Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?
Hayır değişmez. ek ödeme maaşı 1000 tl den düşük olanlar için maaşın %5 i ; 1.000 tl üstü olanlar için %4 dür. sadece maaşa zam gelince ek ödemede yükselir. ocak ve temmuzda
ben zaten cevabı size değil bilmeyen yeni bir arkadaşa verdim.siz biliyor olabilirsiniz.
ama daha kanunlaşan bir durum yok.konu sadece istekten ibaret. kesin belli olmadan,yasalaşmadan olacak bir değişiklik ile ilgili yorum yapamayız.
Özgür bey merhaba dün sgk ya gittik eşimin istanbulda geçen günlerinin dökümü istenmiş kadıköy sgk dan hala bir yanıt yok bu süreç ne kadar sürer hızlandırmak için yapabileceğimiz bir şey varmı teşekkür ederim
valla yazışmalar resmi yazışma olduğundan cevap gelene kadar beklemeniz gerekiyor. elden birşey gelmiyor maalesef.
farklı şehirlerden prim yatıranların en büyük sorunu bu. resmi yazışmalar çok oluyor.sabretmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
faydası olmaz bence.onlar resmi yazışma yapıyor. düşünün vergi indirimi evrağını müracaatta verdiğimiz halde yinede vergi dairesinden resmi yazışma ile teyid alıyorlar.ben sizin boşuna gideceğinizi düşünüyorum.
[FONT=sans-serif]Aylık Başlangıç Tarihi [/FONT][FONT=sans-serif]01.02.2018[/FONT] [FONT=sans-serif]Birikmiş ek ödemeniz [/FONT]40,17 tl
[FONT=sans-serif]birikmiş toplam tutar [/FONT]1,044,53 tl
aylık 24,01,2018 1255.45 tl
alacağım maaş 1255,45 mi yoksa 1,044,53 tlmi ve 25,01,2018 de tolam nekadar ücet alacağım şimdiden tşk.,
Maas baslama ayi. 1.1.2018. Maas gunu ayin 23 gozukuyor e devlette ama ek odeme. Diger bilgiler yazmiyor simdi ben kac gunluk veya birikmis kac gun odeme maas alacagim. Cevap vere bilirmisiniz
Arkadaşlar böyle bir şey duydum bu ne kadar doğrudur? abo özürlü ve malulen emekliler içindeki normal emekli olacaklar içindir özürlü emekli raporuna göre maaş alır ama çoğu insanımız bilmiyor bilmediği içinde ssk memurları yaşlılık aylığı yani normal emekli maaşı bağlıyor maaşlar ondan düşük oluyor en düşük özürlü maaşı en az 1250 en yüksek 4000 bilgisi olan var mı?
haci78
ben böyle birşey duymadım. araştırmak gerek.zaten engel oranına göre emekli maaşlarında bir yükselme var diye biliyorum. çünkü emekli olmadan sgk sitesinde maaşım 1650 tl çıkıyordu.(haliyle engelsiz olarak sistem hesaplıyordu) ama 1790 tl bağlandı. raporum neticesinde buda 140 tl fazla anlamına geliyor. doğru mu biliyorum? bilemiyorum. sadece varsayım. fener
1044 tl sadece birikmişleriniz.
maaşınız ek ödeme dahil 1.305,67 tl olacaktır.(her ay alacağınız) 25 şubatta alacağınız toplam para ek ödemeler ve birikmişler dahil 2.350 tl dir.
evet tüm haber sitelerinde var bu haber. dahası da var. emeklilere dini bayramlarda 1 er maaş ikramiye verilmesi de konuşuluyor. ama tabii bunlar şimdilik sadece istek. herhangi bir kanun veya torba yasa yok şuan. keşke olsa.
@fener
o 1255 tl ye %4 ek ödeme dahil değil.%4 ek ödemeyi koyarsan 1305 tl yapar.
yani 30 günlük 1305 tl
1305 / 30 = 43,50 tl günlük olur.
43,50 tl x 24 =1044 tl (birikmişiniz.)(maaş alınan gün yani ayın 25 i sayılmaz)
1044 tl birikmiş + 1305 tl mart ayı maaş = 2350 tl (küsüratları katıyorım) Barrrdak
evet herkesin aynıdır. en geç yarın ek ödeme belirir.