Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

12 / 2021 Dönemi için Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz
Ad
MUSTAFA
Soyad
AYDİN
Sicil No
Ödeme Dönemi
202111
Ödeme Günü
21
Net Aylık Tutarı
3379.44 TL
Aylık Tutarı
1949.65 TL
Ek Ödeme Tutarı
129.99 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
1299.8 TL
Kesinti Tutarı
0.0 TL
Net aylık tutar ve aylık tutar farklı birde aylık başlangıç tarihi 01/12/2021 ödeme bankaya ne zaman yatar konu hakkında bilgisi olan var mı

Maydin69

Maaşınız 11. Ayda başlamış gibi

Bu arada maaşınız 1949 TL
75 TL civarı ek ödeme var
1 inden 20 sine kadar olan bölüm 1.299 TL birikmiş ek ödeme 129
Toplamı 3.379 TL hayırlı olsun
Bu ay içinde yatabilir

@hozgul

hakan kardeşim bu gruptan excel maas hesaplama tablosu indirdim cıkan rakam sgk nın sitesinde hesaplanandan düşük hangisinin sonucu gercege yakındır.

saygılarımla.

hozgul

sgk maaş 5.485 ek ödeme 219.43
excel maas 5.156 ek ödeme 206.26

görünenler bu rakam kardesim hangi rakamı dikkate alayım şimdi

efesan

Excel belgesi güncel değilse (ki onu da bilemedim) eksik hesaplıyor olabilir.

Merhaba altdaki ekran e-devletdeki ekran altdaki şekilde aylık tutarı ne demek , birikmiş aylık tutari ne demek anlamadim valla. Bu tabloya göre ne maaş yatacak bankaya yardmcı olursaniz sevinirim. %50 engelli raporu ile erken emeklilik aldım.

Aylık Başlangıç Tarihi
01.11.2021
Dönem ARALIK/2021
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı74.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 61.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 47.40
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 727
2000 - 2008/10 arası Gün3150
2008/10 sonrası Gün 4655
Toplam Gün 8532
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Aylık Tutarı 3,555.64
Birikmiş Aylık Tutarı 5,451.96TL
Ek Ödeme Tutarı 142.23
Kesinti Tutarı 0.00

@serfay
Kardeş hayırlı olsun öncelikle maaşın bağlanmadan önce sgk hesaplama dan bakmismiydin alacağın maaşa çıkan maaş ile aynımı arada fark varmi

@hozgul
Hakan kardeşim Excel tablosu en son 21 ocakta güncellenmiş.

efesan
Öncelikle teşekkür ederim darısı tüm beklenelere inşallah. Bende onu anlamadim önceki hesaplatmamla şuan görünen aylık tutarı örtüşüyor (3,555.64) . Yanlız gecen ay 01.11 de emeklilik başladı 24.11 de maaş yattı 5674 tl neden fazla yattı onu anlamadım. Birikmiş aylık tutarı neden farklı görünüyor bunu çözmeye ugraşıyorum, bu ay içinde yüksek görünüyor aynı alan. Bakalım ne yatacak

Arkadaslar 4a emekli kaydını gören varmı sistemde kayıtlı yok diyo lütfen acil yardım

4a Emekli kaydı

Sizin emekli kaydında bir değişme var mı?

Benimde öyle görünüyor.
Başka emeklilik kaydı sistemde kayıtlı görünmeyen varmı acaba ?

@serfay

Benim emeklilik 1 ocakta başlıyor ayın 25 nde sgk sitesinde gördüğüm aynı maaşı alacagım demek oluyor o zaman doğrumudur kardeş

Arkadaslar başka kimse yokmu burda sizlerde bakın lütfen emekli kaydi bulunmamaktadir diyo telaslandm

Siz ne zmn emekli oldunuz hala görünmüyor dimi emekli kaydi sistemde yok diyo sizinde mi öle

Evet bendede hala sisteme kayıtlı yok diyor. Baya oldu emekli olalı. Sizin arkadaşlarınız varsa bir sorun Benide buradan bilgilendirin lütfen.

Sgk dan 4a li emekli olan yok arkadaşlarım dan sizin varsa çevrenizde sizde soruup haber ederseniz çok sevinirim.

İnan’ın benimde yok. Ama yarın kokusu çıkar diye düşünüyorum

Ne gibi kokusu ortaya çıkar sadece bizim mi yoksa herkesinmi aynı ayrıca sizce sistemsel mi sorun. Eger yarın da biseyler ogrenirsnz burdan yazn lütfen bnmmde haberim olsn

Büyük ihtimalle sistemden kaynaklı. Çünkü emekli ödeme bileğileri görünüyor. Ve emekli maaşı blokeli görünmüyor. Blokeli ve hareketsiz emekli maaşı sorgulama diye yazın e devletinize oradan maaşınızın blokeli olup olmadığını görürsünüz

Blokeli ve hareketsiz emekli maasi bulunmamaktadir diyo sizinde öle diyo dimi bu arada cok teşekkürler içim rahat etti sizinle konusunca

Üst Alt