Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Bilgi Hazinedir

İlk maaşımıza özel olarak 01 Ocak -21 Ocak arası 21 günlük emekli maaşınıza artı ek fark maaşı nasıl öğreneceğiz?
Benimki emekli maaşı ödeme günüm 22 Ocak 2022 E-Devlet Ödemeler bölümü daha sıfır

Saygılar.

Merhaba arkadaşlar, yeni emekli oldum. İlk maaşı 23 ocak itibariyle almaya başlayacağım.

E devlet üzerinden 4A emekli ödeme bilgileri kısmında net aylık tutar 5300.99 TL gözüküyor ama bir altında net aylık tutarı 2135.95 TL yazıyor!

Devletin desteği ile 2500 tl olacak diye biliyorum emekli maaşımın.

Bu yukarıda yazan 5300.99 TL ne anlama geliyor? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..

[

Merhaba,önceki ayında toplam bu ayla beraber 2 maaş alıyor olabilirsinizz...

dreamchat

5300 olan emekliliğe müracattan aldığınız zamana kadar olan birikmiş tutar.maaşınız ise 2135 tl

savcılı

Merhaba,birikimiş ödemeniz gerçekleşmeden 1 gün önce veya ödeme günü tüm bilgileriniz e devlet sistemine yansıyacaktır.

Saygılar.

Benimde 3580 tl birikmis tutar gorunuyor..21 subat maas gunu ...23 aralikta basvurmusdum...biriken hangi ayin maasi kacgunluk anlayamadim

Emekli aylik bilgisinimi yoksa emekli ödeme bilgisimi ikisinde aylik tutar ayni ama ek ödemeler farkli 🤔 hangisi dogru hangisini kaideye almam gerekiyor bir bilgi lütfen.
efesan
Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin insaAllah

merhaba arkadaşlar 01.04.2021 tarihinde emeklilik verdim ve 1905 tl maaş bağlandı.. son %25 lik zamla beraber 2394 tl gibi bir rakam yapıyordu. yuvarlamışlar 2500 tl olmuş.

maaş günüm 19 ve bugün itibari ile 2500 tl maaş yatmış.. allah bereket versin.

2500 tl ye sevinip nerdeyse takla atacaklar var..asgari ücret olmalı maaşlarımız 2500 tl ev kirası olmuş

turan1977

Turan1977 19 yıllık özel bankacılık hayatımda brüt maaş 6 bin ve son zamanlarda ise 8 bin tl den yatmış biri olarak bağlanan maaşım 1905 tl olunca.. son zammada şükür ediyoruz.. varmı farklı bir çözüm veya önerin birşey yapılabiliniyormu şükür etmekten başka

Emre Ekrem
söyle kardeş oy veriyorlar sonra da bizleri bu hale düşürüyorlar.

mdursun
oy vermiyeceksin yada çevrene verdirmeyeceksin adı üzerinde en az asgari ücret almalıyız,kazakistan küçük bir ülke herkes sokağa dökülüyor ya bizde herkes tırsak.

mdursun halkı sokağa çıkmayan provakasyon oluşturmaya mı insanları bu plartform üzerinden kışkırtmayamı çalışıyorsun.
Eger niyetin öyleyse başka kapılarda dolaş.

turan1977
ben bugüne kadar oy vermiş değilim. verenler düşünsün. sokağada dökülelim demiyorum..

Barrrdak
kardeş mesajımı kulaklarınla dinle başka yerinle değil.. benim mesajımda ne sokağa dökme nede tahrik var. anlamıyorsan cvp yazmadan önce 5 kez oku tamam. herşey isyan veya sokağa dökülmekle çözümlenmez. yasalar var seçimler boşa yapılmıyor değilmi anladın sanırım

Arkadaslar Ödeme bilgisnde net aylık tutarı 0 yazıyor bnm lütfen sizde bakip bana bilgi verir misiniz

bende yeni emekli oldum ama edevlet 0 gorunuyor...birikmis tutar 3500 ama bankaya yatan 1000 tl neden tamami yatirilmadi anlsmadim bilgisi olan varsa

Sibel hanım Evet 0 görünüyor. Bir arkadaşada sordum onunda aynı 0 görünüyor. Sorun yok

kardeş mesajımı kulaklarınla dinle başka yerinle değil

mdursun aslında benim yazdığım Turan1977 adınaydı yanlış oldu. Ama şu lafınızada alındım. Ben kulaklarımla degil gözümle gördügüme yazdım.

Herkese merhaba keşke eyt ile birlikte abo oranlarını da eksi haline getirseler. Bence asgari ücretle emekli olan birinin maaşı yine o orana göre yine primi asgari ücretten yüksek tavandan yatırlmış birinin maaşıda o oranda hesaplansa adalet ve eşitlik böyle olur bence. Muhalefet umarım seçimde Abo oranına da değinir zira hükemtin zaten bir umudumuz yok. MUhalefet dile getirmeden hükümetimiz bir şey asla yapmıyor.

kagitta yazan birikmis tutarin ucte biri yatti sadece ona takildim ben maas zaten subatta baslayacak

Üst Alt