Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

merhaba ilginiz için çok teşekkürler Aylık başlangıç tarihi 1 Haziran 2022 diyor yani bu hazirandan 24 gün birde temmuz 25 e kadar olan 54 günlük toplam maaşın ek ödemesi 200.29 oluyor dogrumudur

deasn12
16 Mayıs'ta verdik yaşıda tam 15 Mayıs'ta doldurmuştuk ama pazar gününe denk geldiği için 16 Mayıs'a kaldi

jeomessage

Emekli maaşları artık cumartesi pazar farketmiyor hesaba geçiyor

Hayırlı olsun bu arada
Saygılar..

Bugun sgk gittim emeklilik için hunuz bakilmamis dendi bide 3 gun olmus dilekce vereli dediler bnde olsun sonucta vermismiyim dilekcemi dedim biraz tebessumle bana baktilar yine gelecegim dedim ve ayrildim sgk dan😊😊😂

Bende 30 Mayıs'da İzmir Çiğli Sgkya başvurdum. Bakalım kaç günde bağlanacak..

Herkese Merhaba,
16 Mayıs’ta SGK dilekçemi verdim. Dün akşam sms geldi. Bugün ilk ödememi aldım. Bekleyenler için bilgi vermek istedim.

bhurack
Bilgi icin teşekkürler kardesim hayirki olsun rabbim güle güle yemeyi nasip etsin bnde 30 mayista verdim tık yok hayırlısı bekkemeye devam
ozi-82
Bende 30 da verdim hala bisey yok zor bir surec bekliyor bizi

Bugun sgk dan mesaj geldi nasil sevindim iste bukadar oldu diye 😂meğerse hastaneye gitmistim ilac recetesiymis vay arkadas direnise devam✌😊

Selâm öncelikle emeklisi dolan tüm arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.Bende %61 ortapedik engelliyim 2022 mart ayından itibaren vergi indirimli olarak çalişiyorum
2004 ilk sigorta girişim 6200 günüm var 18 yil şartini temmuzda dolduruyorum merak ettiğim 30 gün askerlik borçlanması yapıp dilekçemi bu ay verebilirmiyim temmuz zammından faydalanmak istiyorum konu hakkında bilgi verebilecek olan varsa memnun olurum

bhurack hayırlı olsun.
15 günde tamamlanmış süreç fazla beklememişsin.Ne ödemesi aldınız şimdi? Maaş değildir herhalde, birikmiş tutar olmalı ne kadar ödeme yapıldı yazarsanız?

arkadaşlar sürekli işgöremezlik maaşı alıyorum bu gün e devlette kontrol ettiğimde emekli günlük ödeme diye bi rakam yatmış bu nedir bilgisi olan var mı başlangıç 01 haziran 2022 bitiş 01 hazira 2023 diyorsu anda cekilebilir diyor

zamanyolcusu

Çok teşekkür ederim. Herkese hayırlısıyla harcamak nasib olsun.

Açıkçası kaç günlük aldığımı henüz ben de bilmiyorum. Muhtemelen 16.05 - 01.06 arasındaki ödemeyi yaptılar. Benim sigortam yıllardır tavandan ödendiği için biraz yüksek olacak maaşım. Bu yüzden yanlış anlaşılmamak için aldığım ödeme miktarını yazmak istemiyorum buraya. Aldığım bir duyuma göre bu ayın 12-16’sı arası net maaşım e-devlette görünecekmiş. Ben de heyecanla miktarı öğrenmek için bekliyorum.

@bhurack
Merhaba e-devlet sisteminde emeklilik işlemlerinde
Ek ödeme tutarı (günlük ödeme) yazan rakamla x 26 yaparak hesaplama yapabilirsiniz. E-devlet sistemde sgk emeklilik işlemleri her ayın 12-16 arasında güncellenir.
Allah güle güle yemeyi nasip etsin.

zamanyolcusu

Çok teşekkür ederim. Herkese hayırlısıyla harcamak nasib olsun.

