Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Selman selman

Emekliliğiniz hayırlı olsun... Allah güle güle yemek nasip etsin... SGK başlangıç tarihi ve 2008 öncesi ve sonrası kaç gün prim sayınız var dı? En son bürüt maaşınız kaç tl idi yazabilir misiniz? Teşekkürler... Ek ödemenize baktığımda bürüt ücretinizin baya yüksek olduğunu görüyorum... Maaşınıza gelince; ek ödeme kesin olarak belirli ise; 99.38ise maaşınız tamamen tahmini yaklaşık olarak; ek ödeme ile birlikte; 2585 tl olduğunu düşünüyorum... Güzel maaş bereketli olsun... Maaşınız netleştiğinde bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.

Ranger76
Abi e devlete düşmüş aylık bilgisi kontrol et istersen benimki ek ödemeye göre doğru çıkmış
mehmet abi
Abi e devlete düşen ek ödemeler maaşı doğru gösteriyor benim 125.04 görünüyordu ek ödeme bugün net aylık bilgisi de düşmüş e devlete ek deme dahil 3251tl emeklimaasi sitesinde daha fazla çıkmıştı hesaplama primlere eklenmeyen bağkur günleride vardı sonuçta en doğru hesabı sgk kendi yapıyor doğrudur herhalde:)

mehmet abi

Mehmet abi maaş sisteme düştü.net aylık tutar:4019.84 Aylık:1415,78. Ek ödeme:154,66. Birikmiş ödeme:2449,4 emeklilik başlangıç 1.7.19 .açıklayabilir misin?maaş belli olmadan sisteme düşen ek ödemede 56,63 tl.

Ranger76
56.63 tl net maaşın ek ödemesi 154.66 olan ek ödeme birikmislerle birlikte alacağın rakamın ek ödemesi

FnerKolik kardeşim benim maaş günü 24 ü ben bu ay maaş alcam mı bide birikmiş 2450 diyor ozaman net aylık 4019 bu ne oluyor vallahi anlamadım 24 de kaç TL yatacak.

Ayın 24 ünde birikmislerle toplam 4019 alıcan net aylık dedigi o birikmiş toplam tutar eylül ayından itibaren normal maaşını alcan 1415 tl

FnerKolik eyvallah kardeşim sağolasın.inşallah yarında 1000 TL ikramiye yatçakmış.osistemde görünmüyor heralde.

Eyvallah sende sağol İkramiye görünmez maaşın yatacağı bankaya gidip ikramiyeni alabilirsin yarın

Ranger76 Arkadasımda açıklamış zaten sağolsun...
Tahmin ettiğim gibi maaşınız ek ödeme ile birlikte ; 1471 tl.. net maaşınız 1415 tl... Yüksek rakamlar bir defaya mahsus alacağınız toplu maaş... Güzel günlerde harcayın.... İyi Bayramlar!

2000 sonrasi emekli olanlar icin intibak yasasi sürekli gündeme geliyor insallah cikarda dusuk maas alanlara umut olur hic yoktan 350 tl maaslarda artis tan bahsediliyor. Umarim.yakinda bu konuyuda konusmaya baslariz

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 temmuz da raporum geldi,10 temmuz ta emeklilik için başvurdum,22 haziran da tahsis noyu verdiler,01.08.2019 maaş başladı,bugün promosyon ve ikramiyeyi aldım.birikmiş ödeme ve net aylık belli artık onuda ayın 23 ünde alacağım inş.allah herkese nasip etsin,maaş:2833 tl ek ödeme 113,33 tl

Promosyon 2020 için 1000 TL olcak diye gayriresmi bilgiler var buyüzden ben başvuru yapmadım.şuan başvursam 1470 TL için 375 TL veriyorlar.bilgisi olan var mı arkadaşlar?

umutu
Abi güle güle harcamak nasip olsun ilk maaş yatmadan bankalar promosyon vermiyor diye biliyorum eski bir bankacı olarak

31.07.2019 da emekliliğe başvurdum.05.08.2019 da aylık ödenmektedir yazıyor e devlete fakat kurban bayramı ikramiyesi alamadım.170 aradım verilmesi lazım dedi telefondaki görüştuğum memur dilekçe yazdı muracat ettiğim sgk ya 3 iş günü içinde belli olur dendi.maas günü 24 sadece birikimisin sgk msj yolladı 1183.35 e devlette birikmiş 0 yazıyor

umutu
Hayırlı olsun sistem değişmiş demek ki maaş hesaba yatmadan ödeme yapıyorlar her bankanın uygulaması farklı demek ki

Merhabalar,

bende bu şekilde çıkıyor 2024 senesinde günüm dolacak, sizce kaç para engelli emekli maaşı bağlanır.?

şimdiden teşekkür ederim.

19.08.2019 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 933.75
Ek Ödeme : 46.69
Gösterge Ortalama Yıllık Kazanç 11,440.80 Ortalama Aylık Kazanç 2,109.90
Aylık Bağlama Oranı Aylık Bağlama Oranı 2 39.00 Aylık Bağlama Oranı 3 31.55

Toplam
2000 Öncesi
2000-2008/10 Arası 1226
2008/10 Sonrası 3267
Toplam 4493

Bende ayın 8 inde müracaat ettim nezaman sonuçlanır bilgisi olan İstanbul Esenler

Merhabalar
27 temmuzda emeklilige basvurdum.1 agustosdada emekli oldum.ilk maasimda 18 eylulde yaticakmis ziraat bankasina maasim ek odeme dahil 3.529 tl olarak soylemisdi ssk daki gorevli.

Dun bana ssk dan mesaj geldi talebiniz uzerine yaslilik ayliginiz baglandi 2000 tl ziraat bankasina gonderildi diye gittim cektim dun.gece tekrar mesaj geldi maasiniz 3.529 tl ziraat bankasina gonderildi diye bugun de onu cektim ayrica.

ilk maas 18 eylulde alicaksiniz dediler agustosda aldim.ilk yatan 2.000 tl birikmis parami bayram ikramiyesimi bilmiyorum ssk aradim kimse cikmadi tele.

Ben anlamadim bu isi.sizce erken mi yatti bana.

Edevlette aylik miktari haric diger baglanma oranlari vs yaziyor.1 agustosda emekli oldum ilk maas eylul 18 de yaticak demisti gorevli benimki agustosda yatti bunu anlayamadim

adilaltas5578

SGK başlangıç tarihi ve 2008 öncesi ve sonrası kaç gün prim sayınız var dı? Primlerinizin asgari ücretin baya üstünde olduğunu görüyorum... En son bürüt maaşınız kaç tl idi yazabilirmisiniz? Ek ödemeniz kesin olarak belirli 77.25 tl ise, bugün itibariyle maaşınız; ek ödeme ile birlikte yaklaşık; 2007 tl civarı olduğunu düşünüyorum... Bilgileri yazabilir misiniz... Hayırlı olsun Allah güle güle yemek nasip etsin. Teşekkürler.

Üst Alt