Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

ercan 34

Aynen ercan kardesim p.tesi emekli girisi yaptiracagim ordanda sgk maas baglanmasi da bulunacagim normalde cok sansli biri degilim bn de sasirmistim bu kadar cobuk olmasina ama yine yanilmadim çünkü yine basladi sansizlik bn p.tesi genel müdürlüğü muze gidip iki laf edecem o muhasebeciye insallah ayin 26 sina yetisir maasim isin rasgelsin kardesim

devrimci

İnsan bunu düşmanına yapmaz valla pes.P.tesi sabahtan sgk ya git sorunun hemen çözülür umarım.En kötü ihtimalle tekrar giriş yapıp temmuz ayında alırsın emekli maaşını.

devrimci çalıştığın işyerindeki muhasebe sorumlusu senin girişi Sosyal güvenlik destek primi (SGDP) den göstermek zorunda. 4A SGK çalışanı olarak gösterirse yaşlılık aylığın emekliliğin iptal olur kardeşim.
Muhasebeci arkadaş bir yanlış yapmış sadece. Düzeltildiği zaman hemen bağlanır maaşın merak etme..

Cok tesekur ederim arkadaslar size varolun ama bnm adım ilker se bn o muhasebeciye bi misilleme yaparim evwt yasliluk aylugim edevlette kesilmiş olarak gözüküyor pasif gozuken aktif diyor sgk vardır bunda da bi hayir kalin saglicakla

Arkadaşlar 4A tahsis no son rakam 7 ve bugün maaş yatması gerekiyor,hala birşey yok bilgisi olan varmı acaba.Mayıs ın beşinde başvuru yapmıştım.10 haziranda bir miktar birikmiş aylık yatmıştı.

@burgaz belki TC numarası na yatmıştır. İlk maaş da bazen hesap görünmüyor. Bankaya git hafta içi sor bi

Yani ilk ödemede ki gibi bankanın havuzuna mı düşmüştür?

Slm arkadaalar iptal olan emekli maasim 5 dakka icinde guncellenerek e devlette maas odenmektedir diye yazmaya başladı eger ki bnm gibi olan arkadaslar uzulmesin hemen hallalyormus bu platporum dakki arkadaslara cok tesekur ederim sahsim adina

@devrimci Rica ederim kardeşim. Her zaman birbirimizden akıl almak birbirimize destek olmak görevimizdir. Allah güle güle yemeyi nasip etsin.

devrimci

Kardeşim sen ve bendeki şans bu platformda kimsede yok
Ama önemli olan Emekli olmayı başardık çok şükür ;))
Tekrardan hayırlı olsun inşallah
Saygılar ..

ercan 34
Vallahi haklisin ercan kardesim cok sukur başardık allah razi olsun senden birde dedigin gibi maas hesabı 3496 rabbim güle güle yemeyi nasip etsin cümleten cpk slmlar

OturanBoğa Bülent abi merhaba. Kafama takılan aklıma takılan birşey oldu ve sana sormak istedim. Şimdi 4 temmuzda maaş zamları açıklanacak. Emekli maaşları peşin olarak ödenir doğrumu ? 26 haziranda alınan bir emekli maaşı 26 haziran ile 26 temmuz arası emekli maaşıdır. 4 temmuzda zamlanacak emekli maaşları 26 temmuz ile 26 ağustos arasındaki maaşı oluyor doğrumu ? Zam farkı gibi tutarlar emekli maaşlarına yansıtılıyormu ?

Arkadaşlar merhaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ben 17.06.2022 de engelli emeklilik için evraklar ı SGK ya verdim daha şuan için e devlet te bir şey görünmüyor yanlız SGK nın maaş hesaplamasında normal emeklilik için hesaplamada aylık 3.040 TL ek ödeme 121.62 TL görünüyor Abo1- 70. Abo2- 57. Abo3-42.42 görünüyor yani kısaca sorum şu ben burada yazan 3040+121.62 =3161 TL yimi maaş olarak alacağım teşekkür ederim şimdiden

Bayyusuf ayrıca kardeşim ek ödeme 121.62 TL x 26 gün = 3162.12 TL hesabını uygulayarak da net emekli maaşını öğrenebilirsin.

Teşekkürler bu temmuz zammı enflasyon farkı + zam olarakmı yapılacak bilgin varmı

Merhaba Haziran 13 vergi indirim ile emekliye badvusu yaptım e devlette aylık baslangic temmuz dönem Haziran yazıyor ne zaman alırım acaba teşekkürler

elif55

1 temmuz itibarıyla Emekli maaşınız birikmeye başlar ve Emekli maaşları peşin ödenir
Temmuz olmassa ağustos kesin alırsın
Hayırlı olsun

Tahsis no sonu3 ile bitiyor sanırım 20 sinde. Alacağım maaşı

elif55

Aynen öyle elif hanım ben 3 ay bekledim bence biraz sabırlı olmayı deneyin iyi günler

Raymen

Kardeşim bu ayın 16 da nisan ve mayıs ödemesini aldım çok şükür şimdi geçmişe dönük ramazan ikramiyesi kaldı onuda temmuzda iki ikramiye olarak alacam SGK öyle söyledi

deasn12

Hesap işlerinden anlamadığım için bu tür sorulara cevap yazmamaya özen gösteriyorum. Bildiğim, seçim sathına girildi ve aç olan emeklilere daha az aç olmaları için bir zam yapılacak. %40 deniyor. Yeni maaş bağlanacaklara da bu zamlar yansıyacaktır.

OturanBoğa komedi var bülent abi komedi :):) 2000 sonrası emekli olan bir 4A SGK emekli net aylığı 2041 TL.. Hazine desteği ile 2500 TL alıyor.. %40 zam gelse dahil 2041 x %40 = 2871 TL.. 2871- 2500 = 371 TL.. Eeeee zam %40 mı geldi ??? 1 milyon emekli bu durumda.. Şimdi size sorarım suç kimde ?

deasn12

Hamdolsun. Allah Saray'dakilere zeval vermesin. Maraba öyle böyle hayatta kalır. Amin.

OturanBoğa Bülent abi bu devlet bu hükümet 8 gün sonra çıkar derki en düşük emekli maaşı 2500 TL den hazine desteği ile 3500 TL çıkartıldı herkese hayırlı uğurlu olsun diye bağırmaya başlar. Sonra 2023 ocak yılı gelir emekli net aylığı düşük olan emekli vatandaşlara o zamanda dermi en düşük emekli maaşı hazine desteği ile 4500 TL oldu :):):) oyyy oyyyy 2008 den sonra ABO oranı düşürülmeseydi şuan en düşük emekli maaşı 4800 TL olacaktı.... gülermisin ağlarmısın ...

Üst Alt