Açıkçası kaç günlük aldığımı henüz ben de bilmiyorum. Muhtemelen 16.05 - 01.06 arasındaki ödemeyi yaptılar. Benim sigortam yıllardır tavandan ödendiği için biraz yüksek olacak maaşım. Bu yüzden yanlış anlaşılmamak için aldığım ödeme miktarını yazmak istemiyorum buraya. Aldığım bir duyuma göre bu ayın 12-16’sı arası net maaşım e-devlette görünecekmiş. Ben de heyecanla miktarı öğrenmek için bekliyorum.

Normal sgk dan emekli olduysanız (kamu işçisi değil) Yatan tutar ayın 1 ile ödeme gününüz ayın kaçı ise o aradaki tutardır.
Emekliliğiniz 1 haziranda başlar,ödeme gününüz misal diyelim ayın 24 dü,aldığınız para 23 günlük birikmiş maaşınız olur.
Buna göre aldığınız birikmiş maaşı ödeme gününün 1 eksiğine bölüp 30 ile çarparsanız maaşınızıda bulursunuz.

temmuz da emeklilere zam olacak değil mi? %34 ler civarı mı gerçekten?

Slm arkadaslar 7 gunumde e devlette emekli kaydim cikti yaslilik odemesi alabilir diyor tahsis no gilan hepsi var

zamanyolcusu

ayın 1 ide başvursanız sonuda ,bir sonraki ayın 1 inde başlar emekliliğiniz (kamu emekçileri hariç)

bu ayın sonunda başvurun ,1 ay kaybetmeyin hem bayram ikramiyesini kaçırmayın

şartlarınız tamamsa bir an önce başvurun bayrama yetişsin ;)

Degerli kardesim bugun e devlette emeklilk kaydina baktim orda tagsis no yaslilik ayligi odenmektedir diyor bnm islem tmm mi birde bu ay maas alurmiyim saygilarla

geçen ay başvurduysanız büyük ihitmal bu ay ödeme alırsınız.(başvurduğunuz sgk daki yoğunluğa göre değişebilir süre)

takip etmek için e devlette "emekli günlük ödeme" kısmından bakabilirsiniz.birkmiş tutar yattığında görebilirsiniz

De-Kont

Cok Tesekurler evet 30 mauista verdim ilk defa bugun emekli kaydinda bilgiler cikti ve diger lerinde odeme bilgisi yok

De-Kont

Şartlar tamam değil henüz.. 1 temmuzda yaşım doluyor. haziran sonunda başvursam bi faydası olmaz sanırım.
o yüzden sordum zaten nasıl bir ödeme takvimi olur diye.

De-Kont

Bir türlü hesabın içinden çıkamamıştım. Şimdi anladım, teşekkür ederim.

deasn12 kardeşim bana gece 12 den sonra 1100 TL hesabınıza para yattı mesajı geldi. SGK odemisidiye ne olabilir ki bu ben geçmiş bayram ikramiyesi olarak tahmin ediyorum çünkü birikmiş aylığı ve normal maaşımı çekmiştim

@Raymen :eek: bayram ikramiyesi için nisan ayında dilekçe vermen gerekiyor.. Sen nisan ayında vermiştin demi dilekçeni ?

deasn12
Slm kard3sim bugun e devlette baktim bazi bilgiler cikmis 30 da verdigim dilekce haziran 1 maas baslangici diyor y7zde 60 ile yuzde 40.22 hesaplanmis yanliz maas yazmiyor

Rica ederim.Bende sizin gibi düşünüyordum yeni emekli olduğumda,ki herkes aynı düşünüyor.Dilekçe verilen gün emeklilik ve maaş başlar sanılıyor ama öyle değil malesef

De-Kont

Selam dekont kardeşim ben 14 Martta dilekçe verdim aylık başlangıç 1 haziran yazıyor bugün SGK yı aradım nisan mayıs bu ay ödenecek dedi.
Bazıları diyor 1 haziran olduğu için geçmişe dönük alamazsın diyor senin fikrin nedir
Saygılar

Üst Alt