Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Ufukalp Allah razı olsun abi çok teşekkür ederim sayenizde çok şey öğrendim size sormadığım daha önce sorulmuş sorulardan sizin verdiğiniz doğru bilgilerle çok işime yaradı Rabbim sizi sevdiklerinize ailenize bağışlasın milyon kere Rabbim sizden razı olsun ayağına taş değdirtmesin Rabbim işin gücün rast gitsin inş...

egemat1

Emekliliğiniz hayırlı olsun kardeşim. Allah güle güle yemek nasip etsin. Primler asgari ücret tenmi ödendi? Ve toplam kazancınız kaç tl idi yazabilirmisiniz? Teşekkürler.

Tsk ederim Mehmet bey darısı tüm bekleyenlere inş. .. 1996 2000 arası sgk 464 2000 2008 arası 1438 (esnaf bagkur) 2008 2018 arası 2200 gün asgari ücretten yatırıldı toplam kazanç 134000 sgknin emekli maasi hesaplaması 75 tl yüksek çıktı

Evet Mehmet bey 1438 gün olan esnaf bagkur gerisi sgk 4a emekli doğrudur..

mehmet abi
Emekli olunacak kurumu son 2520 günün primi belirler.
Bu 2520 günün içinde fazlası yani en az 1261 günü hangi statüde ödenmişse o statüden emekli olunur. egemat1 kardeşimizin de 4B statüsünden Bağkur'a primi olsa da son 2200 primi 4A statüsünde ödendiği için emekliliği de 4A lı olarak SSK'dan oldu.

@ ufukalp
Selamun aleykum benım merak ettiğim bır konu var emeklı maaşında ek ödeme ücretı (EKÖx26 ) denılınce mi emeklı maaşı net bellı oluyor

Evet aynen öyle, ek ödeme ve maaş dahil toplamı çıkmış oluyor.

kayserili3838
enes75
Bu standart bir hesap değil, her maaşta tutmaz. 1.224 TL nin altındaki maaşlarda bu hesap geçerli değil mesela. Ek ödeme 2 kısım, ek ödemesi %4 olan maaşlar için dediğiniz formül tamam ama ek ödemesi %5 olan maaşlar için geçerli değil.

Allah razı olsun ben hesaplıyorum bır turlu tutmuyor bı yanlışlık var dıyordum demek benım kı %5 de dilimde

Hayırlı olsun bizde bu günleri görürmüyüz acaba [emoji87][emoji86][emoji85]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm inşaallah.
Arkadaşlar ben maaşımı ayın 17 sinde alıyorum. Pazar gününe denk geldiğinde hep cumartesinden hesabımda olurdu.
Bugün yatmamış henüz.
17 sinde maaş alanlar sizde durum nasıl ?

Kardeşim bende 17 sinde alıyordum ama hesapta yok

SGK PARAYI YATIRMIŞ FAKAT BANKADA GÖZÜKMÜYOR NEDENİNİ ANLAYAMADIM

pehlivankeçe
Önceki aylarda hafta sonuna rastladığında önceden hesapta oluyor muydu ?
SSK yatırmış dediniz nereden biliyorsunuz bunu ?
Bankanız hangisi, benimki Ziraat Bankası.

Emekli maaş ödemeleri Cumartesi günü denk gelenlere Cuma günü, Pazar gününe denk gelenlere de Pazartesi günü ödeme yapılıyor.

170 i aradım yatmış fakat daha önceki aylarda pazara denk gelenleri bankamatikten çekiyordum ama bugün alamadım

ZİRAAT BANKASI

enes75
O sadece resmi bir kural.
Bu zamana kadar hiç bir hafta sonu ödemem pazartesine kalmadı. Pazar gününe denk gelen maaşımı hep cumartesinden de aldım, pazardan da.
Ha bu sefer kalır mı, olabilir. Bu durumda başka arkadaş var mı diye sordum zaten.
pehlivankeçe
Çok teşekkür ederim. Demek ki genel bir sorun ya da yeni bir uygulama.
Yarın inşaallah.

Ufukalp 5 senedir emekli yim benim pazar güne denk gelen gün çok olmuş, hepside pazartesiye kalmış.

enes75
SGK yatırıyor, demek ki bankadan bankaya değişiyor.
Bakın pehlivankeçe de pazara rastlayan maaşlarını gününde çekmiş hep, ben de aynen öyle. İkimizin bankası da Ziraat Bankası, 10 yıllık emekliyim.
Sizin bankanız hangisi ?

arkadaşlar o pazara denk gelenleri bazı bankaların insafiyetine kalmış oranın sorumlu müdürü pazartesi ye sarkıttırabiliyor bazılarıda pazartesi yogunluk olmasın diye cuma akşamdan bile veriyor o bankaların kalabalık ve az olan yerlere göre
sonucta ama yatar maaşlar. RABBİM hepimize yemeye nasip etsin.

aykut35
Günlük faiz dolayısıyla bekletiyorlar. SGK ile o şekilde anlaşılıyor. Ziraat Bankası sanırım devlet bankası olmasından dolayı olaya çok da ticari yaklaşmadan erkenden veriyordu.
Bugün hesapta göremeyince ona şaşırdık.

Üst Alt