Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

devrimci

E devlette yattı gözüküyor ise yatmıştır,bana da aynısını dediler,özellikle belirtin para açığa tc numarasına yatıyor diye,başka memur gelip maaşı gördü ve ödedi

devrimci kardeş sen hangi ilden başvurdun. bende 30 mayısda başvurdum. sonuç gelmedi.

ozi-82
Ankara kardesim bugunde birikmis adinda vakif bankdan 2914 tl cektim

De-Kont
Aynen dediginiz gibi tc yatmis ama maasim haldn belli degil bugun 9 gunluk birikmis adinda 2914 tl cektim

Maaşınızı birkaç mesaj önce yazmıştım
E devlette ayın 12-17 si arası gözükür

Dostum bugün Emeklilik işlemleri güncellenmiş
Net aylık tutar 5.049 tl yazıyor bu parayı alacam mı yoksa kalacakmı o şekilde anlamadım
Maaş 2648
Ek ödeme 106
Maaş günü 26
Bu arada sadece 25 günlük ödeme aldım 2295 tl
Martta dilekçe vermiştim

@De-Kont :) burdaki abilerim ve sizler sayesinde emeklilik ve vergi indirim konusunda uzman oldum desem yeridir :):)
Şaka bir yana Allah razı olsun sizlerden ve herkesten.

ercan 34
Çok tesekur derim kardesim sgk hesaplamasinda yaptigimda 3340 cikiyordu pek fazla etki etmemis maaşa 545 bin sgk pirimim yatmis aldigimiz maasa bak 😊😊
devrimci
Ercan bu hesapladigin 3496 tl icindemi ek ödemem yoksa ayrimi kardeşim

deasn12
Benimkinin hala sifir yaziyor

ercan 34
Desene bi simit ayran parasina emekli olmuşuz 😂 bide hayel kuruyoruz emekli maasini ev kredesine baglar calistigimizi da evi gecindiririz ama Hayellerimizi bi çaldılar haram zadeler😊😂✌✌

Slm arkadaslar bnm edevlette günlük odeme de baslangic 09 06 2023 yaziyor 2022 yazmasi lazim degilmi bilgisi olan arkadaslarimdan rica ediyorum

devrimci

Bendede 2023 yazıyor anlamı 2023 e kadar içerde kalan paranı çekebilirsin kardeşim
Sıkıntı yok yani ;))

devrimci

Eyvallah kardeşim bildiğim sürece herzaman cevap veririm
Sende adamın dibisin eksik olma ;))

Saygılar..

Arkadaşlar günaydın 5 Mayıs’ta SGK ya başvurdum.10 haziranda 4011 TL bankaya yatmış görünüyor.E devlette ek ödeme yada günlük miktar görünmüyor.Bu ne ödemesidir acaba?Tahsis no 7.Bu bilgiler ile maaş hesaplaması yapılabilir mi?Bu ödeme öncesinde sgk mesajında birikmiş aylık tutarınız şeklinde bildirim almıştım.Bu benim maaş miktarım mıdır acaba?

burgaz70

4a dan emekliyseniz tahsis numarasının sonu 7 olduğunda maaş gününüz ayın 18 i olur.
Buna görede yatan bu tutar 17 günlük birikmiş (1 - 18 haziran arası ) maaşınız.
4011 bölü 17 = 235.94.- tl günlük maaşınız.
235.94 x 30 = 7078.- tl aylık maaşınız.
Bu ayın 18 inde de normal maaşınızı alacaksınız.

Haziran maaşı bankada ödeme takviminde gözlüne varmı?

Slm arkadaslar bugün 17 si ayin hala maas gozukmuyor ek ödeme gozukmuyor maas gunum 26 bilgisi olan varmi

@devrimci yoooocu turan :):):):) hahahahahahah kardeşim yaa. güle güle öldüm :):) Rabbimde seni güldürsün inşallah :):)

her ayın 14-15 de e devlette düzenli alacağım maaşı ve kesintileri görüyorum

devrimci sabır et kardeşim sabır. Stres yapma kendi kendine . Dilekçe başvuru tarihin önemli olan.

deasn12
Eyvallah kardesim haziran 1 maas baglanma diyor baskada birsey yok bekliyelim bakalim
Saygilar

devrimci unutmadan bankalarda promosyon bedelleri %40 yükseldi. En düşük promosyon 3250 TL oldu.
En yüksek yapıkredi şuanda 3750 TL.

Katdesim simdi 170 aradim emeklilik ayligim durdurulmuş neden diye sordum bizim isyerindeki muhasebeci normal 4a sigortasi yapmis emekli olarak yapmamis ne olacak simsi 170 bayan tekrar maas baglanmasi icin basvurun dedi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi

devrimci

kardeşim sizin muhasebeci ne içmiş ne kullanıyor acaba vallahi yuh diyorum
emekli birine normal SGK primi öderse dondurulur tabi
senin girişini 08 kod ile SGDP emekli girişi yapması gerekirdi geçmiş olsun kardeşim bu konuyu SGK ile konuş düzeltilir canını sıkma

Üst Alt