Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
deasn12
23 şubatı bekle,belli mi olur 4228 tl yatırıverir sgk hesabına
Ha bu arada, o görüştüğün sgk emeklilik servisine inanıp bekleseydim 6 ay geç emekli oluyordum.
Allah herkese zihin açıklığı versin...
ewet 23 aralikta basvurdum 18 ocakta 1088 yatyi 26 ocakta 2500 yatti evet 452 tl gibi bi rakamla maasim 2500 onu biliyorum ama ilk maasim subat 21 de edevlette neden noyle onu anlamadim
yani simdi normal maasimmi yoksa burda gorunenmi yatacak onu anlayamadim
Çağatay27 sen ne zaman dilekçe verdin emeklilik için ?
deasn12
Bakmak ile görmek arasında
Duymak ile dinlemek anlamak arasında
Çok büyük fark var
O yüzden buradaki son 2 sayfayı tekrar oku,ne sormuşsun ne cevap almışsın bir gör.
SGK boşuna o rakamları yazmamış ama sanırım ben boşuna kafa patlatıp yazmışım
Sibelemir
Sizin birikmiş eksik yatmış gözüküyor.Normalde 1088 yerine 1666 tl birikmiş almanız gerekirdi.
Bana da ilk birikmişteki 23 tl eksik 2 ay sonra yatırılmıştı (ki oda maaş hesabına değil TC numarasına yatmıştı)
ercan 34
Emekli oldum raporda süre bir yıl yazıyor bir yıl 10.ayda doluyor emekli maasim kesilmesin diye tekrar rapor almak istiyorum.
Vergi indiriminde süre varmi yokmu bilmiyorum onu nasıl nereden öğrenebilirim.
efesan
Kardeş vergi indiriminden emekli olduğun için SGK rapora değil vergi indirimin sürelimi değilmi ona bakar bu yüzden soruyorum
çok engelli arkadaşım var raporu süreli ama vergi indirimi süresiz olan ve emekliliğinde kontrol muanesi yok süresiz emekliler anlayacağın
hiç olmazsa SGK yı ara sor emekliliğimde kontrol muanesi var mı diye
ercan 34
ercan kardeşim sgk yı aradım 10.ayda kontrol muayeneniz var diyor
o zaman yapacak bir şey yok vergi indirimin ve Emekliliğin süreli mecbur gidilecek kontrole yani yeni rapor alınacak
hayırlısı olsun hakkında
saygılar...