Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Edit

edit

Son düzenleme:
De-Kont Bey mesajları silmeyi bilmiyorum dün çok uğraştım. Sayfa yöneticileri yardımcı olup silse olurmu. Bu forum çok karışık Hiç beceremiyorum bunu kullanmayı. Ve birde size email yoluyla yollasam olmazmı. Bana email verseniz. Yada az önce Tamer iletişim isimli biri dosyaya erişim istemişti o sizmisiniz eğer siz seniz ona yolluyayim

De-Kont Bey mesajları silmeyi bilmiyorum dün çok uğraştım. Sayfa yöneticileri yardımcı olup silse olurmu. Bu forum çok karışık Hiç beceremiyorum bunu kullanmayı. Ve birde size email yoluyla yollasam olmazmı. Bana email verseniz. Yada az önce Tamer iletişim isimli biri dosyaya erişim istemişti o sizmisiniz eğer siz seniz ona yolluyayim

size mail adresimi özel mesaj attım forumdan,forumun sağ üstte bildirimler kısmında görebilirsiniz

Sayın De-Kont Bey abim sürekli iş göremezlik geliri aylığı alıyorum. Emekli olunca 1731tl + almış olduğum 620 tlnin de yüzde 50 sini mi ekliyeyim.

Ebuhümeyra De-Kont

Merhaba,SGK kurumu sizin durumunuzda olan arkadaşlarımıza emekli aylığı bağlarken yüksek olanın emekli maaşınının tamamı ,az olanın emekli maaşının yarısı şeklinde bir kural uygulamaktadır.

Beyanınızda emekli maaşınız yüksek olan gelir olduğu ve iş görmezlik geliriniz düşük olan gelir olarak anlaşılacağı üzere söylediğiniz gibi bir sonuç gerçekleşecektir.

Saygılar.

Ebuhümeyra

Kendi adıma ben size çok teşekkür ederim.

Sizin nazarınızda arkadaşımız De-Kont 'a tüm arkadaşlarımıza verdiği destek ve hoşgörüden ötürü saygılarımı sunarım.

Saygılar.

De-Kont

EyvAllah .

Söylediklerin güzel kalbinin güzel görmesinin sonucudur.

Allah herkesten razı olsun İnşAllah.

Saygılar.

Merhabalar

Bugün e-devlete düştü... Ödeme günü yok listede.. Ve "ek ödeme tutarı" henüz yansımamış. Bu normal bir durum mu yoksa problem olduğuna işaret mi ? Teşekkürler

2xxxx69209 Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Aylık Başlangıç Tarihi 01.10.2021
Dönem EKİM/2021
Durum Kodu -
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 32.78
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 10
2000 – 2008/10 arası Gün 98
2008/10 sonrası Gün 4048
Toplam Gün 4156
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Banka -
Banka Şube -
Aylık Tutarı -
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı -
Kesinti Tutarı -
5510 Ek 19 Miktarı -

De kont bey bende araniza yeni katildim benim maasimida exenden hesaplarmisiniz rica etsem

selam De-Kont bu excel emekli maaşı hata veriyor nasıl hesaplayacağım yardımcı olur musun rica etsem..

Ebuhümeyra

Merhaba bende sürekli iş göremezlik geliri için başvuru yapmak istiyorum geçirdiğiniz rahatsızlık ve süreci anlatirmisiniz

Üst Alt