Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?
Bayram ikramiyesi maaştan önce hesaba geçmiş..ancak maaş ve ek ödemeler blokeli olduğundan ödeme tarihinde hesap açılıyor.. Ikramiye ödemeleri AYRI OLUYOR.maaş ve ek ödeme BİRİKMİŞ TUTAR AYRI oluyor....
E DEVLET SİSTEMİNE VERİLER GEÇ YANSIYOR...
Merhaba arkadaşlar, benim emeklilik başlangıcı 01 08 2018 olarak görünüyor, ek ödeme 46,52 maaş günü 22 başka bir bilgi yok. Acaba bu ay maaş alır mıyım ayrıca bayram ikramiyesi verilir mi?
Her ayın 15 de e-devlet te ekrana yansıtılıyordu . Şimdi baktım ödeme bilgileri yansıtılmamış . Yarın hafta başı olduğundan yansıtılır diye tahmin ediyorum .
emekli maaşları ödeme bilgileri ayın 17 olduğu halde sisteme yansımamış ama az önce halamla konuştum bugün maaşı yatmış.
geçen bayram malulen emekli maaşları 26ndan sonra yani bayramdan sonraya sarkınca
[FONT=Verdana]emekliler doğal olarak tedirginleşmeye başladı[/FONT]
umut2135 bu durum tamamen banka ile alakalı benim 14 u gece 12 den sonra yatmisti ziraatten alıyorum her ayın 17. De hafta sonu na denk gelince cuma 12 den sonra yatıyor hep böyle