Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?
Bende 3500 ila 4000 tl arasında bir maaş alacağınızı tahmin etmiştim... Kazanç açısından bayram ikramiyesi ve promosyon ile 4000'e yakın bir rakam çıkar... Sağlıklı günlerde harcayın... Maaşınız netleştiğin de bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.
Not: Maaşınızın düşük yada hatalı olduğunu düşünürseniz maaşınızı çekmeden Sgk'ya başvurarak tekrar hesaplatabilirsiniz.
sgk ya gidip sordum maaşım bağlanmış sadece sisteme girişini yapacaklarmış bu gün gireriz dediler ve ne kadar bağlandığını söylemediler size mesaj gelecek dediler.
aktif pasif meselesini sordum bir şey demedi bende anlamadım
hayırlısı
Aktif-Pasif olayı çok ilginç, benim çıkış yapıldı, o arada E-devletten hemen başvuru yaptım, ben başvuru bitirince işyeri hemen girişi yaptı. Sizin giriş ne zaman yapılmıştı? Hadi gözünüz aydın, bugün iyi haberler bekliyoruz sizden. Benim ödeme günüm 25 gözüküyor, sanırım bir sonraki ay 20 si gibi belli olur.
21 Eylül Emekli olur yazısı ile, çıkış yapıldı. İşlemleri E-devletten hemen yaptım, tekrar 22 Eylül tarihli Emekli çalışan giriş yapıldı. bende hemen Tahsis no ve maaş günü belli oldu. Ama 0 yazıyor hep, ABO 2008 e kadar 60 2008 sonrası 38,25 sizde oranlar nasıl?
packardbell
ben sgk ya giderek başvurdum tahsis no oradan verdiler 03.09.2020de
mmaş günüm bugün belli oldu ve 0 yazıyor
ABO oranlarım henüz görünmüyor aceba neden
ayın ikinci yarısında başvuranların işlemleri daha çabuk sonuçlanıyormuş
2008 sonrası abo 38 gayet iyi bence
gün sayılar ve yatan tutarları görebiliyorsan ortalama maaşını hesaplayabiliriz.
sgk ile görüştüm geçen hafta bu hafta sms gelir ve 3 ü ile 26 sındaki maaşın hesabına yatar bankadan alabilirsin dedi
3 - 4 güne mesaj gelir heralde
net maaş tutarıda ayın 1 inden sonra e-devlette görünecekmiş.
tahsis numarasının sonuna göre yani maaş yatacak tarihe göre sms geliyor.
ek ödemeyi görebiliyorum 143,75 diyor ve evrak kısmında ise maaş karar örneği giden evrak diyor ne anlama geliyor anlamadım
aceba bana maaş karar yazısımı gönderdiler.