Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

deasn12

Kardeş en düşük emekli maaşını 3500 kusra bakma senin gibi ak partililer çok beklerler alırsın yüzde 40 zammı 2500 e devam edersin seçim zamanı gelince yine aynı partiye verirsin sonrada dersin bizim suçumuz ne ;)))
Görün artık gerçekleri çıkartın at gözlüklerinizi saraydakiler para içinde yüzsün sen ise 2500 e 1 ay açlıktan ölmemeye çalış
Padişahın çok yaşasın;))

ercan 34 kardesim noktasından virgulune kadar haklisin hala padisahim cok yaşa diyenler var 2500 tl ye sevinenler var Güneşli gunler gelwcek inşallah

Ercan bir sorum olacakti ssk emekli zam farki alacakmiyiz birde sgk lilara varmi saygılar

devrimci

kardeşim Emekli olan herkes zam alacak tabiki 4 temmuzda belli olur en kötü yüzde 40 olur diyorum
saygılar

Slm arkadaslar bir sorum olacakti sgk yazisinda toplam 6410 tl birikmis yaziyor bn bunun 2914 tl sini ayin 9 cektim diger kalan 3496 tl si 26 alacaksin dedi sgk gorevlisi temmuz 26 iti bariyle maasini almaya basliyacaksin demisti bnde bugun 170 aradim gunluk odeme adunda da sadece 2914 gözüküyor ve cekmisiniz dedi bn bu 3496 nezaman alırım bilgisi olan canlardan yazarmisiniz

deasn12

Kardeşim amacım seni kırmak değil yanlış anlama beni
Konu ekonomi olunca mevzu cebimize dokununca siyasete girmemek elde değil 20 yıldır bu hükümet yanlış politikalar yapınca siyasete girmemek elde değil şuan aldığın 2500 tl ye istanbulda ev kirası yok hesabını sen yap ve ona göre oyunu kullan halinden memnunsan eğer tercih senin tabiki
Ömrü hayatımda akp ye oy vermedim vermemde ama verenler çok olunca kurunun yanında yaş ta yanıyor malesef
Kal sağlıcakla kardeş sözüm sadece sana değil di genelleme yaptım sadece

devrimci ercan 34 işi siyasete dökmeyelim lütfen.. Ne demek senin gibi AKP oy verenler ???
Ercanin dediği gibi genelleme ama sen niye üzerine alindin bilmem su bi gerçek 41 bin tl zam alipta sen ben 2500 tl maas aliyorsak bu iste bir sey var Not:inegin 10 tl yem yiyip vekilin 5 tl yemek yiyorsa hic konusmamak lazim bide bn 2500 3000 arasi kira oduyirsam 1 milyon suriyeli önü bahceli bedava evde var

devrimci selamlar bende senin gibi günlük ödeme adında 2937 tl çektim.
Sgk dan eve kağıt geldi 25/07 de aylık ve birikmiş tutar ödenecektir yazıyor.
Benim anlamadığım ayın 8 inde bende çektim bu günlük ödeme nedir.2937
Birikmiş tutar nedir.6,608 tl
mayıs 16 sında bir arkadaşım emekli delekçesini verdi o 24/06 da maaş ta aldı.
Ben bugün sordum bana maaş yok.
Bende 27 mayısta vermiştim.
Bi aydınlatırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Deliyurek23
Bende sastim kaldim sgk gittim ordaki görevli 2914 tl yi ayin 9 alacaksin ve ayin 26 ise geri kalani yani 3496 tl yi dedi sonrada asıl maasini temmuz 26 alacaksin dedi ama her hangibi bir ücret yatmadi yarin direk sgk gidip ogrenecegim burdan yazarim ikimizde ayni durumu

Ercan kardesim slm deliyurek kardesimle durumumuz ayni bu konu hakkinda bilgin varmi rica ersem yardimci olurmusun

devrimci

Dostum kendimden örnek vereyim ben martta dilekçe verdim aylık başlangıç haziran yazıyordu ama bugün e devletten baktım düzeltmişler 1 nisan olarak ama ilk birikmişi haziranda aldım
Dün maaşım yattı e devlette gözükmüyor çünkü para bankanın havuzuna düşüyor bunu 170 bile bilmiyor yerinizde olsam bankaya gider havuzda birikmişim varmı diye sorarım
Saygılar

Deliyurek bugün sgk gittim cok kalabalikti sıra bana gelene kadar işe gec kalacaktim yarin sabah gidecem birde vakif banka gittim her hangi bi para varm8 diye sordum yok dediler kafam iyice karıştı saygilar

