Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Abzeh

Bugün başvuru yaptım, Banka,Ödeme günü ve Tahsis no bilgileri geldi. Maaş bilgilerinde şuan 0 yazıyor.

@Abzeh

Bende 3500 ila 4000 tl arasında bir maaş alacağınızı tahmin etmiştim... Kazanç açısından bayram ikramiyesi ve promosyon ile 4000'e yakın bir rakam çıkar... Sağlıklı günlerde harcayın... Maaşınız netleştiğin de bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.

Not: Maaşınızın düşük yada hatalı olduğunu düşünürseniz maaşınızı çekmeden Sgk'ya başvurarak tekrar hesaplatabilirsiniz.

İşyeri dün çıkış yapıp, ben emekli başvuruyu e-devletten yapınca, bugün tekrar giriş yaptı, 4A sigorta bölümünde PASİF yazıyor normal mi? Ufukalp

hozgul Teşekkürler, tekrardan emekli çalışan girişi yapıldığı için, Prim vs ödemelerini nasıl görebiliriz?

packardbell

sgk ya gidip sordum maaşım bağlanmış sadece sisteme girişini yapacaklarmış bu gün gireriz dediler ve ne kadar bağlandığını söylemediler size mesaj gelecek dediler.
aktif pasif meselesini sordum bir şey demedi bende anlamadım
hayırlısı

Abzeh

Aktif-Pasif olayı çok ilginç, benim çıkış yapıldı, o arada E-devletten hemen başvuru yaptım, ben başvuru bitirince işyeri hemen girişi yaptı. Sizin giriş ne zaman yapılmıştı? Hadi gözünüz aydın, bugün iyi haberler bekliyoruz sizden. Benim ödeme günüm 25 gözüküyor, sanırım bir sonraki ay 20 si gibi belli olur.

packardbell
şu an pasife düştü ve aylık ödenecektir diye yazıyor 26 sı ödeme günü fakat ne kadar alacağım yazmıyor

ben 03.09.2020 de sgkya başvurdum o tarihte çıkış oldu
05.09.2020 de işyeri giriş yaptı

sen ne zaman başvuru yaptın

Abzeh

21 Eylül Emekli olur yazısı ile, çıkış yapıldı. İşlemleri E-devletten hemen yaptım, tekrar 22 Eylül tarihli Emekli çalışan giriş yapıldı. bende hemen Tahsis no ve maaş günü belli oldu. Ama 0 yazıyor hep, ABO 2008 e kadar 60 2008 sonrası 38,25 sizde oranlar nasıl?

packardbell
ben sgk ya giderek başvurdum tahsis no oradan verdiler 03.09.2020de
mmaş günüm bugün belli oldu ve 0 yazıyor
ABO oranlarım henüz görünmüyor aceba neden

sen hangi ilden başvurdun

packardbell

ayın ikinci yarısında başvuranların işlemleri daha çabuk sonuçlanıyormuş
2008 sonrası abo 38 gayet iyi bence
gün sayılar ve yatan tutarları görebiliyorsan ortalama maaşını hesaplayabiliriz.

@Abzeh

O zaman sizin mesaj gelme durumuna göre bizede mesaj gelecektir. Aynı ay içinde başvuru yapmış oluyoruz. Ekimden sonra maaş çalışacak.

Maaş için Sms geldimi acaba?

packardbell

sgk ile görüştüm geçen hafta bu hafta sms gelir ve 3 ü ile 26 sındaki maaşın hesabına yatar bankadan alabilirsin dedi
3 - 4 güne mesaj gelir heralde
net maaş tutarıda ayın 1 inden sonra e-devlette görünecekmiş.

tahsis numarasının sonuna göre yani maaş yatacak tarihe göre sms geliyor.

Bugün kağıt geldi, ilk sayfadaki
Aylık ve Ek ödeme toplam tutarı;xxx
Birikmiş aylık ve ek ödeme toplam tutarı;xxx

Buradaki rakamlardan hangisi aylık net maaşım oluyor.?

packardbell

yok 26 dan 26 ya hesaplanacak

Hayırlı olsun edevletten bakarsan aylık net maaş orada yazıyor
kağıtta olan muhtemelen aylık ve ek ödeme kısmnda olandır.

Abzeh

Teşekkürler, aylık bağlanma 1 Ekim olduğu için henüz yok. Edevlete halen Eylül olduğundan gözükmüyor

packardbell

çok enteresan ben senden önce başvurdum bana halen kağıt gelmedi sms de
ay sonu başvuranlar erken geliyor demişlerdi ondan galiba

packardbell

ek ödemeyi görebiliyorum 143,75 diyor ve evrak kısmında ise maaş karar örneği giden evrak diyor ne anlama geliyor anlamadım
aceba bana maaş karar yazısımı gönderdiler.

Merhaba,
Emekli aylik başlangıç 1 ekim.bugun ek ödeme tutarı 77.58 yansımış. bu rakamı 26 gün çarpınca net aylik hesabı doğru mu oluyor acaba ?

Üst Alt