Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

merhaba bende merak ediyorum 8 şubatta işlemlerim başladı sonuçlar ne zaman çıkar bilemiyorum maaş internette gördüğümle aynımı olur gerçekten merak ediyorum bekliyeceğiz anlaşılan.

ayrıca başvuruda banka olarak yapıkrediyi işaretledim ayrıca gidip sözleşme yapmam gerekecekmidir promosyon için.

HakanEs26

maaş arttıkça promosyonlarda artıyor o yüzden her zaman sözleşme yenileme hakkın var..yapı kredi öncekinden kesinti yapacak yeni sözleşme yapacak en son tarihten 3 yıl geçerli olacak.yanında bir yapı kredili arkadaş götür oda 250 tl den faydalansın,yoksa beni yaz.iyiliğime karşı ben alayım :))

Hakan bey alırsınız promosyon hemen yatıyor birde arkadaslar ödeme bilgisnde aylıklar bugün gözükmesi gerekmiyo mu

Ödeme bilgisinde sadece ek ödeme yazıyor sizlerinde mi öle

En geç 12 sinde görünüyor ama bu ay 12 si cumartesi oldugu için bugün gözükmesi lazımdı arkadaslar sizinde mi sadece ek ödeme gözüküyor ödeme bilgisnde

Şahin bey sizinde mi görünmüyor maas

Arkadaşlar, ben başka şehirde engelli raporumu yeniledim 6ay takip verildi ve maaşım kesildi..6ay sonra tekrar raporu aldım maaşımı bağlantım ama 6ay boyunca ödeme alamadım nasıl alabilirim yada nereye basvurabilirim

Arkadaşlar merhaba.

31.12.2021 de emekli dilekcesini verdim.

14 ocakta 2763 TL.

28 ocaktada 4160 TL

Toplam 6923 TL ocak birikmiş ödeme aldım.

E devletten emekli bilgilerine baktığım zaman.

Ek ödeme tutarı 160 TL.

Birikmiş ödemede 266 TL.

Net aylık bilgisi 426 TL.

Gözüküyor.

Bilgisi olan varmı.

Meraba arkadaslar bnm metak ettigim konu emekli olduktan sonra yuzde 4 ila 10 arasinda bi fark eklenecekmi bilgisi olan varsa yaza bilirmi rica etsem herkese saygilar

Merhaba.

SGK emeklisi biriyle konuştum Ocak ayında aldığım ödemeleri söyledim. SGK çalışanı maaş aldığım son yılı sordu bende Eylül 2020 dedim.

28 ocakta 4160 TL aldığın senin 2020 deki maaşın.

14 Ocak taki aldığın 2763 TL de 2020 den sonraki enflasyon zam farkı olabilir dedi.

Merhaba.

SGK emeklisi biriyle konuştum Ocak ayında aldığım ödemeleri söyledim. SGK çalışanı maaş aldığım son yılı sordu bende Eylül 2020 dedim.

14 Ocak taki aldığın 2763 TL de 2020 den sonraki enflasyon zam farkı olabilir dedi.

Merhaba günaydın. E-devlet üzerinden kontrol ettim maaşlar hala güncellenmemiş gözükmekte. Bugün güncellenirmi acaba

Merhaba.

Siz 2021 aralıkta ilk defa emekliliğe başvurmadınız mı ? 2020 eylül de dilekçe vermediniz ki bu zamana kadar olan fark hesaplansın !

@deasın12 benimde görünmüyor dönemde ocak 2022 yaziyor ödeme bilgisnde para yazmıyor guncellenmemis sizlerinde öle mi arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim

De-Kont merhaba 28.01.2022 tarihinde emeklilik dilekçemi verdim. 31.01.2022 de onaylandı. maaşım bugün güncellendi olarak gördüm ama kafamı karıştıran birşey var. 3 şubatta ben birikmiş tutar olarak 2083 TL çektim TC numaram ile ama şimdi tekrar birikmiş ödeme tutarı gözükmekte. 2 defa birikmiş maaşmı almış olucam ?

31 Aralık 2021 de emekli dilekcesini verdim. Ocak birikmiş ödeme olarak 6923 TL aldım.

Bende onu diyorum,devlet size niye 2020 den bu yana olan zam farkı ödesin ! sizin maaşınız 1 ocak ta başlamış ve buna göre maaş bağlanmış.

e devlete girip "4A Emekli Ödeme Bilgilerine" yada "4A aylık ödeme bilgisine" bakın maaşınız şu an orda net şekilde yazar.

deasn12
2 defa aynı birikmişi alamazsınız

@De-Kont tamam ben alamam ama 3 şubatta birikmiş tutar ve yatan rakam 2083 TL ama şimdi tekrar birikmiş ödeme tutarı 1725 TL yazmakta. 2500 TL emeklilik maaşıma ek olarak yine birikmiş tutar olarak 1725 TL daha mı alacağım ? Şubat 26 da net maaş olarak sadece 2500 TL mi alcam yoksa 4225 TL mi alcam ? 1725 + 2083 = 3808 TL birikmiş ek tutar olarak çıkıyor ? valla kafam iyice karıştı kusura bakmayın

deasn12

Merhaba hayırlı olsun adınıza sevindim. ben birşey soracağım bende 08 şubatta evraklarımı verdim dys evrak takibinden başka hiç bir yerde bilgi alamıyorum nasıl takip ederim durumum nedir emeklimiyim ? edevlettede hiç bir aylık bilgisi yok. bu konularda siz nasıl kontrol ettiniz.

siz ocakta dilekçe verdiniz maaşınız da 1 şubat tarihi ile beraber işlemeye başladı.
2083 tl 1-26 şubat arası birikmiş 25 günlük maaşınız oluyor.
26 şubatta 2500 tl peşin olarak 26şubat-26 mart arası olan maaşınızı alacaksınız.

@De-Kont ya kusura bakmayın benim merakım sadece ama sadece şu. Güncelledikten sonra neden 1728.50 TL gözüküyor.
2083 - 1728.50 = 354.50 Fark var arada
25 günlük maaşım olsa bile 25 gün x 96,15 = 2403,75 TL yapar.
Benim sadece şuna kafam takıldı acaba diyorum biz 3 şubatta birikmiş ödeme olarak 2083 TL aldık. 26 şubat tarihinde de 2. olarak birikmiş ödeme tutarı olarak ta maaş haricinde 1728,50 TL mi alacağım acaba.. E-devlet üzerinden yapılan bilgilerin hiç birisi doğru değil o halde

Üst Alt