Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Bakalim bizim emekli ne kadar olacak 3496 tl hayirli bir sekilde yemeyi nasip etsin rabbim dostum

Yüzde 40 zamla senin maaş 5 bin tl olur
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah Dostum
Benim maaşta 4 bin tl olur yüzde 40 zamla gerçekten yazık bir asgarî ücret bile değil açlık sınırının altında yaşamaya ölmemeye devam:cool:

ercan 34
Padisahim cok yaşa 🤣amin aclik siniri 6328 dusun artik gelitor gelmekte olan az sabir allahin izniyle

Slm arkadaslar emekli ikramiyesi nezaman yatar bide biz yeni oldugumuz icin gunluk odeme adin da mi yatar saygilar

devrimci

Kardeşim 26 maaş günüm olduğu için ben ayın 6 da alacağım
Maaş günü 17 18 19 20 21 olanlar 5
22 23 24 25 26 olanlar ayın 6 da alacaklar
Saygılar

Merhaba benimde aylık yeni bağlandı temmuz 1 başlangıç tarihi ilk maaşı almadım daha 20 sinde alicam bayram ikramiyesi yatarmi önceden, günlük ödeme olarak mı yatar nasıl alırım.

Peki birikmiş ödemeyi de alabilirim miyim 20 sinden önce o da ordami gözükür günlük ödemede teşekkürler

Samet Çelik

hesaplamalar 8 temmuza yetişirse birikmiş ödemeyi ve bayram ikramiyesini alırsınız şu birkaç gün içinde

devrimci

Aylık başlangıç bu ayın birimi yani temmuz 1
Yarın haber verir misiniz yatarsa benimde başlangıç temmuz 1 gözüküyor acaba yarın yatarmi hesap numarası yok ya

Samet Çelik

Slm benim maas baglan ma haziran 1 ama sen e devletten takip et gunluk odemeleri alacagin tutar orda yazar devamli bak o raya

Tanfer ödemeler başladı kardeşim maaş ödeme günü 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz 22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz ödenmeye başlandı..

Selamlar,
Emekli Günlük Ödeme Bilgilerin de görünen para Bankada görünmüyor. Ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

1100 tl yi koyunlar sürüsü sayesinde almaya devam ediyoruz.bırak kurban almayı ancak kaz alırız

vbulentk

Herkes benzer bu durumu yaşıyor bankalardaki acemi personel yüzünden
Bu para açığa havuza tc numarasına yatıyor,bankaya bunu belirtin

Merhaba net aylık tutarı 212.12 TL ek ödeme 146.76 TL birikmiş ödemede 65.36 TL yazıyor acaba net aylık tutarı ne kadardır ek ödeme dahil ve hariç olarak hesaplayamadim teşekkürler şimdiden

Samet Çelik merhaba. Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsin.
Ek ödeme 146.76 x 26 = 3815.76 TL emekli maaşınız.
E-devlet her ayın 12 ile 15 arası güncellenir. E-devlet üzerinde şuanda net maaşınızı göremezsiniz güncellemeyi bekleyin.

Samet Çelik

e devlette "emekli günlük ödeme" kısmına baktınız mı ? 10 haziranda başvuran arkadaşım bugün birikmiş tutarı bankaya yattı
birde tahsis numaranızın son rakamı kaç ?
büyük ihitmal maaşınız 3.815 tl (146.76 x 26)

Tahsis numarası sonu 3 ödeme günü 20 si.
Baktım 1670 yazıyor yarın bankaya gidicem yatmışmıdır bankaya gönderildi yazıyor

Samet Çelik
Bu arada haziranda başvuranların,yani 1 temmuz aylık başlangıcı olanların birikmiş ödemeleri zamsız yatmış gözüküyor,enflasyon farkı hesaplanmamış

Merhaba Haziran 17 başvuru tarihim ben Haziran 17 si ile temmuz 1 arasındaki 13 günlük maaşı alabilecek miyim sistem kapalı olduğu için bayramdan sonra ya kalmış bizim başvuru lar evraklar SGK da imiş sorduğumda görevli memur arkadaş " bayram ikramiyesi birikmiş ödeme hepsini alacaksınız " demişti şimdi benim kafam 17 Haziran 1 temmuz arasında ki ödemeye takıldı bu ücret hesaplanıyormu birikmiş ödeme derken ne kast ediliyor

ek ödeme maaşın %4 veya %5 mi oluyor ?
neye göre yüzdesi belli oluyor. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Bayyusuf

Birikmiş ödeme maaş başlama tarihi ile maaş ödeme gününüze kadar olan tutar.Bu konuda genel bir yanlış algı var,başvurduğunuz tarihte başlamaz maaşınız.sizin 1 temmuz ile misal maaş ödeme gününüz ayın 25 i diyelim,birikmiş yatacak tutar aradaki 24 günlük tutar oluyor.

Bayyusuf

Kardeş ister 1 haziranda başvuru yap ister 30 haziranda yap hiçbir fark yok hertürlü 1 temmuz itibarıyla maaşın işlemeye başlayacak o yüzden haziran ayı na ait herhangi bir ödeme almayacaksın umarım anlatabildim

Üst Alt