Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@OğuzHan112, peki abi doktor sistemden baktığı zaman konulan tanıları tam anlamıyla görebiliyor mu ilk tanı anksiyete bozukluklar yaziyordu ilaç yazdı dediğim gibi memleketimde gittiğimde senin dediğin askeri tanım olan uyum bozukluğunu yazdı bu sefer üçüncü gidişim olacak hem ilaçlar bitiyor o zamana tekrardan beni burda tutmaya zorlamalarına çok korkuyorum abim iştahım yok yemek yiyemiyorum koğuşta duramiyorum kalabalik olduğu için nefes alamıyorum derin nefes almaya calistikca elim ayagim bosaliyor titreme geliyor carpintim oluyor süreklo bunalımdayım evden uzaklaştığım zaman hep böyleyim abi doktor bu sefer gittiğimde ne der bu sefer çok korkuyorum dayanamıyorum evliyim bir ton ayrı dert var o tarafla doktor pek ilgilenmez ama diğer konulardan muaf tutulabilir miyim abi
@OğuzHan112, tamam abi çok teşekkür ederim sana da çok aynı şeylerden bahsettim ama tecrübelerinden faydalanmak düşünceni öğrenmek çok önemli benim için durumdan seni haber edebilir miyim salı günü hastaneden sonra yorum ve düşünceni de merak ediyorum abi
@OğuzHan112, doldurcaz dediler abi doldururlarsa veya doldurmazlarsa ne değişir sence
@OğuzHan112, abi kıta işlevsellik formunu sormuşsun da doldurmama durumunda ne olur ? Doldurcaz dedi komutan 3 gün önce geldi hakkında birşey bilmiyorum salı hastane gününe kadar durumumu görmek istedi
@OğuzHan112, haberdar abi ilk geldiği gün söyledim hastane salı günü ben duramadığımı erkenden gönderebilir misiniz diye sorduğumda ilacı 2 hafta kullanmışsın doktor 3 hafta yazmış erken gidersen doktor da birşey yapmaz dedi bana kalsa zaten ben seni tutmam direk yollarım dedi önemli olan doktorun görüşü dedi zamanında git daha iyi olur yarın da gönderirim sonuç çıkmaz dedi öyle mi sence de
Doktor istese hiç kimseyi dinlemez direk muaf tutar.. ancak ileride başıma bir hal gelir diye bazı hekimler bu şekilde titiz davranıyor.. doğru olan da bu.
@OğuzHan112, inşallah abi durumum hiç iyiye gitmiyor hergün hem fiziksel hem mentalim yıprandı konuşurken kelimeler karışmaya başladı salı günü inşallah öyle olur abi teşekkür ederim tekrardan allah razı olsun
@OğuzHan112, abi bizim normalde dün du ama bı yanlış yüzünden bu güne atıldı heyete girdim askerliye el verislj diyildir dedi yarın kağıt almaya hastaye gitcez
@OğuzHan112, peki abi komutanlar form doldurmasa dahi doktor muaf edebilir mi hava değişimi vs öyle şeyler olabiliyor mu yoksa ille de kıta anket formu mu olması lazım
Numara istemişsin..numara isteyen çok var.. hatırladığım kadar 2 kişye numara verdim,bir takım sıkıntılar olmaya başlayınca numaramı güncelleyip kimseye vermeme kararı aldım.
Yanlış anlamayın... herkese numara verirsem işin içinden nasıl çıkarım?
Çok çok özel değilse soruları özel mesaj yerine forumdan sorun..varsa bildiğimiz paylaşırız.
Üyeleri aydınlatmak için kendimle ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
Ben burada ücretli çalışan,veya herangi bir kurum tarafından atanmış biri değilim.
Mümkünse soruları forumdan sorun.. bilgim dahilinde ise zaten yardımcı oluyorum.
abi pazar günü benim 1. hava değişimi bitiyor babamla gidecez pazartesi sevk verecekler hava değişimi kesin alirmiyim intihar düşüncelerim var
Kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Doktor komutanın yazdıklarına mi bakıyor @OğuzHan112
@OğuzHan112 selamün aleyküm abi 31/07/2024 takihinde gonderildim f41.1 yaygın anksiyete bozukluğundan barista muaf seferde gorev alır diye bi kagitla gonderildim askerlik durum belgesi sorguladigimda 31/10/2024 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur diyor neden boyle 10.ayda tekrarmi gidicem birligime
@OğuzHan112, abi salı günü doktora gideceğim tekrar demiştim tekrar en baştan herşeyi anlatmalı mıyım doktora yoksa o sistemden bakıp mı direk karar verir düzgün anlatamamaktan da korkuyorum iyice ifade edememekten kendimi abi
@OğuzHan112 bana kıbrıstaki askeri hastane ilaç tedavisi verip gönderdi. Yanımda gelen komutana 1 hafta sonra tekrar gelsin dedi. Verdiği evrağı özelden ilettim şimdi ne yapmam lazım adada yapamaz ve hava değişikliği için konutanların ne doldurması gerek çünkü başka birliğe gönderdiler buradaki komutanda yardımcı olacağını söyledi
@OğuzHan112 kıta işlevlilik doldurursa heyetemi sevk eder yoksa adada yapamaz hava değişikliği mi verir ilkinde verir düşündüm ilaç verdi şimdi 2. Kez gidişim olacak
@OğuzHan112 genellikle benden önce girenlere adada yapamaz ve yanında hava değişikliği veriyordu. Tek ada değişikliği verip direk birliğime gönderir mi türkiyedeki saçma biraz açıkcası
Komutanlar hava değişikliği diye işlevlilik ve anket formuna belirtsin mi yani yararı olur mu @OğuzHan112