Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

onlwolf;

arkadaşım 4e bölecekler mantığın o kadar yanlıski gecen sınavın ilk atamasında 7 bin atama yaptılar 3000 bin i orta öğretimdi geriye kalan 1000 veya 2000 olarak böldüler şimdi sence 4e mi bölündü mantıklımı şimdi bu yapma allah aşkına

İmza kampanyası nerede? Link verirmisiniz arkadaşlar.

arkadaşlar rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu verir inşallah.bende 79.4 puan aldım. genel sıralamam 5434.sahip olduğum sertifikalar santralist belgesi, bilgisayar sertifikası, daktilograf sertifikası... inşallah atanırız. ortopedik engelli birisi olarak hizmetli kadrosu bizler için çok zor. o yüzden diyorum ki inşallah memur kadrosunda atanabiliriz. :):):):confused:

çok doğru kardeşim. Ben şahsım adına konuşuyorum bedensel engelli bir memur adayı nasıl temizlik yapabilir.ayaklarımın üzerinde durduğumda feci derecede ağrıyor bu halde olan binlerce arkadaşımız var.nasıl hizmetli olarak çalışabilir.

Engelli hizmetli olarak calisan arkadaslarin bu sitede hepsi yok dinlemek gerek burda olan arkadaslarin yarisi pisman yarisi memnun,hizmetli olarak calisan abim yardimci hizmette (yh) memnun mu diyceksinjz memnun deil bulundugumuz yere gelmek istiyor gelemiyor gelmesi icin istedigi kurumda yardimci hizmet acigi yok bi suru sorun var yardimci hizmet olarak kadro (yh) e devletten sgk primine bakiyorum normal ozel sirkette benim sgk prim gibi 1100 yatiyor,duz memur herneyse memur olarak calisan dier abimin sgk primi edevlette 2000 gorunuyor,burdaki anlatmak istedigim emeklilikte ve maasda dusuk prim dusuk maas yuksek prim yuksek maas ben boyle biliyorum abimlerin sgk primlerinden yola cikarak yani yardimci hizmet sorunlu ben bizim yasadiklarimixi anlatiyorum kimse yanlis anlamasin

arkadaşlar ben şu an asgari ücretle çalışıyorum. Ekpss den temizlik kadrosunda atanırsam daha iyi bir maaş mı alırım? lise mezunuyum

arkadaşlar ben şu an asgari ücretle çalışıyorum. Ekpss den temizlik kadrosunda atanırsam daha iyi bir maaş mı alırım? lise mezunuyum

Alacağın maaş en az 1900TL olacaktır bekâr veya evli isen değişir. alacağın vergi indirimi oranı ilede 1900-2050tl arası oynar...

@paranoya;

74

@goktug61;

kardeş ne yaptın sen ya hem devlette çalış hem 1900 tl maaş hem ctesi pazar tatil ciddi misin kardeş? Gerçekten mi yav?

Loris;

Engelli de olsan sonuçta MEMUR'sun
2014 yılı
Hizmetli (lise mezunu) 1700-1950TL arası maaş alıyor
Memur(lise mezunu) 1900-2100TL arası alıyor...
Sonuçta Memursun Engelli memur olsanda :D diğer çalışa mmurların senden fazla bir artısı yok hatta sen onlarda daha avantajlısı vergi indirimi alıp onlardan 50-100tl aha fazla maaş alırsın...

İnşallah bu ömss den memur olanlar emekli olanlar ekpss de atanamazlarda biz hakkı olan engellilerin sıralaması azalır inşallah allahtan hayırlısı amin

puanım 99.9 :) şaka len şaka kurayla cekilcez bakalım arkadaşlar nerelere tercih yapayım 30 tercihmi yapcaz ben öle okudum bi yerde dorumu 30 tercih yaz yaz bitmez şöle 2500 lira aylık veren memuriyetlik yokmudur kurada yazabilecegimiz

Arkadaşlar bir sorum var. Şimdi 2012'de liseden ilk alımlarda 3000 küsür kişi aldılar. Sıralamada 2000'ler de olan ve puanı 82-83-84 olan bi kişi nasıl atanamadı.yani geçen sınavda 2012 atamalarında lisenin taban puanı neden bu kadar yüksek.

net :40
ekpssp1 puanı :84,22
sıra :2333

müthiş güzelmiş,tebrikler...

