Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Slm ercan oncelikle tekrar hayirli olsun rabbim gule güle yedirmeyi nasip etsin kardesim ssk ile suan alacagun maas arasin da fark varmi saygilar

devrimci

A.selam dostum
Bugün maaşı sgk tarafından öğrendim önceki maaş 2538 tl
Emeklilikten sonra bağlanan maaş 2753 tl yaklaşık 200 tl etki etti
Saygılar

Allah razi olsun kardesim sagolasin bende pazartesi veriyorum nasipse saygi ve sevgilerle kardeşim

Ercan34 vay kardeşim maaşın 2500 barajını geçmiş dostum. 😉 Gözün aydın tekrardan bide asgari ücretin üstünden mi yattı pirimlerin kaç gün pirimin var

Raymen

Tşkler dostum darısı başına inşallah
Toplam prim 5750 gün son 7 yıl asgari ücretin üzerinde yattı
Eğer temmuzda yüzde 40 zam olursa maaş 4 bin tl civarında olacak inşallah

ercan 34

Merhaba,konuştuğunuz memur size ifade ettiği gibi Mart ayında dilekçe verip 1 Nisan tarihinden itibaren Haziran ayı emekli maaşı gününüze kadar olan birikmiş emekli maaşı ve de bayram ikramiyesi toplu olarak alacaksınız.

Haziran ayından itibaren emekli maaşınızı maaş gününüzde düzenli olarak almaya başlayacaksınız.Tabii sistemsel olarak düzenli emekli maaşı ödeme tarihiniz Haziran ayı olacağını görüyorsunuz.

Emekli maaşınız hayırlı ve uğurlu olsun İnşAllah.

Saygılar.

Bilgi Hazinedir

Eyvallah Dostum eksik olma,
Eminim çoğu insan bu platformda senden çok şey öğrendi engin bilgilerinle çoğuna ışık oldun yolun aydınlık olsun
Kal sağlıcakla Adam..:cool:

ercan 34

Estağfurullah Üstadım,buradan arkadaşlarımıza bir faydamız dokunabiliyorsa ne mutlu bizlere.

Siz her zamanki gibi güzel gönlünüzle güzel dileklerde bulunmuşsunuz.

Allah sizden razı olsun İnşAllah.

Saygılar.

Bilgi hazinedir kardesim yapmis oldugunuz yorumlari hayranlikla izliyorum elinizden geldiği kadar herkese yardimci oluyorsunuz allah razı olsun sizden rabbim yar ve yardimciniz olsun cok saygilar

emekli maaş ödeme bilgisinde sadece ek ödeme gözüküyor siZde de aynımı cevap verirseniz sevinirim saygılar

Aleykumsekam ercan kardesim verdim hayirlisiyla dikekcemi bugun gelismeleri ve maasa kadar yazacam kardesim cok slm

Slm arkadaslar 16 mayista ilk dilekcemi verdim gerci erken ama bi gelisme yok bnm asil amacim kagit gelse hemen tazminati alip bi ev almak diger emekli maaşı nezaman yatarsa yatsin sikinti yok insallah kagidim bir an once gelirde tazminatimi alirim herkese cok slm

devrimci
A.Selam dostum hakkında hayırlısı olsun inşallah
kağıt dediğin nedir Emekli olur kağıdımı yoksa SGK dan gelecek olan mektup mu ?

Saygılar..

Eyvallah kardesim Ssk gelen mektup isyerine verilip tazminat alacagimiz mektup saygilar kardesim

Yok kardesim vermedi 1 haftaya gelir dediler dilekceyi verdim ordan evrak bölümüne teslim ettim sen sansliymisin hemen almisin kardesim

Ercan eyvallah kardesim sagolsin birde skk nin bana ilk gun mesj olarak evrak takip yerinde bakiyorum gelen evrak beklemede diyor 8 haneli numara var o ne oluyur tahsis nomu yoksa evrak takipmi

devrimci

Evrak takiptir o büyük olasılıkla
Tahsis no emeklilik tamamen gerçekleştikten sonra sisteme düşüyor benimki o şekilde oldu biliyosun 2 ay bekledim geçen hafta tahsis no e devlete düştü

@ercan 34 dün 1916 TL birikmiş olan parayı çektim benim maaş günü sanırım 24 ü tahsis numarama göre mektup daha gelmedi maaş bilgi daha yok 😂

Raymen

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kardeşim güle güle harcamak nasip etsin Allah. Benim tahsis son rakamı 0 oyüzden 26 da maaş yatacak 2250 tl birikmiş var bende de

Üst Alt