Deliyurek bugün sgk gittim cok kalabalikti sıra bana gelene kadar işe gec kalacaktim yarin sabah gidecem birde vakif banka gittim her hangi bi para varm8 diye sordum yok dediler kafam iyice karıştı saygilar

Dostum canını sıkma sen,
Devlet alacağınıda vereceginide bilir bak bana dilekçeden 3 ay sonra maaş aldım içerde tek kuruşum kalmadan
Oyüzden az sabır diliyorum kafan rahat olsun hakkını er geç alacaksın
Saygılar kardeşim

Dostum canını sıkma sen,
Devlet alacağınıda vereceginide bilir bak bana dilekçeden 3 ay sonra maaş aldım içerde tek kuruşum kalmadan
Oyüzden az sabır diliyorum kafan rahat olsun hakkını er geç alacaksın
Saygılar kardeşim
Eyvallah bnm vefalı kardesim 1000 tane adamın icinden bir tek sen hic sıkılmadan cvb veriyosun hakkını helal et yarin sgk gidip devrim yapacam hakkim olani inad la kovaliyacagim 😊😊✌✌

Yaşasın devrim yaşasın tam bağımsızlık yolun açık olsun kardeşim :cool:

devrimci
ercan 34
İkinizede ayrı ayrı Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.
Bende sormak için öğleden sonra izin alabilirsem gideceğim.
Özel soför olunca mesai saatlerinde izin almam da zor oluyor ama deneyeceğim.
Hakkınızı helal edin.
Saygılar.

devrimci
ercan 34
İkinizede ayrı ayrı Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.
Bende sormak için öğleden sonra izin alabilirsem gideceğim.
Özel soför olunca mesai saatlerinde izin almam da zor oluyor ama deneyeceğim.
Hakkınızı helal edin.
Saygılar.

Rica ederiz kardesim simdi e devlette baktim günlük ödemelere para gözüküyor sende bak gunluk ödemelere

Merhaba bende birşey sormak istiyorum bugün tebliğ geldi 3 Haziran başvurmuştum 4A kapsamında 1 temmuz aylık başlangıç tarihi 20 temmuz aylık ödeme günü kağıtta aylık ve ek ödeme toplam tutarı 2680 TL yazıyor yani ek ödeme hariç net aylık ne kadar acaba ve ek ödeme nekadar birikmiş tutarda 1697 yazıyor şimdiden teşekkür ederim

Samet Çelik

Ek ödeme 103 kardeşim 103x26=2678 tl toplam maaşın
Bu maaşı 25 ile çarptığında çıplak maaşın 103x25=2575 tl
Hayırlı olsun

ercan 34
Sağol kardeşim birde ben dilekçede garanti bankasını seçmiştim daha önceden hesabım var bankada ama farklı şubede şimdi aylık garanti bankasına bağlanmış ancak başka şubesine önceki olan hesabım değil şimdi o bağlanan şubeden hesapmi açmam gerekiyor yoksa onlar otomatik hesap acarlarmi ayrıca bu biriken 1679 alınca normal maaşı ayın kaçında alicam temmuz 20 mi

Şube farketmez garanti bankasının herhangi bir şubesine gidip anlaşma yapabilirsin şuan promosyon 3750 tl veriyor garanti bankası bende garanti ile temmuzun 1 de anlaşma yapacağım
Temmuz 20 de normal maaşını almaya başlayacaksın

Ercan kardesim yapi kredi 4250 veriyor bn yapi krediyle anlascam bi düşün

iş bankası 5000 tl oldu ben iş bankasına verecem bence sen düşün :cool:

devrimci Baktım şimdi bende de gözüküyor.
Allah razı olsun
demesen bilemezdim vallahi
Çok teşekkür ederim.

Deliyurek23
Allah senden de razi olsun kardesim asil teşekkürü ercan kardesimuze borcluyuz onun bilgileriyle hareket ederek bu bilgilere ulastik gule güle yemeyi nasip etsin rabbim saygilarla

Raymen
Aynen dedigin gibi kardesim yolumuz is bankasina düştü tesekurler

ercan 34
Bende isbankasina anlasacam sen kazandin😊😊

devrimci

valla dostum nere fazla verirse ordayım
bu arada en düşük emekli aylığı 3500 tl oldu şimdi buna da şükür ederler:)))

Son düzenleme:
Üst Alt