Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Bilgi Hazinedir

Selam Dostum;
14 Martta Dilekçeyi verdim hala E devlette kayıt yok dün sgk ya gidip sordum 14 Mart dilekçe 15 Mart işleme alınmış henüz işlem devam ediyor dediler sence bu kadar sürmesi normalmi anlamadım gitti:)))
Diğer sorum ise Emekli ikramiyeleri yattıktan sonra benim başvuru sonuçlanmazsa ikramiyeden faydalanabilecekmiyim
Saygılar

ercan dun uşak sgk yı aradım. emekliliğim onaylanmış. 24 nisanda ilk maaşımı çekicem. edevlet ve dys hala aynı. maaş ve ek ödeme görünmüyor. bağlı olduğun ilin sgk sını devamlı ara diğer turlu çok ağırdan alıyorlar. ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim.

maaşın bayramdan sonra bile bağlansa ikramiyeni alıcaksın. 1 nisanda maaşin işlemeye başladı

ercan dun uşak sgk yı aradım. emekliliğim onaylanmış. 24 nisanda ilk maaşımı çekicem. edevlet ve dys hala aynı. maaş ve ek ödeme görünmüyor. bağlı olduğun ilin sgk sını devamlı ara diğer turlu çok ağırdan alıyorlar. ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim.

maaşın bayramdan sonra bile bağlansa ikramiyeni alıcaksın. 1 nisanda maaşin işlemeye başladı

Eyvallah Murat sgk yı günlük arıyorum her defasında ışlem devam etmekte diyor elden bişey gelmiyor mecbur bekleyeceğim
Sanada hayırlı olsun Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Saygılar..

merhaba bilgilerim sistemde çıktı. ama ayın 24 ünde yatacak olan tutar tam olarak ne olacak? AYLIK TUTARI +EK ÖDEME TUTARI mı yoksa sadece AYLIK TUTARI mı yatıracaklar? cimer e boşuna soru sormayın arkadaşlar ne yazarsak sorarsak soralım yine diyorlar ki dilekçe yazın sgk başvurun .CİMER ne işe yarıyor?????? sadece emeklilik ile ilgili değil her konuda her şikayette ...işlevsiz bir sistem ve kaç kişi orda otomatik basma kalıp cümlelerle cevap yazdıkları için maaş alıyor boşa.

cevap yok mu?

Son düzenleme:
ercan 34

Merhaba Üstadım,

SGK emeklilik işlemlerinde süre tamamen başvuru işlemini yapan emeklilik servisinin iş akışındaki süreç yönetimine yani çalışanların işi yapış şekillerine göre kısa veya uzun sürmektedir.

Bir arkadaşım emeklilik işlemleri için 3 ay kadar beklediğine şahit oldum.

İçin ferah olsun süreç ne zaman sonuçlanırsa sonuçlansın nasıl emeklilik hakediş tarihi başvuru tarihi olması nedeni ile biriken emekli maaşları toplu bir şekilde ödeniyorsa içinde emekli bayram ikramiyeside olacaktır.Toplu ödeme içinde emeklilin hakkettiği her ödeme dahil edilmektedir.

İnşAllah SGK emeklilik servisi bir süpriz yaparlarda bayramdan önce her işlemi sonuçlandırıp toplu ödemeyi gerçekleştirip ile emekli maaşı bağlanır.

Saygılar.

Hanife hanm cok tsk ederim. Sizede agiz tadiyla yemek nasip olur ins.

hanifeaydin

Aylık tutarı ek ödemeyi ayın kaçında maaş alacağınızı detaylı yazarsanız De-kont cevap verecektir Etiketlersen cevabını alırsın

Arkadaslar net aylik aylik tutar bu nedir anlamadim

Net Aylık Tutarı
6869.49 TL
Aylık Tutarı
2446.38 TL
Ek Ödeme Tutarı
97.86 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
4325.25 TL
Kesinti Tutarı
0.0 TL 2500 tl gece yatti ama bu 6800 4300 nedir anlayan aydinlatabilirmi

