Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Dekont bey size soru sorulun ca isme goremi cevap veriyosunuz sizi alkisliyorum👏👏👏not Õz elestiri

devrimci
isim etiketlendeğinde forumun sağ üst köşesinde bildirim geliyor o şekilde haberim oluyor,bilgim dahilindeyse ve müsaitsem cevap veriyorum

not : eleştirisiz.

ercan 34
emekliliğe başvurduğunuz tarih o

Arkadaslar son gunlerde sgk kazanilmis olan hakkimizi oran dusurerek emekliligimizi iptal ederek hakimizi elimizden aliyor son 2021 yasa adin da yeni yönetmelik cikariyor ben daha emekli olmadim ama tum engelleli kardeslerimmin hakki icin bugun itibariyle mucadele etmeye kara verdim el8mden ne geliyosa yapmaya calisacagim ve bugun Chp m vekili özgür ozen ve Murat bakana bu konu hakkinda bilgi verdim meclise getirmelerine rica ettim bunu konuyu sonuna kadar mucadele edecegim bizler aptal değiliz engelliyiz hepinize sonsuz saygilar

ercan 34

Bu iki sene önce yazdığım bir mesaj ve o site artık güvenli değil ne yazık ki

Selam Hakan bey size bir sorum olacak sgk nın ne kadar emekli maaşı alırım sitesinden baktığımda ek ödemem 81 diyor bunu 26 ile çarptığımda 2 bin küsür çıkıyor emekliliğe 3 ay var demek istediğim bu sitedeki ek ödeme doğrumudur sizce?
Saygılar...

ercan 34
Genelde doğru çıkıyor. Ben emekli olurken o siteye de bakmıştım. 50 TL civarı yanılma payı ile doğru çıkmıştı. Ocak ayında gelecek zam ile biraz daha yukarıda çıkacaktır.

Hesaplanan aylık 1620 tl diyor
Ek ödeme 81 diyor burdan ne anlıyoruz aylık artı ek ödeme 1700btl yapıyor. Ama ek ödemeyi 26 ile çapıncada 2 bin küsür çıkıyor kafa karıştı anlayacağın :D

@hozgul

Ben bir mantık yürütemedim bu konuda

ercan 34

Ek ödemeyi 26 ile çarptığınızda ek ödeme dahil emekli aylığını veriyor olması gerekir.

hozgul

Anlatmak istediğimde buydu
Hangisi doğru kararsızlık var anlamadım :)
Yâda bekleyip 3 ay sonra ne çıkarsa diyeceğiz artık..

Ercan34

Merhaba hocam, 1 Kasım da işten çıkıp emeklilik için başvuru yaptım ve ardından SGDP ile tekrar işe girdim ama hala emekli olamadım!

Oradaki çalışan kişiye konu ile ilgili mail attığımda bana böyle bir cevap verdi

( Ekim ayı çıkış bildigesine işlenmediğinden 26.11.2021 tarihini bekliyorum .)

26 Kasım da geçti 1 Aralık oldu, e devlet den baktım hala emekli olmamışım gibi gözüküyor!

Mümkünse Konu hakkında bilgi rica edebilir miyim?

Teşekkür ederim..

Arkadaşlar merhaba bu ek ödemedeki rakamı 26 ilemi çarpıyoruz yoksa 20 ilemi benim ek ödeme 76.94 bunu 20 ile çarptığında aldığımız çıkıyor ama 26 ile çarptığında bu rakamı göremiyoruz hangisi doğru yada be yapmam gerekiyor

25 kasim basvuru.3 aralikta gunluk odemelerde 1289 tl birikmis gozukuyor.maaş gunu 21 aralik.simdi 21 aralikta bir daha maas alacakmiyim ? Net maas nedir.simdiden tesekkurler.

haci78

Normalde 26x ek ödeme dir
Tabii maaşınız 1500 TL altı değilse
Tam bilgilerinizi bilmediğim için ilk defami para yattı ödeme ayın kaçı ne zaman başvurdunuz yazarsanız

Panak1994

1_20 Aralık arası 1289 TL ödeme
21 Aralık'ta 1933 TL maaş alacaksınız hayırlı olsun

Tuncay0017

ben ne kadar emekli maaşı alırım sitesinden baktığım da aylık maaş 1620 tl görünüyor ama ek ödeme 81 tl gözüküyor
emeklilige 3 ay var bu sitedeki ek ödeme doğrumu dur eğer doğruysa maaş ne kadar olur
teşekkürler

ercan 34

Neden bu kadar az yeni emekli olanlarin maaşi ? Benim annem babasindan kalan maaşi aliyor .1933 lira maasi var.birde maasin yarisi 1933 tl.yeni emeklilere allah yardim etsin 1500 lira cok cok az

Selamunaleyküm Ercan kardeşim

1 aralıkta 57 raporumla emeklilik dilekçemi verdim 3 aralık itibari ile edevlete bilgiler düştü fakat ne kadar maas alacağım ile hic bir bilgi yok sizden ogrenmek istediğim sgk sitesinde emekli maası hesaplamada cıkan maas ve ek ödeme doğrumudur bu maasımı alacağım.

ayrıca maas baslangıcı 1 ocak 2021 maaş alacağım tarih ayın 25 dir ne kadar maas alırım.

saygılarımla

efesan

Aleyküm selam Mahmut bir üst sayfada bende aynı soruyu sordum cevap bekliyorum saygılar hayırlı olsun

efesan kardeş neden 1 aralıkta verdin.keşke 29 yada 30 kasımda verseydin .şimdi bir aylığın boşa gitti. dediğim tarihte verseydin şimdi aralık maaşın başlangıç olacaktı..senin maaş başlangıcın ocak oldu.
hiç mi okumadın. bu siteden bilgi sahibi olmadın.emekli maaşları başvurduğun aydan sonraki ayın 1 inde başlar...

Kardeşim iş yerinden cikis evragimi alamadım o yüzden 1 aralıkta vermek zorunda kaldim

Sgk sitesinde emekli maasi hesaplamada çıkan maaşımı alacağım çok merak ediyorum

ercan 34

Maaşınız 2106 TL civarı
81 TL ek ödemeye göre

efesan

Aynen ne görüyorsan o bağlanıyor 0_100 belki fazla

Ayrıca maaşınız malesef 1 Ocak 2022 itibariyle başlar

219.43 u sgk nin emekli maasi hesaplama linkinden aldım orada yazan rakammi birikmiş ödeme oluyor

Emeklilik işlemine başlamadan önce sgk emekli maasi hesaplama linkinden çıkan maas 5.485 TL ek ödeme 219.43 TL ama şimdi giriş yapamıyorum
Öleceğim meraktan bilen biri cevap versin bu maaşımı alacağım yoksa farklı bir maasmi alırım

Üst Alt