Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

evet. e-devletinde 4A emekli bilginiz bulunmuyor yazan arkadaşlar var ve bugün maaş aldılar.
Size söyledigim gibi sgk ana sayfasında alt yapı çalışması var ve ondan dolayı böyle bir durum söz konusu.

selamlar;bende 9 aralıkta dilekçemi verdim.e devletten evrak takip menüsünden takip etceniz dediler.9 aralıktan beri evrak beklemede yazıyor.
emekli aylık bilgisi ve ödeme bilgisinden bakıyorum kayıt yok diyor.
evraklar ne aşamada nasıl takibini yapcaz bilemiyom.

Çok güzel yazmışsın ama sistemsel bir hata var ise bir çalışma yapılıyorsa bunu duyurmak la görevli olan yetkililer işini yapmadığı için bu kadar insanı strese sokuyor. Ve sorun hala devam ediyor Bilgi Hazinedir

İyi akşamlar benim emeklilikle ilgili bir sorum olucak hani emekli olurken ilk maaşlar e devlette görünüyor ya bir sonraki ay 2. Veya 3. Yani diğer alicagi ödeme bilgileri de her ay e devlet te gözüküyor mu yoksa sadece ilk maaş mi

Hasan03

Merhaba,bu durum sistemsel bir hata olması sizinde bahsettiğiniz gibi bence çok üzücüdür.Bu durum dışında SGK kurumunun hala elektronik imzalı evrakları tanımaması problemi de bunlarla beraber kurumun alt yapı sorununun ciddi anlamda problem yaşadığına işarettir.

Ülkemizin bence en hassas ve vatandaşlarımızın tamamına hizmet vermesi adına en kıymetli kurumu olabilecek bir yapının düzletilmesi gereken sorunlarının İnşAllah en yakın ve kısa sürede sağlıklı bir yapıya kavuşmasını canı gönülden diliyorum.

E devlet üzerinden 4A emekli bilgileri ve buna bağlı diğer emekli maaşı döküm verileri ne yazık ki her ay dzüenli olarak ayın belli bir kısmında görünmüyor.Bahsettmiş olduğumuz gibi düzeltilmesi elzem olmakla birlikte burada yazan arkadaşlarımızın içini ferahlatabilmek adına yazdığım bir metindi sadece.

İnşAllah herkesin hakkında hayırlısı olur.

Saygılar.
Sukriye

İlk yatan para

Merhabalar Aralık 14 2021 de vergi indirimli engelli emeklilik için başvurdum bankaya 1400 TL para yatmış toplu olarak bu emekli maaşımı oluyor acaba değilse maaş ne kadar olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:
09.12.2021 tarihinde emekli başvurusu yaptım.evrak takip sisteminde ilerleme görünmüyor,4a emekli aylık bilgisi bölümünden yaptığım takipte 21.12.21 tarihinde tahsis numarası çıktı emekli maaş bağlandı görünüyor.ancak hala maaş rakamları boş duruyor onları eklemediler hala.bildiğim kadarıyla tahsis no çıktıktan sonra maaş tutarı değil ama ek ödeme yazılıyor ordan bizde hesaplayabiliyoz.neden rakamlar hala girilmemiştir bilgisi olan arkadaş varmı acaba

ödeme bilgilerimde ek ödeme tutarı 129 tl yazıyor ne kadar maş olur bilenlerden rica ediyorum

129:4=3225
3225+129=3354
net maaşınız.....3354 tl maaşınız....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar 1 aralıkta emeklilik için basvurdum 1 ocak itibari ile emeklilik onaylandı bu gün e devlette emekli odeme bilgilerinde net aylık tutari: 461.6 ve ek ödeme tutari: 461,6 tl görünmeye başladı iyiye kafam karıştı bile Arkadaşlar yardımcı olursa dua ederim size benim ne kadar maaşım oluyor simdi

4a emeklilik

Meraba arkadaslar benim ek ödemem de 1743 net aylik 1743 yaziyor ödeme 22 diyor bu ne demek oluyor maaşım nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden tşkler

istanbul40 129:4=3325 bu sonucu nasıl buldunuz
kerimc aylık bilgisinde Aralık ayinin maasi ve ek ödemesi görünüyor dimi
kerimc ödeme bilgisnde zamlı görünüyor ek ödeme ama aylık bilgisinde Aralık ayinin ki görünüyor daha sizinde mi öle acaba arkadaşlar

Ek ödeme tutarı 129TL x 26 gün=3,354TL Sibel catlak

Ayrca 4A Ek Ödeme Bilgileri sayfasında sadece Net aylık tutarı ve ek ödeme tutarı kısmında meblağ yazmakta bunun dışında ödeme günü yazılı olup aylık tutarı şuan için 0 görünüyor, yani sadece zamlı ek ödeme tutarını hem net aylık kısmına hem de ek ödeme tutarına yazmışlar.

Selamün aleyküm arkadaşlar e devlette ek ödeme vs görünüyor. Lakin emeklilik kaydıma bakınca emeklilik kaydınız yoktur ibaresi görünüyor. Acaba maaşım mı iptal edildi yoksa herkeste mi aynı durum var baya stres yaptım..?

[FONT=sans-serif]Merhabalar[/FONT]

[FONT=sans-serif]2011 giriş tarihim 1.Dereceden vergi indirimim var[/FONT]
[FONT=sans-serif]2026 da emekliliğe hak kazanacağım[/FONT]
[FONT=sans-serif]maaşım asgari ücret[/FONT]
[FONT=sans-serif]emekli olduğum da alacağım para çok düşük olacak tavsiyeniz ne olur emekli olmadan devam mı edeyim[/FONT]
[FONT=sans-serif]yada şimdi tavan ücretten yatırılırsa Sigortam maaşım yükselir mi emekli olduğum da[/FONT]

Kuzgunbey sıkıntı yapma. benim e devletim de de emeklilik kaydı görünmüyor.çalışma hayatım kısmında yazar
efesan senin maaş 461.6 x26=12001 tl hayırlı olsun.sanirım senin primlerin tavandan yatmiş galiba..

Üst Alt