Ankarada yaşayan vergi indirimi ile emeklilik bekleyen arkadaşlar kendi aralarında örgütlenip yasada dahli imzası olan vekillerin halk kabul gününde meclise gidemezmi ? En azından gidenlerin izlenimleri duydukları kazanılmış haklar noktasına olabileceklere.referans olabilir
Dün face
@marto1
Ben de buraya not ekleyeyim zira torba yasanın içindeki bazı maddeler meclisten geçirdiler isteseler 24 aralıkta yasa maddeleri gececekti ama gelen tepkiler o kadar fazlaydı ki geri adım atıldı ve ötelediler bilgin olsun normalde bu tarz kanunlar yıl bitmeden geçirilir...Bunlarda geçirmeye cesaret edemediler
1-Tepkiler sert oldu
2-ÖTV siz araç alma hakkı engellenmesi ve engellilerin üstüne çok gidilmesi.
Bu kanun ötelenirse sgk gene boş durmaz ilk defa rapor alanlar ve bu raporun tek amacı emekli olmak için alanlar kontrole tabi olacak keza hasta olup hiçbir hastanede kaydı olmayan e-nabızda reçete veya randevusu olmayan kişiler emeklilikleri iptal edilecek bunu 2021 den beridir yapıyorlar sanırım yeni yılla kontroller arşa çıkar..
Bu yorumu okuyan kişiler tembel olmayın 6-10 Ocak arası vekilleri TBMM de ki telefonlarından arayın ya da mail atın telegram grubu var katılın mücadele edin akıllı olun emin olun o kel memet orda koltukta oturdukça sen bu yorumu okuyan engelli birey emin ol o sıra sana da gelecek ben emekliyim bir şey olmaz kanun var yönetmelik var dersin ama o işler öyle yürümüyor burası Türkiye saf olmayın...
Hala söylüyorum bu duruma gelmemizin tek sebebi bardağı dolduran hata EYT idi bununla birlikle heralde seçime yakın 2027 öne alınmış seçim olacak KADEME EMEKLİLİK düzenlemesi olur bunlar plan ve strateji buna hazırlanmak içinde böyle bizim sosyal hakları kısıyorlar...
Engelli kardeşim vicdanın varsa mücadeleye katılım sağlayın
Engelli EMEKLİLİK Dayanışma Platformu
[/QUOTE]
Komisyon tutanaklar Şeker tansiyon kolestrol vs gibi hastalıklara takmışlar kronik tedavisi olmayan ilaçla düzelme şansı olmayan kişilerden çok bu alanlarda emekli olmuş ilaç tedavi almayanlar vs e nabız üzerinden takibe alırlarmı ? bilemiyorum