Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

5510 Ek 19 Miktarı ek ödeme miktarı HAZİNE PARASI DEMEKTİR ARKADAŞLAR UNUTMAYIN HİÇ BİR ZAMAN.

Şöyle hesaplanır benim normal emekli maaşım örnek olsun;

Aylık Tutarı : 1,978.02 ( normal emekli maaşım)

Ek Ödeme Tutarı : 96.15 (günlük emekli maaşım)

5510 Ek 19 Miktarı : 425.83 ( Hazine destek emekli maaşlara 2500 TL tamamlamak için yatırılan tutar)

1978,02 + 96,15 + 425,83 = 2500 TL

Valla benimde ilk maaş yatacak birikmişi saymazsak ek ödeme dışında bişey gözükmüyor niye böyle bir durum var bende merak ediyorum açıkçası Sibel catlak

Sibel catlak Tanfer BU KADAR PANİK OLMAYA GEREK YOK ARKADAŞLAR. HER AY 1 İLE 13 ARASI EMEKLİ MAAŞLARINIZ E-DEVLETTE GÜNCELLENİR. 13 NİSAN İLE 15 NİSANDA KONTROL EDİN TEKRAR.

Eyvallah Başkan elden başka bişey gelmiyor zaten panik olma durumu değilde net maaşım ne onu merak ediyorum o yüzden :) ek ödeme falan illaki bişeyler çıkıyorda yinede yatan maaş en garantisi deasn12

merhaba ben subat 28 de dilekçe verdim arada günlük yatan miktarlar vardı suan ek ödeme 114 biriken 196 TL yazıyor
arkadaslar maas nedir yardımcı olursanız

sabri57 14 veya 15 Nisan da tekrar kontrol edin net maaşınızı görürsünüz. E-devlette emekli maaş ve ödemeler şuanda güncel değil.

Arkadaslar ödeme bilgisi hala gözükmüyor sadece ek ödeme yazıyor simdiye kadar gözükmesi lazımdı sizlerde durumlar nasıl arkadaslar

Arkadaslar ödeme bilgisi hala gözükmüyor sadece ek ödeme yazıyor simdiye kadar gözükmesi lazımdı sizlerde durumlar nasıl arkadaslar
inan bana @Sibel catlak bot musun anlamadımki kardeşim her ay aynı muhabbet ediyorsun maaşta maaş her ay trafoya kedi girdi için @Sibel catlak maaşlar görükmüyor anca düzeltirler bir kaç gün sonra cıkar bilgiler artık hep aynı cümlenden usanmadım devam hehehehe :==)

İstedigim zaman istediğim şeyi yazarım sorarim aykut35 sana hesap mi vercm bu platform ne için kuruldu birbirimize soralm cp verelm yardımcı olalım diye çok rahatsiz olduysaniz siz cvp vermezsniz olur biter.

O şahane fikirlerinide kendine sakla

Sibel catlak

yani gerçekten her ay 3-4 kez sormuşsun panikle bir sinirle insanlar birşey yazınca sinirle öfkeyle cevap vermişsin . yani bu nedir? herkes ne zaman hangi tarih olacağını sçylüyor demek ki her ay aynı tarihte belli olacak .yani her ay her ay sormanın başka nedeni var. edevşet şifren yok demek ki yetkin yok görmeye ya da atma kartının şifresi yok gidip kontrol etmeye ya da ppt den almaya kimlik yok yani bir garip durumun var . bu platform her ay Allahın her ayı yattı mı ne oldu ne zaman yatıyor ne oldu demek için kurulmadı .insanlar her ay cevap veriyor . her ay al notunu sorma daha .ama işte başka şey var . arkada başka şey var ama umrumda değil bildirim gelmeisnden bıktım her giri yapıldğında.dikkatini çekerim BU KONUNUN BAŞLIĞI İLK MAAŞ......senin maaş aylardır yatıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk maaştan çıkmış

İstedigim zaman istediğim şeyi yazarım sorarim aykut35 sana hesap mi vercm bu platform ne için kuruldu birbirimize soralm cp verelm yardımcı olalım diye çok rahatsiz olduysaniz siz cvp vermezsniz olur biter.

O şahane fikirlerinide kendine sakla

Emekliliğinizde bir sıkıntı mı var sizin Sibel hanım ? Alo sgk yı arayıp niye sormuyorsunuz ? Her ayın 1 ile 15 arası milletin burnundan getiriyorsunuz.2-3 kişi size cevap veriyor yetinmiyorsunuz yinede başkalarına da aynı şeyi soruyorsunuz.Bu gidişle SGK nın da dikkatini çekip sonra emekliliğiniz incelemeye tabi tutulacak,belki de korktuğunuz başınıza gelecek...

