Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

xerib85

Bu ne hız hayırlı olsun kardeşim
Ben 14 martta yaptım e devlette hala kayıt bile yok bu arada istanbul yoğun galiba
Sen hangi şehir

@ercan 34 @xerib85 işte güzel bir örnek daha karşımızda. Her ay sonu 28 veya 31 de verilen dilekçe sonuçları 2 yada 4 gün sonra
e-devlete düşmüş sonuçlanmış olarak gözükür. Ay başında veya ay ortasındaki gibi verilen dilekçeler biraz beklenir. Arkadaşta küçük bir şehirde sanırım büyük illerde uzun sürüyor küçük illerde hemen onay veriliyor ve e-devlette gözüküyor.

Evet erken sonuçlandı ama hakeder cevap yazım ilk sigorta başlangıcı İstanbul olduğu için yaklaşık bir ay sürdü İstanbul yoğun olduğu için uzun sürüyor

Namedrop

Örnek vermek gerekirse ,brüt asgari ücret ile 5.004 TL ile normal çalışan bir arkadaşımız net maaşı 4.253.40 TL dir.
Emekli bir arkadaşımız asgari ücret brüt 5.004 TL ile işe girse alacağı net maaş 4.572,40 TL dir.Bu 2 maaş arasındaki fark emekli arkadaşımızın normal çalışan arkadaşımızın yarısı kadar SGK primi ödemesinden dolayıdır.
ercan 34 arkadaşımızın yazısında belirtiği üzere önemli bir maaş eki yani farkıda Engelli Vergi İndirimi belgeniz ile alabileceğiniz ek gelirler ile daha da artabilir.

Saygılar.

Net aylık tutari 1004.34 ek ödeme 96.15 ödeme dönemi 2022/03 ödeme günü 26 nisan baslangiç tarihi 1 mart emekli maasım net nedir yardım edin

İpoş ek ödeme tutarı 96.15 x 26 = 2500.00 TL. Net olarak emekli maaşınız 2500 TL

merhaba sgk evrak takibe baktım eskiden çalıştığım bankadan bilgi talep edilmiş.banka emekli sandığına tabii olduğundan ben emeklilik talep etmeden hizmet birleştirmesi yapmıştım zaten.hatta edevlette de bu süreleri görebiliyordum. SGK evrak takipte bu not çıkınca baktım hizmet dökümüme silinmiş yoketmişler. ben zaten yaptırdım kendi elimle girmedim o kaydı . banka yetkilisi girdi ne diye sildirdiler.bunun için de heralde 1 ay bekletirler.
yer :istanbul

Merhaba Net aylık tutarı:249,37 ek ödeme:149,57 birikmiş tutar:99,8 8 martta başvuru yaptım bu rakamlar gözüküyor ek ödeme ile birikmiş yada aylık net tutarı hiç bir şekilde bağdaştrımadım sgk peşin ödeme ypıuor diye biliyorum buna istinaden benim 8 Mart itibari ile birikmiş tutar almam gerekli değilmi?Bide 2500 TL brüt ödeme var o neyin nesi çözemedim :) ödeme günüm ayın 21’i tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum açılmama yapabilirseniz çok sevinirim.

benim emeklilik ekranlarımda edevlette heryerde farklı farklı rakamlar çıkıyor hepsi tutarsız.eve kağıt ta gelmedi.bir de ben hesap tanımladım ona değil de sanki tc numarası ile gidip çekmeliymiş gibi yazılmış

hanifeaydin

ilk maaşı bankaya gidip çekmeniz gerekiyor çünkü tc kimlik numarasına geliyor yatan tutar

e devlette "emekli günlük ödeme" olarak aratıp bakın,yatmış bir tutar varsa gözükür

teşekkür ederim burda iki tutar var ama hesap ettiğim emekli maaşının altında bir rakam var bir satırında.24 ü aylık yatma günü olarak belirlemişler.basit bir hesap var mı direk nedir benim aylığım diye. 24 ü ödeme .1 nisan başlangıç.8 mart başvuru olarak .

hanifeaydin

Yazan rakamlar birikmiş tutar maaşınız değil. Yani 1nisan ile 24 nisan arası birikmiş tutar. 24 ünde tam maaşınızı alacaksınız

peki 8 martta başvuru yaptım 31 marta kadar olan maaş yok mu? 1 nisanda maaş bağlandı ise.

hanifeaydin
maaş 1 nisan itibarıyla başlar dikkat ettiysen genelde ay sonuna doğru emeklilik başvurusu yapıyorlar bende 14 martta dilekçe verdim 1 nisan itibarıyla birikmeye başlayacak

Sabit düzenli emekli maaşım nekadar olur?

Hayırlı Ramazanlar. Konuyla ilgili tecrübeli bilgili kişilerden ricam, bu verilere göre nekadar maaş alırım yanıtlayabilir mi? Emeklilik başvurusu 18 mart. 2000 ö. 2930 gün 66.20. 2000/10 arası 2559 gün 61.00. 2010 sonrası 2888 gün 46.54. Toplam prim 8377 gün. Ödeme bürüt tutar 97.68. Gösterge 14075. Hisse oranı özel 1/1. 5510 ek 19 miktar. Net maaş 356.93tl. Ek ödeme 198.29tl. Birikmiş 158.64tl. Günü 25. Sabit düzenli maaşım kaç tl olur?

5510 sayılı Kanunun ek19 uncu maddesinin birinci fıkrasında yer alan “1.500” ibaresi “2.500” şeklinde değiştirilmesiyle; Yaşlılık, malullük, ölüm aylığı alan emeklilere ve hak sahiplerine dosya bazında 1500 lira olarak öngörülen aylık asgari ödeme tutarı, 2500 liraya yükseltilmiştir.

Ercan slm kardeşim nasil maasin belli oldumu bi fark varmi edevletten gozukenden saygilar

devrimci

A.selam ilker kardeş
E devlette hala kayıt yok 26 gün oldu bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah
Belli olunca yazacam kardeşim
Senin şafağa bişey kalmadı az daha sabır 😃
Saygılar..

Arkadaslar ödeme bilgisnde ödemeler hala yazmıyor bnm sadece ek ödemeler yazıyor sizlerinde mi öle

burda mı yazmıştım bilmiyorum. ama garanti ye maaşım yatsın diye seçim yapmıştım .sonra garantiye bilgi verdim .işte ilk maaş öncesi yatan sgk ödemelerini görünce promosyonu yatırmışlar demin.

Arkadaslar nisan ayı maaslar görünüyor mu sizin ödeme bilgisnde bnm sadece ek ödeme yazıyor

Üst Alt