Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

efesan

sgk sana zaten son 3 ay kala bildirim uyarı yapıyor SGK nın sevki ile tekrar başvuru yapıyorsun maliye ile işin yok artık sgk ile işin var aldığın rapor ilk sgk ya gidiyor onlar inceliyor kararı son sözü sgk veriyor

Arkadaşlar, 25 Kasım 2021 de dilekçemi verdim. 1 Aralıktan itibaren emekliliğimin başladığını, 18-19 Mart 2022 tarihinde maaşımı alabileceğimi söylediler. toplamda Kaç günlük mssş alabileceğim hakkında bilgisi olan cevap yazabilirmi?

Merhaba. Sgkdan kağıt geldi ek ödemeyle gelir toplamı 4270TL yazıyor. Birikmiş tutar 2400Tl civarı yazıyor. Maaş günü 18 mart. Dilekçeyi 4 şubatta verdik. Emekli maaşı ne kadar anlayamadım

Beylane ek ödeme tutarını biliyorsan 4a lıysan 26 tıyla çarp
e devletten emekli aylık bilgisi kısmında çıkar ek ödeme

De-Kont merhaba

Ben 27.01.2022 de emekli dilekçemi verdim. 25 Şubat itibariile toplam alacağım ek ödeme göründü. Yatan bu para hangi dönemler için yatan para acaba?

Zutcu merhaba. e-devletten günlük ek ödeme sorgulaması yapabilirsiniz. orada gözüken tutar ne kadar ?

efesan merhaba,

26 Kasım 2021 de dilekçe verdim.
ek ödeme tutarı : 543,46 tl
Ödeme günü : 21

birikmişim ve maaşım ne kadar olur?
Şimdiden teşekkürler

Ek ödeme 164,24 tl 26 ile carpılınca 4270 cıkıyor. Yani emekli maaşı her ay 4270 olarak yatıcak değil mi

De-Kont merhaba, Daha önce yanlış kişiye yazmışım

26 Kasım 2021 de dilekçe verdim.
ek ödeme tutarı : 543,46 tl
Ödeme günü : 21 Mart

birikmişim ve maaşım ne kadar olur?
Şimdiden teşekkürler

Ac201920

4c den mi emekli oldunuz ? Şimdiye kadar birikmiş bir meblağ yatmış olmalı? Üzerinden epey geçmiş

De-Kont Öncelikle yanıtladığın için teşekkür ederim.

4a dan engelli emekli oldum. 26 kasımda müracaat ettim ama, dosya başka servise gitmiş yanlışlıkla. Zar zor bulduk dosyayı. O yüzden o kadar gecikti.

De-Kont

Benim muallakta kaldığım nokta da orası zaten. Bugün 7.860 tl düştü. Daha fazla olması gerekiyor gibi.

Artık ne olduysa dosya Sgk müdürlüğünde kayboldu. Giriş kaşesi vurulduğunu bile çok sonradan farkettiler. İnan 1 ay dosyayı Personelle beraber aradık. En son Kısa vadeli sigortalar sevisinde bulduk. Nasıl olduysa istirahat ödemesi olarak işleme almışlar.

4 aydır dosya kovalamaktan telef oldum :) DYS de bile sadece varide no ve tarih var. Gerisi boş.

Son düzenleme:
De-Kont

Benim muallakta kaldığım nokta da orası zaten. Bugün 7.860 tl düştü. Daha fazla olması gerekiyor gibi.

Artık ne olduysa dosya Sgk müdürlüğünde kayboldu. Giriş kaşesi vurulduğunu bile çok sonradan farkettiler. İnan 1 ay dosyayı Personelle beraber aradık. En son Kısa vadeli sigortalar sevisinde bulduk. Nasıl olduysa istirahat ödemesi olarak işleme almışlar.

4 aydır dosya kovalamaktan telef oldum :) DYS de bile sadece varide no ve tarih var. Gerisi boş.

bu yatan kaç günlük birikmiş maaş kestirmek zor,alo 170 i arayın bir sorun yada sgk ya gidip öğrenebilirsiniz,en kötü bu ayın 21 inde belli olur net maaşınız

Tekrar merhaba,

170 i aradım bilmiyorlar. E-Devlet te bile onlardan daha fazla bilgi var. SGK ya gittim. Dosyalara bakan arkadaş o gün izinliymiş. Daha sonra gelmemi rica ettiler.

