Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Kafam karıştı anlayan bir arkadaş yardımcı olabilirmi

Maaş günü 26.sı
Emeklilik başlangıç 01.03.2020 (birikmiş 1.450 tl yattı aldım)
Kagıt gel sgk dan diyor ki
Aylık ek ödeme toplam tutarı 1.737.46 tl
Birikmiş aylık ve ek ödeme toplam tutarı 3.185.46 tl yi
26.04.2020 alabilirsiniz diyor.

Dolayısıyla 26 mart ve 26 nisanda beni 2 adet almam gerekmiyormu
yani 1.737.46 * 2 =3.474,92 olması gerekmiyormu
Neden 280 tl eksik alacagım

Comodor
O kağıt siz birikmiş 1.450 lirayı çekmeden hazırlanmıştır, o tutar Nisan maaşınız hariç sadece birikmiş tutar.

Sn. Ufukalp
Teşekkür ederim.
26.04.2020 tarihinde O zaman 1.737 *2=3474 tl alacagım dogrumu anladım.

Comodor
Evet doğrudur.
O 1.450 TL aylık başlangıç tarihinden maaş günü olan 26 sına kadardı.
Bir tam maaş 26. Mart, bir tam maaş da 26 Nisan için alacaksınız.

Merhaba Ufukalp bey;
Biraz önce, SN. EMRE C. TALEBiNiZE iSTiNADEN AYLIGINIZ BAGLANMIS OLUP 1737.46 TL BiRiKMiS AYLIK TUTARINIZ ODENMEK ÜZERE PTT BANKASI BANKASINA GONDERiLMiSTiR. B001
Mesajı aldım mart maaşı yapmış oldu.
Bilgilendirme ve geri dön Yaptıgınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar iyi günler herkese sağlık diliyorum önce 31 Mart itibariyle işyeri çıkışımı verecek tabii aksilik olmazsa emeklilik için diyelim ki nisan'ın 10'unda verdim SGK evrakları tahsis talep o tarihte doldurdum nisan'daki 20 günlük paramı gelen ayda birikmiş olarak alabiliyor muyum bilgisi olan yazabilir mi acaba teşekkürler

Aylık başlangıç tarihi sgk ya başvuru tarihinden sonraki ay başından başlar

zeynep zengin
Alamıyorsunuz Zeynep Hanım, alamıyorsunuz..!
Bu konuyu bu forumda belki en az elli yerde dile getirdim, lütfen başvuru tarihlerinize dikkat edin.
4A lı iseniz tahsis talep başvuru tarihiniz ayın kaçı olursa olsun aylık başlangıç tarihi izleyen ayın birinci günüdür.
O yüzden gidip de ayın 5 inde, 10 unda başvurma gibi hatalar yapmayın.
Zeynep Hanım, şirketiniz çıkışınızı 31 inde vereceğine 30 unda versin, aynı gün ya da bir sorun olma durumunda en geç 31 inde gidip tahsis talep başvurusunda bulunun. Böylece hemen ertesi gün yani 1 Nisan'dan itibaren aylığınız bağlanmış olur.
Başvuruyu 10 Nisan'a bırakırsanız aylığınız 1 Mayıs itibariyle bağlanır.

Hizmet süre sin de boşluklar olması etkilermi 2000 önesi 14475 gösterge oldugu halde ABO 53 az degilmi ayrıca 45 ve 31 ğözküyor ek öd 81

Ben 6 şubat 2020 de başvurdum SGK ya emeklilik için. Mart ın 5 i gibi arayan soran olmayınca ben aradım. Birikmiş paranız hazır,23 mart ta da maaşınızı çekebilirsiniz dediler. Yani başvuru yaptığım tarihten itibaren maaş aldım ben

C.kurt
Aylık tutarı+ek ödeme

Aylık tutar +ek ödeme

mart tan 22 gün +bir ayda peşin ödeniyor

zeynep zengin
En güzelini yapmışsınız, şimdiden hayırlı olsun.
Başvurunuz ne zaman sonuçlanırsa sonuçlansın, 1 Nisan'dan itibaren maaşınız birikecektir.

Ufukalp

iyi günler ufuk bey,
emeklilik maaşını hesaplama da, 1 ekip 2008 den sonra herkes pirim üzerinde hesap yapılıyor.
burda pirim dışında emekli maaşına eklenen , ek gösterge, gibi başka bir şey var mı? bunu öğrenmek istiyorum. en azından devlet memuru olarak aşağı yukarı ne kadar maaş alacağımız belli olur.

Emeklilik müracaatı kaç günde sonuçlanır.12.02.2020 de başvuru yaptım (vergi indiriminden)
aylık bağlanmadı hala bekliyorum gelen evrak dosyasına kaldırılmış tır diye gözüküyor, kaç ayda sonuçlanıyor
aylık ne kadar bağlanır bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi rica etsem ilk işe giriş tarihim 2000 toplam gün 4900 bayram ikramiyesi verilecek mi bu durumda şimdiden çok tesekkür ederim

Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 31.87
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 - 2008/10 arası Gün 1932
2008/10 sonrası Gün 2971
Toplam Gün 4903
Göstergesi 0
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı

Son düzenleme:
camci inşallah dediğiniz gibidir:)
12 subatta basvurdum henuz daha maaş alamadım yalnız bayram ikramiyesi öne çekildiği için alamayacağımı belirtiler doğru mudur
çok tesekkür ederim

fatih8080

Emekliliğiniz söylediğiniz tarih gibi onaylandı ise; büyük ihtimalle Bayram ikramiyenizi alırsınız!
Maaşınız için kesin birşey söylemek zor... 2008 öncesi ve sonrası bütün primleriniz asgari ücretten mi ödendi? Ya da en son bürüt maaşınız kaç tl idi?
Kesin olmamakla birlikte bir tahminde bulunabilirim... Hayırlı günler.

fatih8080
31 Mart müracat ettim bağlandı 22 Nisan'da mesaj gelmedi mi size 4a maaş bilgileri ya da ödeme bilgilerim diye bakın e devletten orada yazıyorsa bankaya sorun TC no ile ben öyle aldım hesapta gözükmüyor du

herkese selamun aleykum edevlette emekli ödeme bilgilerinde daha once olmayan 5510 ek 19 odemesi - seklinde bi ifade cikti karsisi bos...nedir bu ifadenin anlamı bilen birisi cevaplarsa memnun olurum...

zeynep zengin

Zeynep Hanım cok tesekkürler, ssk dan mesaj geldi sonunda belli oldu maaş aylık 1600 tl birikmiş 2858 tl ek ödeme ise 58 tl

herkese selamun aleykum edevlette emekli ödeme bilgilerinde daha once olmayan 5510 ek 19 odemesi - seklinde bi ifade cikti karsisi bos...nedir bu ifadenin anlamı bilen birisi cevaplarsa memnun olurum...bu mesaja cevap verebilecek olan yokmu...😊

halim38

Ve aleyküm selam... Ek 19 òdemesi; maaşı 1500 TL'nin altında olanlara yapılan ödeme... Boş olması ise sizin maaşınızın 1500 tl nin üstünde oluşu... Doğru mu maaşınız 1500 tl nin üstünde mi? Hayırlı akşamlar kardeşim.

Üst Alt