Tmm arkadaşlar özür dilerim bn panik atak hastasiyim daha önce evrakla ilgili problem yasadm sanirm ondn kaldi tekrardan özür dilerim bu kadar rahatsiz oldugunuzu bilemedm kapatalım konuyu hepinize ii günler

Tekrardan hepinizden özür dilerim 50 küsur yaşındayım bu mübarek günde cok üzüldüm arkadaslar tekrardan cok cok özür dilerim hepinizden a.e.o hakkınızı helal edin

[SIZE=2]sibel hanım size çok ama çok kızmıyor insanlar sadece gereksiz fazla sitres yapıyorsun kendine buda seni panik ediyor ve ne oldu ne olcak ama bu seni sıkmasın saten oluca varsa birşey olur onu kimse durduramaz unutma maaşınız her ay yatar bu ülkde savaş yada çok kötü şey olsa ozaman maaşlarla alakalı sıkıntılar olur buda olcak bir durum yok o yüzden her ay maaş almaya devam ediceksiniz eskiden yaşamış oldunuz bazı olumsuzluklar sizi panik atak olmanıza vesile olmuş ama size tavsiyem saten her ay maaşınız yattınızda kendinizde görüceksinizki maaşını her ay yattını görüceksin o yüzden sıkıntı yapmanız sizi üzer ve panik atanızı dahada iler gider ve seni sıkıntıya sokar size nacinaze fikrim birşeylerle meşkul olunuz uğraş bulun bu size iyi gelir mesela yap boz büyük boylardan alıp onlarla meşkul olunuz iyi gelicektir asıl biz seni üzmek için yazmadık bunu gereksiz kendinizden ve merak etmenizden dolaşı endişe etmenizi yersiz buldukları için forum için siz ve diyer arkadaşlar içinde baş tacısınız .[/SIZE]

Soylediklerinizde haklısınız aykut bey allah razi olsun herşey için teşekkür ederm hayırlı Ramazanlar hepinize

Tekrardan hepinizden özür dilerim 50 küsur yaşındayım bu mübarek günde cok üzüldüm arkadaslar tekrardan cok cok özür dilerim hepinizden a.e.o hakkınızı helal edin

Sibel catlak

Ne demek Sibel hanım bizim sizde bir hakkımız yok biz size sadece yardımcı olmaya çalışıyor her ay size cevap veriyoruz. Ama sizde emin olun fazla kendinizi panik yapmayın ve çok ama çok rahat olmaya bakın.. Hayırlı ramazanlar.

merhaba ilk maaş bilgisi bugün çıkmış ama emeklilik talep etmeden sgk sitesinden hesap ettiğim tutardan ve ek ödeme x26 gibi bir hesaplama olan tutardan 700-800 gibi bir rakam az çıkıyor.AYLIK TUTAR dediği net midir yoksa ekleme oluyor mu? ben ayrıca çalışmaya devam ediyorum acaba eksik olan bu tutar çalıştığım için mi böyle çıkmıştır?

Merhaba bugün itibari ile bende de net maaş gözüktü siteye çok teşekkür ediyorum tecrübelerini bizimle paylaştıkları için Allah herkese maaşlarını sağlıklı şekilde yemeyi nasip etsin.

Net aylik 1672.06birikmis aylik 3241.96 ek 19 731.79 maasım ne nekadar anlamadım hic bişey yardım lutfen ayrıca birikmis ayligida alicakmiyim ilk maasımda

@İpoş net maaşın 2500 TL
NET AYLIK 1672,06 + 96,15 + 731,79 = 2500 TL

Ek Ödeme Tutarı 96,15 x 26 = 2500 TL

birikmiş ödeme var ise bunuda ( Emekli Günlük Ödeme Bilgileri ) sorgulama yaparak ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.

E devlet aylik bilgilerinde kozyatagı kurumsal olarak yalnış yazılmıs banka bilgiler bolumunden koz yatagı inönü subesi diye güncelledim maas hangisine yatar acaba

Namedrop

Çalışan herkesin ister emekli olsun ister olmasın SGK primi kesilir.Yani sizinde çalışarak aldığınız işveren tarafından ödenen maaşınızda SGK primi kesintisi kesinlikle var.

İşte çalışan bir kişiden örenğin 100 TL sgk primi kesiliyor ise yine örneğin sizden 50 TL kesileceği için brüt maaş üzerinden siz aradaki fark kadar 50 TL emekli olamadan çalışan birine göre fazla maaş alırsınız.

İnşAllah anlatabilmişimdir.

Saygılar.

E devlete emeklilige baktim birikmis 6800 yaziyor 2700 de net maas herkze yatmis sanirim

E devlet banka degişikligi bölümünde kozyatagı inönu caddesi olarak belirtmiştim maaş hesabım olarak ama garanti kozyatagı kurumsal olarak gözüküyor maasım belirttigim hesaba gecer mi yardımcı olun lutfen

bir sey sormak istiyorum dul aylıgı bağlandı eşimden net aylık 5369,82 tl aylık tutarı 2346,76 ek ödeme 93,87 birikmniş ödeme 2928,75 tl gözüküyor edevlet de (15.03 aylık başlama diyordu)

net aylık yazan 5369,82 bankaya yatcak olan tutarmı yok sa bu başka bir şeymi, kastediyor

Net ayligim 6095.08
Aylik tutar 1451.21
Ek ödeme 72.56
Maasim net üzerinden mi verilir yoksa aylik tutardan mi

Üst Alt