Bende çıkışta falcıya gittim. Belki o bir şeyler söyler diye. O da bana nazar boncuğu taşımamı tavsiye etti. :))

Şaka bir yana, muhtemelen ayın 21 ini bekleyeceğim. ancak ben şu şekilde hesapladım, sence doğru mu?
26 kasımda verdim dilekçeyi. 01 Aralık başlangıç olsa,

aralık 30 gün
ocak 30 gün
şubat 30 gün
mart 20 gün

Ac201920

yatan 7860 tl birikmiş normalde şöyle hesaplanması lazım

1 aralık maaş başlangıç

maaşlar peşin ödendiğinden 1-21 aralık arası 20 gün
21 aralk 21 ocak arası 30 gün
21 ocak 21 şubat arası 30 gün
eğer ki bu yatan tutara 21 şubat 21 mart arası maaş ta eklendiyse 30 gün de onu hesaplarsak
toplamda 110 günolur, birikmiş tutar olarak 7860 ı 110 a bölersek günlük 71.45 tl günlük maaşınız çıkar bunuda 30 ile çarparsak 2143 tl aylık maaş çıkar,buda en düşük emekli maaşı olan 2500 tl ile uyuşmuyor
son ayı dahil etmez birikmişi 80 güne bölüp hesaplama yaparsakta 2947 tl çıkar maaşınız,buda kesin değil tabii

Arkadaşlar merhaba 8 martta emeklilik başvurusu yaptım e devlette 01.04.2022 aylık başlama tarihi diyor ama maaşla ilgili hiç bir rakam paylaşılmamış bu ne anlama geliyor? De-Kont

Subat ayindan 18 gunluk 1700 alacan martan da 2500 alacan konu nere getirdiniz brnimde bole aynisi

Tanfer

Nisan başlarında maaş ödeme gününüze göre birikmiş bir tutar yatar,maaşınızda 10-14 Nisan arası belli olur.tabii bağlı bulunduğunuz sgk işlemleri hızlı yaparsa

devrimci

Henüz e devlette emekli kaydı bile yok yoğunluk var galiba belli olunca aradaki farkı yazacam inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim
Saygılar..

ercan 34 ya varya bazen gerçekten hayret ederim ben nasıl oluyor bu işler diye. Çok arkadaşımı görüyorum burda başvuru yapmış 2 ay geçmiş cevap dahi yok sürekli bekliyorlar. Allah'a şükür bende 28 ocak dilekçe veriyorum engelli emeklilik için 31 ocak ta e-devlette bile gözükmeye başlıyor + 3 şubatta birikmiş ödeme olarak şubat maaşını alıyorum ardından 26 şubatta da mart maaşını alıyorum. Çok hayret ederim valla çok

Kardeşim tekrardan hayırlı olsun senin bu yazdığın forumun her sayfasında var şanslı olduğunu herkes biliyor zaten;))
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Saygılar..

@ercan 34 Allah razı olsun kardeşim. Sakın yanlış anlaşılmasın ben görmemişlik yapmıyorum. Bu sgk da işlerin tuaf bir işleyişi var. Dilekçe veripde aylarca bekleyen kardeşlerimize yazık değilmi sence. Emeklilik başvurusunu beklemek çok heyecanlandırır iyi bilirim bunları.

İnan şafak sayarken bu kadar sabırsız olmuyorsun sonuçta biliyorsun şafağın kaç olduğunu ama bunu bilemiyorsun;))

Bilgi Hazinedir
Selam dostum,
14 Martta emeklilik dilekçemi verdim 15 Martta işyerim Emekli olarak girişimi yaptı ama henüz e devlette kayıt bile gözükmüyor
sormak istediğim Mart 31 de maaş alacağım işyerinden eğer 31 Marta kadar e devlette kayıt olmazsa işyerim emekliye normal çalışandan biraz daha ücretli maaş ödediği için aynı tarifeyi bana da uygulayacak mı? yoksa normal çalışan olarak mı maaş alacağım?
teşekkürler şimdiden ..

ercan 34

Merhaba,işyerinizi emekli olarak sizi çalışan şeklinde S.G.D.P. (Sosyal Güvenlik Destekleme Primi) ile işe girişinizi gerçekleştirdi ise evet sizinle aynı maaşı alan normal çalışandan biraz daha fazla ücret alacaksınız.Biraz daha fazla ücret almanızı sağlayan S.G.D.P. ile giriş yapılmasıdır.

Yani emekli çalışan olarak giriş yapıldı ise e-devlet üzerinden yeni çalışarak alacağınız maaş için beklemeniz veya görmeniz gereken bir şey yoktur.

Saygılar.

Üst Alt