Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

farukk3404
Sistemsel bir sorundur bugün yarın düzelir günlerin hiçbi zaman silinmez

Ben nekadar maaş alırım bilgi verirmisiniz
Aylık günü 21 oluyo
Aylık*Başlangıç Tarihi01.07.2021DönemHAZİRAN/2021Durum Kodu2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı60.002000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı35.002008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı23.69İntibak Aylık Bağlama Oranı0.002000 öncesi Gün17792000 – 2008/10 arası Gün5002008/10 sonrası Gün1323Toplam Gün3602Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelBanka-Banka Şube-Aylık Tutarı-Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı-Kesinti Tutarı-5510 Ek 19 Miktarı-

Bagkurdan emeklike oldum.5956gun.maas1726tl.sgk sitesinden 10lira dusuk

De-Kont

bu dosya güncel değil , 03.04.2021 güncellenme tarihli dosya kuruşuna kadar hesaplıyor.

feromon

Bu dosya 2021 ocak tarihli ,şimdiye kadar doğru hesapladı
Güncelini paylaşırsanız herkes faydalanır

Vergi indirim yazısını vergi dairesine gitsem verirler mi 18 yil önce almıştım
Şuan bulamıyorum teşekkürler

Selam,

24 mayısta dilekçe verdim.11 haziranda 1950 tl birikmiş ödeme aldım.23 hazirnda da 3077 tl birikmiş ödemem olduğınıu söylediler ama hala maaşım belli değil edevlette ..alo 170 i aradığımda maaşımın hesaplandığını söylüyorlar .bu ödenelerle benim maaşımı hesaplayabilirmisiniz??

SERKANKEREM

Ödeme gün sayısını aldığınız ilk ödemeye bolerseniz tahminen 1950/19 102.5
102.5*30=3077 TL gibi bir rakam
Ayın 20 si olursa ödeme günü buda maaşınızı. 3077 TL olduğunu gösteriyor tahminen....

Selamlar
25.06.2021 emeklilik dilekçesini verdim bugün e devlette bu şekilde görünüyor tahsis no sonu 9 bu durumda temmuz zamindan faydalanabiliyormuyum ve maaşım yaklaşık ne olabilir SGK maaş hesaplama modulunde 1504 tl çıkmıştı saygilar

Ad Soyad Doğum Tarihi Sicil No
Aylık Başlangıç Tarihi01.07.2021
DönemHAZİRAN/2021
Durum Kodu2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı0.002000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı36.52
İntibak Aylık Bağlama Oranı0.002000 öncesi Gün0
2000 – 2008/10 arası Gün1002
2008/10 sonrası Gün4272
Toplam Gün5274
Göstergesi0
Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzel
Banka-Banka Şube-Aylık Tutarı-Birikmiş Aylık Tutarı0
Ek Ödeme Tutarı-Kesinti Tutarı-5510 Ek 19 Miktarı-0

Son düzenleme:
Sadece birikmişlmi alacağım yoksa hem maaş hem birikmiş ek ödememi

merhaba arkadaşlar ben yeni emekli oldum şimdi ben resimde gözüken sadece ek ödeme ve birikmişimi yoksa hem maaş ve ek ödeme ve birikmişimi alacağım
view.php
[/url][/IMG]

Arkadaslar Ben 26nisan sgk bas vurum.birikmis ayligim yatmis5007tl.ama ikramiye yok.neden yatmadi acaba.boyle olan arkadaslar varmi.

Ulanbek

İkramiyeler maaş hesaplanması bittikten sonra ilk maaş ile birlikte tanılanmış banka hesabına yatacakmış bende henüz almadım seninde şuan hesaplamalar devam ettiği için yatmadı

Son düzenleme:
ulanbek hemen 170 i ara oradan sgk ye senin adına bir dilekçe yazıp birde takip no su verecek.daha sonra 3 vrya 4 gün sonra tekrar 170 i ara sana verilecek olan takip no ya cevap gelir.hangi bankadan maaşı çekiyorsan o bankaya yatar.
benimki de yatmamıştı.bu yolla aldım.

Ben bagkurdan emeklike oldum.benim maasim aylik bilgisinde tam cikiyor 1726 gunu de28temmuz.Ben ziraat bankasin secmistim.dun gece sms geldi.ziraat bankasina 5007tl birikmisyatti.bugun gidecem bakalim.sonra yatmasa 170aricam.

Arkadaşlar bende e-devlet girdiğimde maaş ödeme bilgisi bulunamadı yazıyor sizde de durumlar aynı mi acil cevap verirseniz çok sevinirim

Bende hala ödeme bilgisi bulunamadı yazıyor bı tekrar bakar mısınız sadece bnm mi böyle acaba

25.06.2021 tarihinde emeklilik dilekçesini verdim bir kaç gün sonra e devlete bilgiler düştü ama maaş görünmüyor ödeme günü tahsis no ya göre ayin 17 si hakkımızda hayırlısı insAllah

Ödeme bilgisine tıkladığınızda ne yaziyo

Allah aşkına arkadaslarr bir tek bnm mi bu şekilde ödeme bilgisine tıkladığımda ödeme bilgisi bulunamadı diyo daha öncesinde bu aylarda 0 yazardı oyuzden panik oldm lütfen bakıp bı cevap verir misiniz

Sibel catlak
bir senin değil benimde öyle 3aydır. bu maaş hesaplamasının henüz bitmediğini gösterir panik yapmaya gerek yok

Ben yıllardır alıyorum emekli maaşı böle bişey ilkkez oluyor

Sen yeni emekli olacksndir oyuzdendir bn yıllardır emekliyim emekli ödemesi ilk kez böle yazdi

Sende de durumlar aynımı kozmik girip baktın mı ödeme bilgisine sende ne yaziyo

Ödeme bilgisine tıkladığınızda ne yaziyo

Allah aşkına arkadaslarr bir tek bnm mi bu şekilde ödeme bilgisine tıkladığımda ödeme bilgisi bulunamadı diyo daha öncesinde bu aylarda 0 yazardı oyuzden panik oldm lütfen bakıp bı cevap verir misiniz

bu ay zam ayı o yüzden olabilir,normalde ay başında 0 yazar her ayın 10 undan sonrada maaş bilgisi çıkar
bende de ödeme bilgisi bulunamadı diyor
aylık bilgisi kısmında normal gözüküyor maaş

Ayın 22 sinde başvuru yaptım hala süreç devam ediyor. Elimde tahsis numarası falan da yok vermediler. Dys ekranından takip ediyorum bi kaç işlem yapılmış ama ne kadar sürer bu süreç. Sizlerin ne kadar sürdü. E devlet de daha bişey görünmüyor.

Üst Alt