmeyin, içinizi ferah tutun.

Ufukalp

Abi günaydın. Valla dün itibari ile içim ferah oldu abi. Dediğin gibi işleyiş çok farklı ve ilden ile değişiyor. Aynı gün dilekçe verdiğim kişilerin bırak kaydını ek ödemeleri bile belli olurken benimki 20 gün geçmesine rağmen hiç bir kımıldama olmayınca hali ile içimde bir korku oluşmuştu eksik günüm mü çıktı ya iptal olursa red gelirse diye afedersiniz ama Yusuf Yusuf oldum :) Ama temas sağlayınca içim rahat etti. Hain vergi dairesi çabuk dönüş sağla cevap ver :)

@Ufukalp kardeşim S.a benim bir sorum olacaktı yardımcı olabilir isin, ben 18.02.2019 tarihinde emeklilik başvurusu yaptım bugün e devlette tahsis nomu gördüm aşağıdaki şekilde bilgiler var, ben ilk maaşımıne zaman alırım

Sosyal Güvenlik Kurumu
4A Emekli Aylık k Bilgiler
Ad KADİR
Soyad --------1
Doğum Tarihi 01.11.1973
Aylık Başlangıç Tarihi 01.03.2019
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 61.20
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 41.02
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 1175
2000 - 2008/10 arası Gün 3052
2008/10 sonrası Gün 3156
Toplam Gün 7383
Göstergesi 14075
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı
Kesinti Tutarı
Banka
Banka Şube

Kadir4242

kardesim bende seninle ayni tarihte basvurdum benimde e devlette maas odemsi mart 24 diye gorunuyor sende emekli odemelere gir orda zaten odeme gunu bolumunde maas tarihini görebilirsiniz hayirli olsun

PANEL76

Genelde ziraat dışındaki bankalarda böyle bir sıkıntı var sanırım..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt