Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

hozgul
e devlet te maaş günü ayın 26 sı yazmakta bayram ikramiyesi Ağustos ayının 5ila 9 u olarak ödeniyor nasıl olacak peki bu durumda

FnerKolik

Emekli aylığınızı geç alsanız dahi ikramiyenizi bir şekilde alırsınız. Bazen 2 ay sonra ikramiyesini alan bile oluyordu.

hozgul
Teşekkür ederim bilgi için vergi dairesinde şef sgk yetkilisi ile telefonda görüşmüştü vergi indirim yazısını almaya gittiğimde orada söyledi haziranda başvuru yapsaydın bayram ikramiyesi de alırdın diye umarım siz haklı çıkarsınız

Ufukalp bey merhaba. Benim emekli olmama 1 yıl var nasip olursa inşallah.. Hesaplama yapabilirmisiniz kısaca?

Herkese merhabalar. Benim emekli maaşım ne kadar olur acaba bilen var mı?? Ssk başlangıç tarihi 20.11.2000 2008 yılına kadar sadece 440 gün var. 2008 yılından sonra 3400 gün ssk primi var. Toplam yatan prim miktarı 334.500 tl. İnşallah nasip olursa daha 1 yıl var.. Ne kadar maaş bağlanır cevabı olan varmı.. Yüzde 40 engelli raporum ve sürekli vergi indirim belgesi aldım.. Ek ödeme ssk sitesinde 49.16 emekli maaşı. Com sitesinde 44. 54 olarak gözüküyor.. Toplam ssk günü 3800 gün..

FnerKolik

İkramiye alamayacağınızı SGK yetkilisi mi vergi dairesi yetkilisi mi söyledi?

16 haziran emeklilik başvuru,9 temmuz emeklilik tahsis no alındı.9 temmuz dan beri maaş 0 görünüyor.emeklilik başlangıç 1 temmuz.ilk maaş 24 ağustos.hala 0 görünmesi normal mi

FnerKolik

Mevzuat aksini söylüyor, bir hata var. Zira mevzuata göre: ""Ödemenin yapılacağı tarihte Kurumumuzdan emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödenir" denmektedir. Lütfen bakınız 22. sorunun cevabına.

Ufukalp
E devlet te ilk maaş öncesi görülen ek ödeme tutarı net aylık içinmi yoksa birikmiş tutar ile olan ek ödeme tutarı mıdır?
hozgul
Evet mantıklı bakıncada öle olması gerekiyor perşembe günü netleşir sanırsam hesaba yatarsa

ek ödeme belli oldu,bugün 113,33 tl maaş ne kadar olur bilgisi olan varmı acaba

@Ufukalp abi maşımı tahmin edebilirmisin yada yorumlayabilirmisin? Ek ödemem 112 tl çıkmış
Ad ŞENER
Soyad SARIKAYA
Doğum Tarihi 18.04.1976
Sicil No

Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2019
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 64.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 36.14
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 125
2000 - 2008/10 arası Gün 2819
2008/10 sonrası Gün 3235
Toplam Gün 6179
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı 111.98
Kesinti Tutarı
Banka

Ufukalp
Abi az önce e devlete yansımış ek ödeme 125.04tl buna göre net maaşım ne kadar olur maaş günü 26 ağustos birikmişle beraber ne kadar alırım

Selamlar.benimde ek ödeme 56,63 tl. Oldu.1 temmuz emeklilik baßlangıç sizce kaç TL maaş bağlanır ve temmuz Ağustos toplamı ne yatar maaş günü 24 Ağustos.teşekür ederim.

snr1976

Emekliliğiniz hayırlı olsun. Allah güle güle yemek nasip etsin. birkaç sorum olacak Sgk başlangıç tarihi ve bürüt ücretiniz en son kaç tl idi ve hep primleriniz yüksek mi ödendi? Rapor oranınız % kaç idi? Maaş tahmini için gerekli istenen bilgiler asgari ödemeniz var ise zamanı... Teşekkürler.

mehmet abi merhaba;
01/09/1995 sigorta başlangıç
Brüt ücretim 5811 tl ve hep yüksekten ödendi.
Raporum %59
Asgari ödemem yok.

Çok teşekkürler
muhendis3232
Sorunuzu anlamadım valla bu konularda hiç iy değilim malesef :(

merhaba;

Şimdi hesaplayabildim sanırsam 2900 tl ek ödemesiz maaş olacak gibi duruyo.

Allahım sizlerede nasip etsin.

İyi çalışmalar

snr1976
Maaşınız tahmini olarak; 2800 tl ve ek ödeme ile birlikte, 2912 lira diye düşünüyorum... Hayırlı olsun güle güle yemek nasip olsun.

umutu

Ek ödeme kesin olarak belirli ise; ve 113,33 tl ise... Maaş yaklaşık olarak; 2835 tl... ek ödeme ile birlikte; tahmini 2948 tl olur... Güle güle harcayın... Maaşınız netleştiğinde bizleride bilgilendirirseniz seviniriz... Teşekkürler.

Sevgi58
ben temmuz 10 da başvuru yaptım,emeklilik için,tahsis no verildi,ek ödeme belli oldu,ama henüz maaş ne zaman alırız bilmiyorum.siz ne zaman başvuru yaptınız ek ödemeniz belli oldumu

Mehmet abi Selamlar.benimde ek ödeme 56,63 tl. Oldu.1 temmuz emeklilik baßlangıç sizce kaç TL maaş bağlanır ve temmuz Ağustos toplamı ne yatar maaş günü 24 Ağustos.teşekür ederim.

Ranger76

Emekliliğiniz hayırlı olsun... SGK başlangıç tarihi ve 2008 öncesi, sonrası kaç gün prim sayınız var dı? Ve primleriniz asgari ücret tenmi ödendi? Bu bilgiler ışığında maaş tahmini yapılabilir... Ek ödeme kesin olarak 56,63 ise; iki seçenekli bir maaş tablosu karşımıza çıkar bu tahmini olarak; 1.si: 1415 tl maaş ek ödeme ile birlikte, 1471 tl... 2.si: 1130 tl ek ödeme ile birlikte, 1186 tl olarak düşünüyorum... Sorduğum sûallere cevap verir iseniz hangisinin daha yakın olduğunu söyleyebilirim. TEŞEKKÜRLER.

Benim ek ödemem 99.38 tl olarak çıktı.
Daha önce SGK sitesinden maasim ek ödemesiz.1.900 tl civarı çıkıyordu.%4 kapsaminami giriyorum.%51 ile emekli oldum.maaşım ne kadar olur acaba bilgili arkadasllardan yardım istiyorum.

mehmet abi

2000 öncesi 758 gün 2000-2008:2293gün ve 2008 sonrası 2341 gün toplam 5392 gün tamamı asgari ücret ten yattı.ilginize tşk ederim.

Ranger76

Prim günlerinize baktığımda sonuç ortada ikiside olabilir SGK başlangıç tarihi 2000 öncesi eski ise bence ek ödeme ile birlikte, 1471 seçeneği daha yakın gibi ama tamamen tahmini... 2000 öncesi 758 günün olması gzl... 2008 sonrası ise çok fazla değil buda gzl...inşallah yüksek olanı alırsınız... Forumdan mesaj yolu ile maaşınız netleştiğinde bizleride bilgilendirirseniz seviniriz Teşekkür ediyorum.

Üst Alt