Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

merhabalar
ben geçen ay malulen emekli oldum. bu ay ne kadar maaşım yatar diye bilemiyorum.
Ek Ödeme Tutarı
71.43
5510 Ek 19 Miktarı
170.31
bu bilgiler var elimde. Yardımcı olursanız sevinirim.

ercan 34;2549540]aylık hesaplananın altında ek ödeme yazar oraya bak
dediğin gibi 219.43 ise maaşın 5700 tl olur oda imkansız gibi

Ercan kardeşim imkansız diyorsun ama sgk nin emekli maasi hesaplama linkinden baktığım zamanda o rakam çıkıyordu

Nuanda34

Şimdiden hayırlı olsun

Maaşınız 1.330 TL civarı fakat devlet aradaki farkı ödeyip maaşınızı 1.500 TL ye tamamlıyor yani 1.500 TL maaş alacaksınız

efesan

Dostum sen ne işiyle uğraşıyorsun genel müdür falanmısın inşallah öylesindir ki primlerin tavandan yatmış ki 5700 tl alırsın bu şekilde

hozgul

kardeşim konu hakkında yardımcı olabilirmisin.

Emeklilik işlemine başlamadan önce sgk emekli maasi hesaplama linkinden çıkan maas 5.485 TL ek ödeme 219.43 TL ama şimdi giriş yapamıyorum
Öleceğim meraktan bilen biri cevap versin bu maaşımı alacağım yoksa farklı bir maasmi alırım
ercan 34

kardesim sgk maaş hesaplamada çıkan rakamlar bunlar.

calıştığım firmalarda tavandan yattı primler onu biliyorum

efesan

Genelde doğru çıkıyor. Ocak ayında gelecek zam ile bu rakam değişir ancak.

Teşekkür ederim kardeşim inşallah bu maas geçer elimize

25 kasim basvuru.3 aralikta gunluk odemelerde 1289 tl birikmis gozukuyor.maaş gunu 21 aralik.simdi 21 aralikta bir daha maas alacakmiyim ? Net maas nedir.simdiden tesekkurler.

Merhaba.bugun e devlette 1289 lira oddme gozukuyor ama bir iş gun icerinde odenebilir yaziyor.odeme baslangic 6 aralik yani bugun.bankaya yeni gittim para yatmamis.acaba iptalmi oldu ?
Tuncay0017

Panak1994

İlk para hesaba yatmıyor bankaya gidin emekli olduğunuzu söyleyin TC nize baksınlar genelde öyle oluyor
Bu arada SGK dan mesaj geldimi gelmediyse tabiki para olmaz orada birikir

hozgul

hakan kardeşim bir şey daha soracagım size öncelikle sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim Allahım senin hatrını yapsın.

benim emekli aylığı başlangıç tarihi 01.01.2022 tahsis numarama göre ayın 26.da maas alacağım bu duruma göre benim birikmişim olurmu yoksa tek maaşmı alırım.

sagılarımla...
ercan 34

ercan kardeşim bu sorumla ilgili bilginiz varmı

benim emekli aylığı başlangıç tarihi 01.01.2022 tahsis numarama göre ayın 26.da maas alacağım bu duruma göre benim birikmişim olurmu yoksa tek maaşmı alırım.

sagılarımla...

efesan
Olur mu hiç, bildiğim bir sorunun cevabı ise yazarım elbette.

Emekli aylıkları peşin ödenir. Örneğin 1 Ocak'tan itibaren emekli iseniz artık ve ilk defa Şubat ayının 26.'ında aylık alacaksanız,

1 Ocak - 26 Ocak arası aylığınız kaç para tutacaksa,
26 Ocak - 26 Şubat arası aylığınız kaç para tutacaksa,
26 Şubat - 26 Mart arası aylığınız kaç para tutacaksa toplu alacaksınız. Burada kritik olan durum ilk defa aylığını ne zaman alacağınızdır.

hozgul

cok teşekkür ederim
Burada kritik olan durum ilk defa aylığını ne zaman alacağınızdır. demişiniz bunu anlayamadım

1 ocakta emeklilik baslangicim olduğuna göre ayın 25.de maas alacağım doğrumu anlamisim

Burada kritik olan durum ilk defa aylığını ne zaman alacağınızdır. demişiniz bunu anlayamadım

Aylığınızı ilk kez Şubat'ta alırsanız Ocak-Şubat ve Mart (bir ay önceden peşin kısmı) dahil alacaksınız ama Mart ayında alırsanız o zaman Ocak-Şubat-Mart ve Nisan aylıklarını topluca alacaksınız.

Tuncay0017

Tuncay kardeşim çok kafam karıştığı için soruyorum şu an göremiyorum ama önceden sgk sitesinde maas: 5.485 ek ödeme: 229.43 tl çıkıyordu ben şimdi bu maaşımı alacagim

efesan

Aynen ne görüyorsan onu alacaksın
Hatta daha fazlasını
Şimdi emekli olduğun için SGK sitesinde gözükmüyor fakat yakın bir zamanda e devlette gözükür....
Biraz sabır......
Tabiki bunları 219 küsür ek ödeme ve emekli olmadan bu rakam çıkıyordu demene göre yazdım

Arkadaşlar 1 Aralıkta emeklilik dilekçemi verdim, e devlette 1 ocak aylık başlangıç tarihi yazıyor ben emekli maaşımı ayın kaçında alırım.

Hakkınızı helal edin merakla ve heyecanla sürekli soru soruyorum.

efesan

Emeklilik tahsis numarasına göre günü değişir. Son rakamına göre:

9 olanlar her ayın 17’sinde,
7 olanlara her ayın 18’inde,
5 olanlara her ayın 19'unda,
3 olanlara her ayın 20’sinde,
1 olanlara her ayın 21’inde,
8 olanlara her ayın 22’sinde,
6 olanlara her ayın 23'ünde,
4 olanlara her ayın 24’ünde,
2 olanları her ayın 25’inde,
0 olanlara her ayın 26’sında

şeklindedir

hozgul
Emeklilik tahsis numarası Nasıl Belli Oluyor SSK Sicil Numarasına mı göre mi Yoksa Şansmı
Ben 31 Aralık da Baş Vuracağım 31 Aralıkta gel dediler

Hakan kardeşim ilk maasimi ocak ayının 25.de alacağım o zaman degilmi

efesan

Benim emekli aylığına müracaat ile ilk emekli aylığımı almam arasında 3 ay geçmişti. İlden ile değişiyor. Eğer işlemler hızlıca biterse genellikle başvurunun 2. ayında emekli aylığını almaya başlıyor insanlar.

OturanBoğa

Bülent bey

sgk maaş hesaplamada benim ek ödeme 219,43 tl çıkıyordu, rica etsem maaşım ne olur hesaplaya bilirmisiniz kafayı yiyeceğim inanın

edevlette görünenler bunlar

Aylık Başlangıç Tarihi:01.01.2022
Dönem:Aralık2021
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 64.40
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 42,86
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün: 1811
2000-2008/10 arası Gün:2941
2008/10 sonrası Gün:3592
Toplam Gün:7714
Göstergesi:10975