Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun @deasn12 hepimize hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun sanada hayırlı uğurlu olsun güle güle harcamak nasip olur inşallah hepimize @Ercan34

Slm arkadaslar bugün sgk gittim emekli olur yazisi için 16 mayista vermistim dilekce incelemede diyorlar bu neyin incelemesiymis arkadas hayirlisi

Slm arkadaslar cok sukur 8 inci gunumde emekli olabilir yazısı geldi

devrimci

Hadi hayırlısı kardeşim
İlk defa Emekli olur yazısı bekleyen gördüm 😃
Güneşli günler görmen dileğiyle
Saygılar..

Allah razi olsun ercan kardesim ee burasi ankara ne olacagi belirsiz ama o ozledigimiz jasret kaldigimiz gunesli günler gelecek inşallah ✌✌

Slm arkadaslar bn 31 mayista iş cik8si kagidini sgk verecem hemen işime geri donermiyim bilgisi olan varsa cevapliya bilirmi saygilarla

devrimci ayın son gününe dilekçe ve çıkış vermek biraz riskli bence.
Yine sen bilirsin ama 25 ile 28 arasında dilekçeni verirsen haziran emekli maaşına yetişir ve hak edersin.. Ama bazen geç sürdüğüde oluyor. İlden ile değişiyor tabi bu sistem yoğunluğu. Örnek olarak ercan 34 arkadaşımız mart ayında dilekçe verdi Haziran ayında emeklilik onaylandı.

deasn12

Bana dedilerki ayin sonuna vet 1 itibariyle başlar maasin dediler simdi ise tereddüde kaldim cvp icin tesekurler kardesim

devrimci

Kardeşim ayın 30 da ver ne olur ne olmaz ben 14 Martta dilekçe verdim geldim şirkete aynı gün çalıştım ve 15 Martta şirket Emekli çalışan olarak girişimi yaptı demek istediğim son güne bırakma

deasn12

promosyonu alınca leblebi gönderecektin sözde

emeklilik başvurusunu yapıldığı ayı takiben sonraki aybaşından itibaren emekli maaşı birikmeye başlar

ercan 34
Ercan kardesim sabah sgk gittim sordum memura sizin dediginiz gibi ayın 31 yetişmeye bilir 30 itabariyle ver dedi bnde p.tesi verecem dilekceyi cok tskrler sizlere sagolun saygilarla

Slm arkadaslar bugün iti bariyle maas baglanmasi için dilekcemi verdim hayirlisi artik

Amin kardesim allah razi olsun her mesajim da hic cekinmeden cevap verdin allah senden razi olsun guzel insan

Arkadaşlar ayin 30 da verdim evraklari 1 de baslar dediler ama her hangi bir gel8sme yok evrak beklemede diyor

devrimci merhaba kardeşim az sabır göster yeter :) şaka bir yana sgk da emeklilik işlemleri işleyiş ve işleme alınma ilden ile değişiyor buna emin olabilirsin. Ha şu gerçeğide saklayamam birazda şans işi de oluyor. Neden dersen ben dilekçeyi 28.01.2022 saat 16:00 da veriyorum aradan 2 saat geçiyor ve saat 18:00 da e-devlet üzerinde emeklilik işlemleri gözükmeye başlamıştı..
Rabbim herkese nasip eder inşallah..

Son düzenleme:
deasn12
Vallahi senin adina sevindim gercekten sansliymisin kardesim simdi bu beklediğimiz maas mi hesaplaniyor bizim saygılar

devrimci Allah razı olsun kardeşim. Maaş hesaplama evrak kayıt gidiş geliş imza onay neler neler.. Sgk emeklilik servisindeki başvuru işleyiş biraz iş yoğunlu ile alakalı olur genelde.. İş yoğunlu az ise eğer en fazla 10 günde onay veriliyor..

deasn12

Cok tesekur ederim vermis oldugun bilgiler kardesim birde ise baskamak istiyorum ama tahsis no olmadigi icin basliyamiyirum nasil olacak simdi

devrimci
merhaba kardeşim. E-devleti kontrol ettinmi ? E-devlet üzerinde çalışma hayatıma giriş yaparak herşeyi görebilirsin.

Ödeme günü:25
Ödeme dönemi 202205
Net aylık tutar 200.29 tl
Ek ödeme 111.25 tl
Birikmiş ödeme 89.04 tl
15 Mayıs'ta yaş doldu 16 Mayıs'ta dilekçeyi verdik şimdi e devlette böyle yazıyor emekli maaşı ne kadar oluyor iyice kafam karıştı önceki yorumlara da baktım ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ödeme günü:25
Ödeme dönemi 202205
Net aylık tutar 200.29 tl
Ek ödeme 111.25 tl
Birikmiş ödeme 89.04 tl
15 Mayıs'ta yaş doldu 16 Mayıs'ta dilekçeyi verdik şimdi e devlette böyle yazıyor emekli maaşı ne kadar oluyor iyice kafam karıştı önceki yorumlara da baktım ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
jeomessage Merhaba
Ek ödeme tutarı (günlük ödeme) 111.25 TL x 26 gün = 2892,50 TL net emekli aylık maaşınız. Ayrıca e-devlet sisteminde emekli aylık bilgileriniz her ayın 12 ile 16 arası güncellenmektedir. 16 Haziran gibi tekrar kontrol edin net aylık maaşınızı görebilirsiniz.

Üst Alt