Net Aylık Tutarı
6869.49 TL
Aylık Tutarı
2446.38 TL
Ek Ödeme Tutarı
97.86 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
4325.25 TL
Kesinti Tutarı
0.0 TL 2500 emekli maasim gece yatti 6900 dahami yatacak anlayan biri varsa ayd8mlatabilirmi

toplam yatacak para 6869 tl bazen günlük ödemeler e düşer edevlet den kontrol edin günlük ödeme de varsa tcnizle gidip bankadan alabilirsiniz

toplam 6869 yatacak 2500 yattıysa 4300 kalan vardır edevlet günlük ödeme ekranında vardır alo 170 i arayıp sorabilirsiniz

merhaba bilgilerim sistemde çıktı. ama ayın 24 ünde yatacak olan tutar tam olarak ne olacak? AYLIK TUTARI +EK ÖDEME TUTARI mı yoksa sadece AYLIK TUTARI mı yatıracaklar? cimer e boşuna soru sormayın arkadaşlar ne yazarsak sorarsak soralım yine diyorlar ki dilekçe yazın sgk başvurun .CİMER ne işe yarıyor?????? sadece emeklilik ile ilgili değil her konuda her şikayette ...işlevsiz bir sistem ve kaç kişi orda otomatik basma kalıp cümlelerle cevap yazdıkları için maaş alıyor boşa.

cevap yok mu?

Aylık tutarı + ek ödeme tutarı = Net maaşın bu. Emekli maaşın

ercan 34

Üstadım,Allah senden razı olsun İnşAllah.

Güzel sözlerin senin güzel kalbinin eseridir.

EyvAllah.

Saygılar.

MEHMET DNCKL

teşekkür ederim yarın yatacak zaten o zaman kesin anlarım .ilk maaş olacak . haftaya yine ameliyat oluyorum dua edin . sağlıkla yesek şu maaşları başka birşey istemiyorum.

hanifeaydin

ilk maaş yattı tai ABO lar ile beklenen olmuyor ne yazık ki .sağlıkla yiyelim sağlıktan kastım devamlı benim gibi ameliyat olmak zorunda kalmadan :( her hafta doktora gitmek zorunda kalmadan . maaşımın çeyreğini sağlık harcamasına veriyorum. ne yapalım günümüze şükür

757 gün sonra bende emeklilik dilekçesini vericem. Hayırlısıyla

Bana 191.65 net aylık tutarı yazılmış e devlette anlamını biliyormusunuz

Aylık başlangıç tarhi 1/5/2022
Birikmiş aylık tutarı 88tl
Ek ödeme 131.86
Net aylık tutarı 219.86
Ödeme günü 21
Ne kadar maaş alırım acaba birde ne zaman alırım teşekkürler

@Bilgi Hazinedir Allah senden razı olsun burda yazan herkese iyi faydalı bilgiler veriyorsun. Aralık ayında yine bi konuda bana yardımcı oldun verdiğin bilgiyle bu platformda başından geçenleri yazan yada bilmeyenlere yol gösteren başta size ve OturanBoğa Bülent beye teşekkürler ediyorum. Burdan yola çıkarak emekli oldum

Raymen

Yüce Rabbim sizden razı olsun İnşAllah.Güzel kalbinizle adımıza güzel dileklerde bulunmuşsunuz.

Sağolun,varolun İnşAllah.

Buradaki asıl amaç sizinde belirtiğiniz gibi birbirimize yardımcı olabilmekten geçmektedir.Bu konuda size destek olabildimse ne mutlu bana.
OturanBoğa Bülent Bey'in sağolsun herkeste emeği büyüktür.Benimde kendisine danıştığım ve destek verdiği bir çok konu bulunmaktadır.

Sizin adınıza çok sevindim.Emekliliğiniz hayırlı olsun İnşAllah.

Yüce Rabbim emekli maaşınızı sağlıklı,huzurlu ve mutlu yemeyi nasip etsin İnşAllah.

Hep beraber tüm forum sayfasında yazan,destek veren tüm arkadaşlarımız iyi ki varlar.Sağolsunlar ,Varolsunlar.

Saygılar.

Bilgi Hazinedir

Selam Dostum
Bugün emekli aylık bilgim e devlete düştü ama aylık başlangıç 1 haziran yazıyor ben ise martta dilekçe verdim yanlışlık varmı diye sgk yı aradım bana dediki birikmişinizi alacaksınız içinde ikramiye de olacak dedi ama maaşınızı haziran ayı itibarıyla alacaksınız dedi bu işte bir yanlışlık varmı bişey yapmam gerekirmi yardımcı olursan sevinirim yâda böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar

Üst Alt