Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

atilla3500 ek ödeme e devlette 71,75 görünüyor maaş görünmüyor ayın 17'si ödeme burdan bir hesaplama çıkarabilirmisin.

göksel75
Genel hesaplama ek ödeme x26 dır. Az birşey aşağı yukarı değişebilir. 1870 TL gibi gözüküyor
1020 TL gibi de birikmiş yatar. (1-16 kasım için)

atilla3500 Peki bu ödemelerin hepsini ayın 17'demi alıcaz. Bazıları sanki birikmiş tutarı daha erken aldığını okumuştum forumda.

göksel75
Birikmiş tutar için öncelikle mesaj gelecek sana, hangi bankayı verdiysen oraya gidecek tc numarasıyla alacaksın. Buda ayın 5 ila 15 İ arası gelir. Gününde ise maaş yatacak.

S.a arkadaşlar. Benim [FONT=&quot]Ek Ödeme Tutarı 61,90 buradan maaşım belli olurmu ?[/FONT]

61,90 x 26 kabaca hesap bu maaşı belirler. Ek ödeme de maaş gününe kadar olan tutar. Maaş günlük tutarı ile çarp, buna ek ödemeninde 3 te 2 si ni ekle

atilla3500 Anladım hocam teşekkür ederim. Beklediğimin 1 tık üstü . 61.90 x26 yapınca 1604 çıkıyor ek ödemede bunun içindemi?

1604/30= 53,4 tl
53,4 x 18= 962( 1-18 Kasım arası) buna da 18 günlük ek ödeme 30 TL civarı dır toplam 992 TL gibi ek ödeme alırsın.

Merhaba, 21 Ekim tarihinde emeklilik için başvuru yaptım.Dys ekranında evrak dosyaya kaldırıldı yazıyor. Ne zaman belli olur tahminen

elaarikan48
E devlette sgk emeklilik uygulamaları içinde emekli aylık bilgisi, emekli ödeme bilgisi ekranlarından, ödeme günü, ek ödeme ve maaş bilgileri gibi bilgiler oluşmaya başlar buradan takip edin. Eğer hizmet birleştirme vb işlemler yoksa birkaç gün içinde bilgiler oluşmaya başlar.

Hizmet birleştirme işlemi yok hepsi sgk.bakıyorum çoğu arkadaşın sisteme yansımış benim daha yansımadı

Selamlar kismetse 2021 Şubat ayı içinde emekliliği hak ediyorum şuan sgk maas hesaplama mödülün de ek ödeme 64.24 çıkıyor buna göre bugün emekli olsam 64.24×26 işleminin sonucu mu oluyor emeklilik maaşı saygılar

Arkadaşlar Merhaba.
Benim e-devlet ‘ te ödeme günü 23 haricinde diğer bilgiler 0 görünüyor.
DYS ‘de maaş bağlandı yazıyor. Ama ek ödeme ya da maaş bilgisi boş bu ay maaş alabilirmiyim.Eve Kağıtta gelmedi. Başvuru tarihi 21.10.2020 maaş başlangıç 01.11.2020

Merhaba, Abo 2 37 - 60 oldu ne kadar farkeder maaş
atilla3500 abo-2 37 Puandan 60 Puana çıktı 468 gün 7333 yıllık kazanç ne kadar artış olur

Merhabalar,

Birikmiş aylık tutarı : 1.239.00 TL yattı

Maaşım ne kadar yatacak

Maaş Ödeme Tarihi : 22.11.2020

Başvuru Tarihi : 22.10.2020

elaarikan48
Onun hesaplama şeklini bilemeyiz. Ödenen prim miktarı yüksekliği belirleyici bu aşamada. Ama forumlarda ki paylaşılanlardan deneyimlerime göre 20 TL artanda var 200 TL üzerinde maaşı artan var.

Yardim edermisiniz lutfen

1kasimda emekli dilekcemi verdim 1aralikta edevleten emekli aylik bilgisine bakiyorum hep sifir birikmislerucrette sifir ben buay 22sinde maas alirmiyim

ek ödeme 57.69 tl 5510 ek 19 miktarı 63.04 tl yazıyor maaş ne kadardır acaba

@atilla3500

Kardeşim birşey daha soracağım, yardımların için teşekkür ederim. Maaşım bağlandı 2. maaşı alacağım bu ay. Ama ben yaşlılık ayğına bağlandım vergi indiriminden ve şu anda çalışıyorum. Sgdp kapsamında benden bi kesinti olması gerekiyor galiba ama bu kesinti şu anda olmuyor sanırsam bu kesinti olup olmadığını nerden görebilirim .

Ben 30 ekimde dilekçemi verdim.
7 Aralık'ta onaylandı ve 9 Aralık'ta birikmiş 2550 TL aldım.
Fakat maaşım 21 ocakta başlayacakmış.
Ben 43 gün bekleyeceğim. Bugün beklerken , böyle bir cevap aldım.
Maaşımın ne kadar olduğunu kimse bilmiyor.
170'i aradım, sgk Kadıköy şubesine gittim.
Hepsinin söylediği aynı. 21 ocak'a bir kaç gün kala sisteme düşer diyorlar.
İşin içinden çıkamadım arkadaşlar.
Ben ne kadar maaş alacağım ?
Elde avuçta kalmadı valla. ☹️

Slm 14 Aralık ta emeklilik dilekçesi verdim.04.01.2021 tarihinde cep telefonuma ssk dan mesaj geldi birikmiş emekli maaşınız 1351 TL çekebilirsiniz diye.maaşim ne kadar olur acaba.
E devlette gözükmüyor daha

Arkadaşlar vergi indirimimi 2018 de aldım 1 ay sonra kısmet olursa emeklilik dilekçemi verecem? Ek ödeme olayı nedir 2018 den itibaren mi birikmiş oluyor bu ek ödeme yoksa ilk maaştamı yatar ek ödeme?

Üst Alt