Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

SERO01 senin hesabinla benim aylikda 45.318 mi bu mümkün olmaz olamaz eger böyle bir aylik cikarsa sana söz bir takim elbise alirim kravatli papyonlu en kralindan 😉😉

SERO01

sero dostum sgk emeklilikte tavan zaten 10 bin sen hangi akla hizmet 12 bin maaşı buldun
bu arada o hesap ettiğin ek ödeme birikmiş ödemedir bilgin olsun:eek:

Kuzgunbey
ben yeni oldum Babam 1987 yılında oldu onun e devletine baktım ondada yazmıyor bilgi amaçlı yazıyorum

De-Kont
Hayır lakin buğün e-devlette 153,15 maaş 153,15 ek ödeme yazdı maaşta kafam karıştı ödeme 26 Ocak maaş ne olur hala bilmiyorum

Sibel catlak

Hastam olduğu için cevap veremedim sayın arkadaşlarım buğün girebildim emekli kaydı yoktur diyor lakin babam 1987 yıkında emekli oldu onun e devletinde de gözükmüyor sistemsel sanırım

ercan kardeşim bu gün 4672 tl ek ödeme aldım buna göre maaşımı hesaplayabilirmisin

bu konu hakkında cevabı olan var mı arkadaşlar

efesan arkadaşlarında dediği gibi yaptm hesaba göre 46.72x 26 =1214.72 TL buldm umarım dogrudur

Umarım yardımcı olmuşumdur

Ek ödeme 154tl diye güncellenmiş aylık tutar yazmıyor nasıl hesap yapiyorduk

efesan ek ödeme yazar ödeme bilgisi olan yerde onu 26 ile çarp genelde dogru çıkıyor

154 x 26 = 4004 (4 bin TL çıktı bnm bildigim böle arkadaşlar umarım yanlis bilgi vermiyorum dur)
sukrıye

Rahat olun herkesin aynı yazıyor. Yaklaşık bir aydın öyle

@SERO01
kardeşim bu hesapladığın maasın(12.001 TL) içerisinde 4,672 TL ek ödeme varmıs onuda cuma günü aldım bankadan ilgin ve yardımın için teşekkür ederim...

efesan yani maaşın 12000 tl mi .süper ya..sevindim.allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.....amin.
Mikail2022 kardeş sana da gelince senin ek ödemen kaç ..ona göre.. sonuçta takım elbise geliyor.gelmekte olan.:)

SERO01

sercan kardeşim bu gün edevlete ek ödeme 281,84 tl olarak düştü şimdi benim maaşım 281,84x26= 7,312.00 tl olarak yatacak dogrumudur.

bu gün edevlete ek ödeme 281,84 tl olarak düştü şimdi benim maaşım 281,84x26= 7,312.00 tl olarak yatacak dogrumudur.

Hesaplamam doğrumu arkadaşlar bilgisi olan cevap verebilirmi

efesan

emekliliğe ne zaman başvurdunuz ? ödeme gününüz yada tahsis no sonu kaç ? birikmiş ne zaman ne kadar yattı ?

1 aralıkta basvurdum 4.672 tl birikmiş aldım bir kac gün once tahsis no 2

1511 ek 19 ödeme 259.98 e devlette çıktı ek ödeme 96,15 Aralık 14 2021 başvuru maaş günü 26 Ocak 1/1/2022 maaş bağlanma 5/1/2022 1481 TL yattı buna göre maaş nedir yardımcı olanlara teşekkürler

1 aralıkta basvurdum 4.672 tl birikmiş aldım bir kac gün once tahsis no 2

tahsis no ya göre maaş ödeme gününüz her ayın 25 i

yatan 4.672 tl (1-25 ocak arası) 24 günlük maaşınız

4.672 bölü 24 = 194.66 tl günlük maaşınız

194.66 x 30 = 5840 tl aylık maaşınız

bu hesaplama 4a dan (işçi) emekli olduğunuzu varsayarak yaptım,4a lı kamuda çalışıyorduysanız farklı çıkar

De-Kont

Dün e devlete 281,84 olarak düştü ek ödeme bir yanlislikmi var(yada emekli zammını mi yansıyor)

Hayrettincezayir

bu rakamlar ve maaş gününüz doğrumu ? asıl maaşınız için farklı sonuçlar çıkıyor,normalde zaten 2500 tl her türlü alacaksınız

efesan
maaş ilk bağlandığında görünen ek ödemenin içinde birikmiş yatan maaşında hesabı var,direk 26 ile çarparsanız yanılırsınız

bu yıl birkaç arkadaşında hesapladığımda tutarsızlıklar var ek ödemelerde,umarım yanılıyorumdur daha fazladır maaşınız

Tamam kardeşim bekleyip göreceğiz hayırlısı inşallah teşekkür ederim ilginden dolayi

Sgk dan emekli zamlarindan önce bağlanan maaşın 5840 tl olduğunu öğrendim bu durumda ocak 1 başlangıç maas alma tarihi ayın 25 i olduğuna gore emekli maasi benide etkilermi

De-Kont

4/A e devlette 4 A emeklilik bilgilerine böyle gözükmeye başladı lakin e-devletten 4a emeklilik ödeme bilğisinde ise sistemde gözüken net aylık tutarı 153,15 ek ödeme tutarı 153,15 gözüküyor ödeme günü 26 Ocak başka bilgi yok kafam o yüzden karıştı De-Kont arkadaşım

Evet doğru lakin e devlet 4a emeklilik bilğisinde ise vergi indirimli emeklilik maaş 153,15 ek ödeme 153,15 yazıyor maaş günü 26 Ocak işçi statüsü

Sgk dan emekli zamlarindan önce bağlanan maaşın 5840 tl olduğunu öğrendim bu durumda ocak 1 başlangıç maas alma tarihi ayın 25 i olduğuna gore emekli maasi zammi benide etkilermi

Üst Alt