Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Edevlette maaş gözüküyormu benimki hala 0 gözüküyor

Bu engelli maaş ve ek ödemeleri varsa bayram ikramiyeleri e devlet sistemine her ayın kaçında düşüyor acaba?

Hala edevletde maaş 0 görünüyor sadece bendemi var sizlerde varmı

Maaş bilgilerinin sisteme düşmemiş olması sebebi ile sorulan sorulara cevap verecek admin yokmu ? Genel bir durummu.? Tşkler

kurufasulya şu an bütün maaşlar sisteme yansımamış
Bu yüzden pazartesi yansır sisteme bu ay biraz geçikti aslında.

kurufasulya

Maaşım yatmış arkadaşlar normalde 17.de alıyorum hafta sonu olduğu için hesaba geçmiş bu arada bankam ziraat

Ayın 17.de maaş alan arkadaşlar hesaplarınızı kontrol edin

Maaş edevletde gözüküyormu benimki gözükmüyor

Bayram ikramiyesi maaştan önce hesaba geçmiş..ancak maaş ve ek ödemeler blokeli olduğundan ödeme tarihinde hesap açılıyor..
Ikramiye ödemeleri AYRI OLUYOR.maaş ve ek ödeme BİRİKMİŞ TUTAR AYRI oluyor....
E DEVLET SİSTEMİNE VERİLER GEÇ YANSIYOR...

Merhaba arkadaşlar, benim emeklilik başlangıcı 01 08 2018 olarak görünüyor, ek ödeme 46,52 maaş günü 22 başka bir bilgi yok. Acaba bu ay maaş alır mıyım ayrıca bayram ikramiyesi verilir mi?

Emekli ödeme bilgileri e-devlet sitesinde görünmüyor!?

E-devlet"te emekli ödeme bilgisi gözükmüyor,bendemi böyle?yoksa herkezdemi böyle?

Melinus

Tabiki alırsınız. 1000 tl ikramiye de yatar daha sonra. Yatmazsa SGK ya başvurun.

Her ayın 15 de e-devlet te ekrana yansıtılıyordu . Şimdi baktım ödeme bilgileri yansıtılmamış . Yarın hafta başı olduğundan yansıtılır diye tahmin ediyorum .

benimde durum aynı ek ödeme hafta içi yansıdı silindi vardır bi hayır bakalım

Su ana kadar yansıyan bir sey yok sistemde
Aslında ayın 17 bu gün maaş almaya başlayan olması gerek.

umut2135

emekli maaşları ödeme bilgileri ayın 17 olduğu halde sisteme yansımamış ama az önce halamla konuştum bugün maaşı yatmış.
geçen bayram malulen emekli maaşları 26ndan sonra yani bayramdan sonraya sarkınca
[FONT=Verdana]emekliler doğal olarak tedirginleşmeye başladı[/FONT]

Merhaba ödeme bilgileri halen yansımadı sanırım görebilen varmı acaba.

YARIM SAATE aylık için gidecegim insallah yatmıştır aylıklar e devlette durum sıfır aynı

Aylıklarda herhangi bir aksama yok arkadaşlar sanırım sistemsel bir sıkıntı var e devlette görünmüyor

umut2135 bu durum tamamen banka ile alakalı benim 14 u gece 12 den sonra yatmisti ziraatten alıyorum her ayın 17. De hafta sonu na denk gelince cuma 12 den sonra yatıyor hep böyle

SSTezcan
Şanslısınız o zaman. Yakınımın tahsisi numarası ve ödeme günü belli olmasına rağmen diğer bilgiler hala hep sıfır.

Bayram ikramiyesi geç yatıyor biraz. Bu arada 2219 tl maaş bağlanmış size demekki primler yüksek yatmış. Emekliliğiniz hayırlı olsun.

Üst Alt