Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

mehmet abi

Aylık Başlangıç Tarihi
01.01.2019
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı
60.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı
60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı
30.00
İntibak Aylık Bağlama Oranı
0.00
2000 öncesi Gün
710
2000 – 2008/10 arası Gün
1640
2008/10 sonrası Gün
1266
Toplam Gün
3616
Göstergesi
9475
Hisse Oranı
1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör
Özel
Aylık Tutarı

Banka

Ek ödemem 56 tl maaşım ne kadar olur

Merhabalar ben emeklilik dilekçemi 16.01.2019 tarihinde verdim 56 tl ek ödeme çıkıyor acaba ne kadar maaş bağlanır. Maaş ödeme günü her ayın 21 yazıyor 6064 gün primim var tabi 2000 öncesi 760 gün en çok 2000.2008 arası çıkıyor 2008 sonrası 2300 gün var .9475 1/1 göstergem teşekkür ederim

Mikro
Emekli maaşınız ek ödeme dahil 5.274 tl hayırlı olsun
Ödeme bilgileri muayene, ilaç, nafaka vs gibi kesintiler belirlenerek her ay güncellenir ve ödeme emrinden sonra çıkar.
20 Şubatta tarafınıza 11.778 tl ödeme yapılır.

iyi aksamlar 05 06 1995 ssg gırısım 2000 öncesı yatan prım 1362. 2000. 2010 arası yatan gun 3030 2010 sonrası yatan prım. 2640 bu sonuca gore yuzde ellidort raporla tahmını emekli maası neolur sizce prımlerın hepsı askarıden yattı tesekkurler Ufukalp

rist53
Burada yapılan emekli maaşı hesabı değil, bunun için emekli maaşı hesaplama sitelerinden destek alabilirsiniz.

Sayın ufukalp bilgilendirmeniz bir çok arkadaşa faydalı oluyor ayrıca teşekkür ederim. Bu tür sitelere i ilk defa yazıyorum ek ödemeden genelde belli oluyor maaşlar dediniz engelli vergi indirimli müracaatım oldu birisi %8 farklı alırsın maaşını demişti ne kadar doğru acaba pek inanmadım. Herkes bir şey diyor sizin yorumlarınız genelde memnun edici

Aşgar26
%8 farklı ile ne demek istediğinizi anlamadım. Maaşınızın ek ödeme dahil 1.456 tl olacağını düşünüyorum.

Bu 2.387 TL o 25 günlük ücretinizdir.
Ayın 26 sında 2.387+2.864= 5.251 TL ödeme yapılacak.

@Ufukalp buradaki herkese yardım konusunda yetiyorsunuz özveri ile,allahda sizin ihtiyacınızı kolaylaştırsın ...

Anladığım sadece bu ay 26 şubat ilk ödeme günümde 5271 tl alıcam. Sonraki aylar (yani 26 martdan başlayarak 26 mart ve sonraki aylar artık net maaşım 2754 +110ek ödeme ile toplam net her ay 2864 olucak . Doğru mudur?

Birde emekliye her yıl bayram öncesi yılda 2 kez 1000tl ,bu her sene kesin mi?

samsara77
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim.
Evet aynen doğrudur.
Ramazan ve Kurban Bayramları öncesi 1.000 er lira ikramiye evet her sene için sürekliliği kararlaştırıldı. Bir de miktarı maaş katsayısı ya da enflasyona endeksleseler iyi olacak. Bu şekilde artış keyiflerine kalmış oluyor.

herkese selamlar;
benim ilk ek ödemem e-devlette görünüyor. ilk maaş olacağı için heyecan da var :)
maaş ödeme günü 21 olarak görünüyor.
acaba ilk maaşım bu ay yatar mı ?

21 Şubatta ilk maaşınız ve birikmiş alacağınız yatacak.
Güle güle harcayın.

Vergi indirimli müracaatım oldugu için %8 farklı alırsın normal emekliden dediler ama pek inanmadım

Aşgar26 Engelli kişi ile olmayan arasında emeklilik aylıklarında fark yoktur. Sadece malülen emeklilikte başkasının desteği olmadan yaşama durumu söz konusu ise o zaman %10 yukarıda olabiliyor.

ufukalp merhaba,peki emekli olup calisana katkisi var mi?

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BoraBalli
Evet.
Vergi indirimi ile emekli olup çalışmaya devam edenlerin işyerinden aldıkları maaşlarında vergi indirimi uygulanır.

Ufukalp Ağbi merhaba ben işin içinden çıkamadım bir türlü.. Dün ankaradan vergi indirim için beklediğim kağıt %86 SÜRESİZ onaylanıp geldi.. Bugün de emeklilik için sgk ya başvuru yaptım.. maaşımı bir türlü hesaplayamadım.. Ek ödeme falan derken kafam iyice karıştı.Size ek te sgk sitesinden yaptığım hesaplama nın ekran görüntüsünü gönderiyorum ağbi.. Sana çok zahmet olacak ama bana şu maaş kaç TL olacak söyleyebilirmisin? Şimdi den çok teşekkür ederim..
929c419ff0160f2945e308708e79da60.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufukalp
maaşım geldi kardeş:)
seninde dediğin gibi ek dahil 1.454.00 tl

bu arada ben engellimiyim malulmu?

@mndundar
Ben burada maaş hesabı yapmıyorum kardeş, maaş hesaplama sitelerinden destek alabilirsiniz.
@kemal şahin
Veri indirimi ile mi emekli oldunuz, yoksa SGK tarafından maluliyet tespiti için hastaneye mi sevk edildiniz ?
Bu arada hayırlı olsun, güzel günlerde harcayın inşaallah.

Vergi indirimi ile emekli olacağım kısmet olursa..

@Ufukalp Eywallah ağbi.. Teşekkür ederim yinede..

Ufukalp
çok teşekkürler
% 66 raporum var vergi indiriminden de yararlandım ?

gelen evrakta yaşlılık aylığı yazıyor

@kemal şahin
Veri indirimi ile mi emekli oldunuz, yoksa SGK tarafından maluliyet tespiti için hastaneye mi sevk edildiniz ?
Bu arada hayırlı olsun, güzel günlerde harcayın inşaallah.[/QUOTE]

İnşallah ağbi.. Güzel temennilerin için tşk ederim...

kemal şahin
Vergi indiriminin şartı en az %40 ve üzeri engelli olmaktır.
Engelli olduğunuzu da hastaneden aldığınız raporla belgelediniz işte. Rapor olmadan vergi indirimi alamaz, vergi indirimi olmadan da erken emekli olamazdınız.

:)
tşkler
aslında sormamdaki amaç engelli haklarından yararlanabilecekmiyim içindi

Üst Alt