Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

merhaba ben de 8 martta başvuru yaptım hala gelen evrak beklemede diyor .sonraki adıma geçemedi.sorun olsa arasınlar bilgi verisnler neyse tamamlayayım o da yok.170 de ekranda benim gördüğümü söylüyor sadece.ben ne yapayım ? sms bilgilendirme sistemine telefonumu da kaydettim takibi kolay olsun diye ama ilerleyen birşey yok.kar tatili oldu araya o girdi de eeee sonrası ?

hanifeaydin Merhaba emeklilik işlemleriyle ilgili bir gelişme varmı sizde ?Bende halen sisteme girdikleri gibi duruyor hiç bir rakamda paylaşılmıyor sır gibi mazallah.Evrakları dosya altında bırakıp farkında olmadan unutuyorlarmış etraftan çok duyuyorum ses çıkmayınca sgk dan gidip işleme aldırıp öyle emekli olabiliyormuş vatandaş böyle oluncada insan huzurla onay zamanını bekleyemiyor.

Tanfer hanifeaydin Merhaba. İl ve ilçe çok fark ediyor emeklilik işlemleri ve başvuru sırasında. İstanbul ankara izmir bursa gibi iller kısaca büyük şehirlerde herkes baya bekliyor. Normalde dilekçe verildikten 10 gün sonra bütün emeklilik işlemleri bitiyor.

Tanfer

NASIL YANİ? bir daha gidip görevlerini yapsın diye başlarında mı dikileceğim.benimdi dün gece 2.aşamaya geçmiş aylık talebi diye.8 mart ilk başvuru.2.aşama 31 mart.yer istanbul.

Doğrudur sonuçta 1 ay kadar bir süredir bekliyoruz buda az değil.Bugün maaş bağlama günü gözüküyor ama yine birşeylerin netleşeceğini düşünmüyorum dediğim gibi inşallah kuruma gidip uyarmamıza falan gerek kalmaz.Çünkü etraftan çok fazla böyle bilgi var.

hanifeaydin

Ayni sıkınti bendede var en sin ev4ak beklenede arti e devlette detaylari ve emeklu bilgileri acilmadi maas aliyoz ama

E devlet üzerinden emeklilik işlemleri bölümünden görüntüleyebilirsiniz.Bütün bilgiler orda mevcut hanifeaydin

Arkadaşlarım edevlette ödeme bilgisnde (ödeme bilgisi bulunamadı diyo) normalde bugün açılması lazım 0 yazması lazımdı sizlerinde öle mi arkadaslar ödeme bilgisi bulunamadı mı diyor

Arkadaslar bana yardımcı olursanız çok sevinirim emekli ödeme bilgisi bulunamadı diyor sizlerinde mi öle

Pazartesi günü ek ödemeler görülür büyük ihtimalle yarın haftasonu ya 2 gün de hesaplanıyor aylıklar

Arkadaslar başka ödeme bilgisi bulunamadı diyen varmı birbirimize dogru bilgi verirsek daha ii olur arkadaslar simdiden teşekkürler

Sibel catlak evet sibel hanım her ay başında ek ödeme bilgisi e-devlet üzerinde sistem olarak çıkmaz. Resime bakarak daha iyi anlarsınız. 4A EMEKLİ BİLGİLERİ GÖZÜKÜR AMA ÖDEME BİLGİLERİ HER AY BAŞINDA GÖZÜKMEZ.

Deasn12 cok teşekkür ederim fotolu gönder missiniz birde anıl bey sizede çok teşekkür ederim içim rahatladı simdi sizinde öle yazdığını görünce

Namedrop

Sizinle aynı aylık brüt maaşı alan normal çalışanın ödediği SGK priminin yarısını siz ödeyeceksiniz ve de SGK priminin yarısı size ek olarak aylık maaşınızın içinde yansıyacak.

Saygılar.

Bilgi Hazinedir

Örnek 5 bin aliyorsam kac alacam maaşim 5 bin diyelim

Benim cuma gunu dys baktim son olan evrakima sol3 yazmis STANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1.EMEKLİLİK SERVİSİ (4A TAHSİS) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 01/04/2022 10:47 AM TAHSİS TALEP nenoldunu anlamadim

Namedrop

Bu sorunun cevabını brütten nete yazıp maaş hesaplama tablosundaki seçenekten emekli çalışan ayriyeten vergi indirimin varsa kaçıncı derece olduğunu yazdığında alacağın maaşı göreceksin
Örnek olarak kendi maaşım 5750 tl net ama emekli olduktan sonra ödenen 6200 tl.
Saygılar..

Merhaba arkadaşlar 31.03.2022 tarihinde emeklilik için başvuru yaptım bugün e devlet te bu ibareler vardı şimdi maaşım ne kadar olur ve bu ödeme 1 günlük mü anlayamadım
Ödeme dönemi:202203
Ödeme günü:26
Net aylık:462.92

Üst Alt