Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Sorun yok zannediyorum. Ve sizin içinizi rahatlattıysa bende kendimi iyi hissettim.

Sibel catlak
Evet aynı. Sisteme kayıtlı 4a emekli kaydınız bulunmuyor diyor.
Başka arkadaşlarda bakıp buraya durumları hakkında bilgi verirlerse kaygıdan kurtuluruz.

Sgk yi mi arasak arkadaşlar başka varmi emeklilik kaydi görünmeyen

Kimse yok mu dekont bey vardı burda birde

Slm herkese babamin sadece günlük birikmisligi görünüyor 39784 müracat tarihi 14.06.2021 ne kadar maas alir bilgisi olan arkadas varmi acaba
2000 öncesi 955 gün oran 64
2000/2008 arasi 2650 gün oran 35
Aylik baslangic 01.07.2020 yaziyor 1 sene geridenmi hesaplandi ki biraz kafam karisti

Son düzenleme:
As bnm hala gözükmüyor bardkk seninde mi aynı bn bilgi edinemedm neden bu şekilde olduguna dair yaz siz

Emekli aylık bilgileri sisteme ne zaman düşer bilen varmı acaba ? Tahsis numara ve oranlardan başka birşey yok

4a emekli kaydı

Benimde aynı ( Sibel hanım ). Ve bilgi edinemedim. Kimsede oralı olmuyor.
Arkadaşlar 4a emekli kaydınıza bir bakabilir misiniz lütfen ne çıkıyor ? Lütfen buraya ne yazdığına dair bilgi verin.
Mikail42
Siz İlk defa maaş alıcaksanız görünmüyor olabilir. Eski emeklilerin 4 a emekli ödeme bileğileri şu anda sistemde görünüyor.

efesan
Bende dediğim gibi görünenden fazla yattı sanada inşallah öyle olur. Sebebini çözersem ayrıca not ederim sana :)

Sgk ; Kurumumuzun alt yapı ve iyileştirme çalışmalarımız sürmektedir. Yazılım ve donanımlarımızın sürekli güncellenmektedir. Bu kapsamda yapılacak iyileştirme çalışmalarımız 19-12-2021 00:00 03:00 saatleri arasında sağlık ve sigorta işlemleri hizmet vermeyecek. madule sistemi manüel olarak devam edecektir.
Sgk sayfasında böyle bir bilgilendirme yayınlamışlar.
Bu alt yapı çalışmasından dolayı olabilir.

Olabilir bardakk bu bilgiyi paylastigin için teşekkür ederim biseyler ogrenirsek burdn haberleslm yine

aylık hesaplananın altında ek ödeme yazar oraya bak
dediğin gibi 219.43 ise maaşın 5700 tl olur oda imkansız gibi

ercan 34
ercan kardeşim senin 5,700 imkansız yorumundan sonra moralim cok bozulmuştu ama cok sukur bu gün cıkan maasımı ogrendim tahmin ettiğim gibi geldi,sizinle paylaşmak istedim.

saygılar

Hayırlı cumalar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum 12 ayın 1 de emekliliğim onaylanmış 170 aradım 16 sında bankaya 1005 TL yatmış çekebilirsiniz dediler tahsis no sonu 3 sorum şu bu yatan paraya göre maaşım kaç TL olur şimdiden teşekkürler herkese

ercan 34
ercan kardeşim senin 5,700 imkansız yorumundan sonra moralim cok bozulmuştu ama cok sukur bu gün cıkan maasımı ogrendim tahmin ettiğim gibi geldi,sizinle paylaşmak istedim.

saygılar

Hayırlı olsun ben yanıldığıma sevindim Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Saygılar..

Hayırlı cumalar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum 12 ayın 1 de emekliliğim onaylanmış 170 aradım 16 sında bankaya 1005 TL yatmış çekebilirsiniz dediler tahsis no sonu 3 sorum şu bu yatan paraya göre maaşım kaç TL olur şimdiden teşekkürler herkese

tahsis no son 3 rakamına göre maaş ödeme gününüz ayın 20 si

1005.- tl bölü 19 gün = 52.89.- tl günlük maaşınız

52.89 x 30 = 1586.- tl aylık maaşınız

Sibel catlak

Merhaba,bu forum sayfasında düzenli olarak her ay emeklilik bilgilerinizin e-devlet sisteminde göremediğinizi ve bu konunun sizi endişelendirdiğini paylaşıyorsunuz.

Arkadaşlarımızın yazdıkları ve kısa bir araştırma sonucu öğrendiğim kadarıyla bu durum SGK kurumunun sisteminden kaynaklanan bir yükleme sürecidir.Sizi endişelendiren bu süreç her ay olmakla birlikte ay bitimine yakın bir zamanda düzelmektedir.

İçinizin huzur içinde olabilmesi adına SGK kurumu ile görüşme sağlayabilirisiniz.Bu konuda sizlere yardımcı olacaklardır.

Sizi anlıyorum,endişelenmeniz güven duygunuzun kuruma olmaması ile ilgili olabilir.Takdir edersiniz ki her ay aynı sürecin sonunda herşey normale dönebildiğini düşününce naçizane düşüncem kendinizi hırpalamaktan başka size bir faydası olamayacaktır.

Umarım herşey gönlünüzce olur.

Saygılar.

Üst Alt