Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

gecen ayın 17 başvurdum e devlette halen birşey yok kac günde edevlete düşüyor bilgiler 4a emeklilik diye arıyorum doğru değilmi

msakdogan

ben beraber almıstım.Sadece maas bayram için erken yatırıldıgından dolayı birikmiş maasımı daha geç tarihte aldım.
Yani şöyle ramazan bayramında bayram ikramiyesi ve temmuz ayı maasını erken aldım.Haziran ayı maaşını daha sonra aldim.
haziran ayi maaşı normal maasimdan daha azdı.(birikmiş maas)

Mümin Çelik

önceki mesajlarımdada belirttim bursa sgk çok hızlı 30 temmuzda başvurdum e devlette daha bişey görünmüyor. vergi indiriminide 2.5 ay bekledim hayırlısı diyelim

tşk. ederim şimdi e devlete baktım yine bişey yok sgk dys evrak takibine baktım hala taranmamış evrak beklemede yazıyor sanırım sgk istanbul maliyeye vergi indirimi ile ilgili yazı yazdı onun cevabını bekliyor.hayırlısı diyelim

Geçen ikramiye ödemesinde bu saatlerde halkbankasına ikramiyem yatmıştı az evvel baktım halen yatmamış ödemesi hesaba geçen var mı?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığınca ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıklarının 18 Ağustos’tan itibaren ATM’lerden, 20 Ağustos’ta da bankalardan ödeneceğini bildirdi.
SGK’dan yapılan açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı tatiline rastlayan günlerdeki gelir ve aylık ödemelerinin öne alınacağı belirtildi. Açıklamada, “Ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıkları, 18 Ağustos’tan itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos’ta bankalardan ödenecek” ifadesi kullanıldı. AA

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/emekliye-bayram-mujdesi-2576852/

2000 öncesi Gün 10
2000 - 2008/10 arası Gün 1668
2008/10 sonrası Gün 2714
Toplam Gün 4392
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Aylık Tutarı 1,034.92
Birikmiş Aylık Tutarı 1,824.92TL
Ek Ödeme Tutarı 51.75

Ek ödeme tutarına göre maaş az değil mi arkadaşlar

Gönül isterki daha fazla maaş bağlansın ama 2008/10 dan itibaren aylık bağlanma oranları %30'a düşürüldü.Bu yüzden maaşınız düşük.2008/10 dan itibaren hep asgariden mi yattı ??

Mahmutiek

Hep asgariden mi yattı ??? Eğer bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler varsa aylık bağlanma oranı % 40'dan az olamaz
Mahmutiek

Sizin Aylık Tutarı 1,034.92 bu tutara ek ödeme dahil mi ???? ek ödeme+ maaş= 1,034.92 TL Mİ???

Mahmutiek

Mahocan55
Arkadaşlar emekliliğiniz hayırlı olsun. Allah güle güle yemek nasip etsin. Lütfen arkadaşlar emeklilik maaş bilgilerinizi ilgili forum bölümüne yazar iseniz çok faydalı olur. SGK BAŞLANGIÇ TARİHİ VE 2008 ÖNCESI VE SONRASI PİRİM GÜNLERİNİ MAAŞ BİLGİLERİ İLE YAZARSANIZ BİZLERDE FAYDALANIRIZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Üst Alt