91 puanla hizmetli kadrosuna atanacagim diye canim acayip sikiliyor ki öyle olacak muhtemelen siram 556 2. Tercihleri mi beklesem yoksa tercih yapsam mi karar veremedim çünkü özel sektörde calisiyorum ve ayak isi yapmaktan biktim ...

isyanimkendime;

Ben de 641. sıradayım.Hizmetli yazmayacağım.Geç olsun güç olması.

2012 de ilk atamada 650'ye yakın memur alınmış umarım bu alımlardada bu kadar olur ki atanırız benim diğer endişem ya 2. atama olmazsa...veya 2. atamaların tamamı yıne hizmetli olursa..

arkadaşlar 90 küsür puanlılar da memur olarak atanamayacaksa biz hiç tercih yapmayalım o zaman biraz sakin olun İnşallah herkes istediği gibi atanır

inşallah dileğim o yönde . kadro ne kadar çok olursa 90 altı ve üstünün memur olma olasılığı o kadar artar diye düşünüyorum..

Valla ben 85,2 aldım 1941.sıradayım ama hiç umudum kalmadı.Köleliğe devam galiba :(

Arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin sıralamada önünüzdekiler iyi puan almış olabilir bende dahil ama yanlış tercihte biz atanamayız size fırsat doğar 2012 ömss ile ilk atamada 5kişilik kontejan olan yere 4kişi 90üstü yazmış bir kişi 75ile yazmış memur atanmış 90üstü de hizmetli atananlar var, nasibimiz rızgımız varsa o bizi bulur, gönlünüzü içinizi rahat tutun.
sıralamaya göre adam almıyorlar üsten aşşa Tercih edilen yeri en yüksek puanla yazan alır, sıralamadan aşağı doğru atanma yok yani, ben 435sıradayım örneğin 400kontenjan versele yine şansım olur çünkü rahat 150-200kişi aynı yerleri yazacak 15tercih var sonuçta arada güzel tercih yapıp sıyrılmak önemli... 2012 Ömss ile bunları gördük ilk atama sonuçlarına bakarsanız düşmez denilen puanlarda memur olanlar oldu ve 90üstü hizmetli yazanlar pişmn oldu milletin gazına gelerek hizmetli yazdılar puanlar düşmez diye....

İsyanimkendime@

Ben de ozel sirkette calisiyorum asgari ucret ile. Sen ne kadar aliyorsun?

880 aliyorum ben yine iyisin :(

isyaninkendime senin 2012 deki atamalrdan haberin yok daha iyi araştır bence 3 atama oldu en son hizmetli kadrosu aldı en düşük 77 senin puanın 90 dan yüksek hizmetliden bahsediyosun

2012 ilk atama yazdım oraya 2013'de 2. ,2014'te 3. atama oldu onlardan haberim var lakin 2012 sınavı ile yapılan ilk atamanın memur kadrolarını tek tek saydım ben 650 kişi falan memur olmuş 2013 /2. atamada bu daha fazla 1000'e yakın veya fazla saymadım ama ,2014/3. atamalarda sadece meb hizmetli kadrosu açtı hepsinden haberim var benim bahsettiğim 2012/ ilk sınav ve ilk atama ile kaç kişinin memur olduğu...

Loris;
ayak işleri yaptıktan sonra bunu alsam ne olur senelerdir hep aynı 91 puan almışım son sınavdan yine hizmetli kadrosuna atanırsam yine ayak işleri yapacaksam lanet olsun öyle sisteme.

şuan zaten ayak işi yapıyorsun hiç değilse 2kat fazla maaş alıcaksın o devlet işi olsunda tuvalet yıkarım diyen binlerce kişi tanıyorum şükretmeyi bilmek lazım... Hizmetli kadrosundan atanıpta o işi yapamadığını belirten ve masa başı işe gecen bir sürü kişi tanıyorum sen kamu ya girde hizmetli gir.

91 le hizmetli olmazsın korkma bence bunu söz konusu bile etmen hata bence 91 puandan bahsediyosun

Üst Alt