Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?
E devlette yattı gözüküyor ise yatmıştır,bana da aynısını dediler,özellikle belirtin para açığa tc numarasına yatıyor diye,başka memur gelip maaşı gördü ve ödedi
Dostum bugün Emeklilik işlemleri güncellenmiş
Net aylık tutar 5.049 tl yazıyor bu parayı alacam mı yoksa kalacakmı o şekilde anlamadım
Maaş 2648
Ek ödeme 106
Maaş günü 26
Bu arada sadece 25 günlük ödeme aldım 2295 tl
Martta dilekçe vermiştim
@De-Kont burdaki abilerim ve sizler sayesinde emeklilik ve vergi indirim konusunda uzman oldum desem yeridir
Şaka bir yana Allah razı olsun sizlerden ve herkesten.
ercan 34
Çok tesekur derim kardesim sgk hesaplamasinda yaptigimda 3340 cikiyordu pek fazla etki etmemis maaşa 545 bin sgk pirimim yatmis aldigimiz maasa bak devrimci
Ercan bu hesapladigin 3496 tl icindemi ek ödemem yoksa ayrimi kardeşim
ercan 34
Desene bi simit ayran parasina emekli olmuşuz bide hayel kuruyoruz emekli maasini ev kredesine baglar calistigimizi da evi gecindiririz ama Hayellerimizi bi çaldılar haram zadelerââ
Arkadaşlar günaydın 5 Mayısta SGK ya başvurdum.10 haziranda 4011 TL bankaya yatmış görünüyor.E devlette ek ödeme yada günlük miktar görünmüyor.Bu ne ödemesidir acaba?Tahsis no 7.Bu bilgiler ile maaş hesaplaması yapılabilir mi?Bu ödeme öncesinde sgk mesajında birikmiş aylık tutarınız şeklinde bildirim almıştım.Bu benim maaş miktarım mıdır acaba?
4a dan emekliyseniz tahsis numarasının sonu 7 olduğunda maaş gününüz ayın 18 i olur.
Buna görede yatan bu tutar 17 günlük birikmiş (1 - 18 haziran arası ) maaşınız.
4011 bölü 17 = 235.94.- tl günlük maaşınız.
235.94 x 30 = 7078.- tl aylık maaşınız.
Bu ayın 18 inde de normal maaşınızı alacaksınız.
Katdesim simdi 170 aradim emeklilik ayligim durdurulmuş neden diye sordum bizim isyerindeki muhasebeci normal 4a sigortasi yapmis emekli olarak yapmamis ne olacak simsi 170 bayan tekrar maas baglanmasi icin basvurun dedi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi
kardeşim sizin muhasebeci ne içmiş ne kullanıyor acaba vallahi yuh diyorum
emekli birine normal SGK primi öderse dondurulur tabi
senin girişini 08 kod ile SGDP emekli girişi yapması gerekirdi geçmiş olsun kardeşim bu konuyu SGK ile konuş düzeltilir canını sıkma