Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz için protez kulanan var mı?

Herkeze selamlar.Ben iki yıl önce ameliyat oldum.Ameliyatımı ve protezimi Dr.Nazım Şuvağ yaptı.Büyük bir mutlulukla rahat rahat kullanıyorum.Ve beni kimse fark etmiyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Türkiyem

Hayırlı cumalar arkadaşım toplam maliyeti kaç lira oldu açıklar mısınız

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlumun tek gözü görmüyor ve küçük biraz bursada bülent yazıcıya gittik gözün önüne prıtez yapıcak arka kısmınada bir parça takıcak göz küresi büyüsün diye bu doktora gidenşniz yada bilgisi olan varmı bşrkaç sorum olucakta şimdiden teşwkkğrler

Arkadaşlar Ankara Kızılay’da Dr. Nazım Şuvağ var.Bence protez gözde işin ustası kendisi. Hem insanlık olarak hem doktorluk olarak mükemmel bir kişi. Diğer özel hastanelerde para için ameliyat yapılırken Nazım bey ameliyatsız çözebileceği sıkıntılarda ameliyata gerek olmadığını söylüyor ve hastaları ile birebir kendisi ilgileniyor.Ben şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba

2008 yılında retina dekolmanı ameliyatı oldum ancak görme konusunda başarı saglanamadı ameliyatı dünya gözde olmuştum şimdi tek gözümde görme yok ve kızarıklık ağrı var bunun dışında rengide beyazlanmaya başladı protez için çok kararsızım lütfen yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar Antalyada ameliyat ve protez göz ie ilgili dalında uzman birisi varmı

Protez Göz ve Ameliyat

Tek tavsiyem Dr.Nazım Şuvağ'dır.En iyisi

Protez Gözde Dr.Nazım Şuvağ.Türkiyede bu konuda en büyük üstad.1945 doğumlu ve 45 yıldır bu işi yapıyor.
03124314412

Protez

Benim sol gözüm protez benim değişmeyen bir parçam oldu eğer benim gibi olanlar varsa hiç düşünmesin

Arkadaslar ben protez göz yaptiracagim. Ameliyati subat 5 de oldum protez icin zaman geldi. Yorumlarda hep oküler protez görüyorum orada yaptiran ve baska firmalarda yaptiran arkadaslarin bilgisini ve tavsiyesini almak isterim.

Merhaba arkadaşlar benim oğlumda ameliyat oldu bursada sadece gözün önünün hassasiyetini gidermek için fakat bursada protez yaptılar 2 oldu sürekli çıkıypr yerinde yani yapamadılar bize iyi bir protezci söylermisiniz bşde 2,5 yaşında oğlum ölçü alamıyprlarmış bu kadar küçükken bize öyle söylediler bu kadar küçük çocuğa yapabilecek protezci neresidir bşze yardımcı olurmusunuz

Merhabalar ben 2015 yılında sol gözümü aldırdım ist numune hastanesinde protezimide yaptırdım aynı hastanede 3 yılı geçti kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar allah razı olsun beni hayata bağladı ptotezcim sizlerede tavsiye ederim ilgilenenlere hicde para harcamadım sgk karsiladi

Ameliyata 12 bin dediler bursada gözün arka kısmına göbek kısmından yag alınıp gözün arka kısmına koyulup protez goze hazırlayacağız denildi sizin ameliyatı kim yaptı

Ankara’da Dr Nazım Şuvağ bey ile babam için görüşmüştük ancak önce muayene etti ve ameliyatsız protez göz kullanabileceğini belirtti.internette iletişim bilgileri var zaten doktorun ismini yazınca. Geçmiş olsun

Ben haydarpaşa numune hastanesinde gözden ameliyat oldum protezimide orada yaptırdım beş kuruş dahi ödemedim vede çok rahatım tavsiye,ederim ilgilenenlere

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır protez göz kullanıyorum. Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı.Akademi göz protez merkezinde yaptirdim onların sayesinde hayata yeniden bambaşka biri olarak devam ettim umudum yeniden canlandı artık eskisi gibi gözümü saklayan değil göğsümü gere gere geziyorum her zaman her yerde akademi göz protez merkezini overim.(Kliniği deseniz protez merkezi nasil böyle ŞAHANE olur),temiz ve kaliteli protez yaptırmak isteyenler olursa hiç çekinmeden gidebilirler asla pişmanlık duymayacaklar eminim ben duymadim aksine keşke daha önce tanımış olsaydım diyordum herkese saygılarımı sunarım.🙋*♀️

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır protez göz kullanıyorum. Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı.Akademi göz protez merkezinde yaptirdim onların sayesinde hayata yeniden bambaşka biri olarak devam ettim umudum yeniden canlandı artık eskisi gibi gözümü saklayan değil göğsümü gere gere geziyorum her zaman her yerde akademi göz protez merkezini overim.(Kliniği deseniz protez merkezi nasil böyle ŞAHANE olur),temiz ve kaliteli protez yaptırmak isteyenler olursa hiç çekinmeden gidebilirler asla pişmanlık duymayacaklar eminim ben duymadim aksine keşke daha önce tanımış olsaydım diyordum herkese saygılarımı sunarım.🙋*♀️

engin bey iyi günler annemin sol gözü görmüyor vede ağrı yapıyor protez göz takalım dediler siz numune hastanesinde ameliyat olmuşsunuz doktor ismi verebilirmisiniz teşekkürler

arkadaşlar İstanbul Ankara civarında protez göz veya durdurma ameliyatı yapan işinin ehli memnun kalan hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz cok teşekkürler

slm kardeş antalyada Akdeniz üniversitesi hatanesinde göz ana bilim dalında dr. Deniz veya dr.elif betül hoca var bunlar bu işde iyiler. Ameliyatıda yapıyorlar. Ama protez göz için ankarada saydam protez göz ve sanat merkezini tavsiye ediyorlar. Onlar çok iyi ben protezimi orda yaptırdım hiç kimse anlamıyor. Zaten onlar bildiğim kadarıyla parmak.yüz. Burun ve heykel yaptıklarını gördüm. Istersen konuşabilirsin. Telefonları da 0312 432 53 16 istersen görüş allah onlardan razı olsun. Geçmişolsun

Hüseyin bey Dr.Nazım Şuvağ görmenizde fayda var o size eminim en doğru cevabı verecektir.03124314412 ulaşabilirsiniz .Geçmiş olsun

Ankarada Dr.Nazım Şuvağ hem ameliyat konusunda (şuvağ tekniği) ve protez konusunda size en doğru cevabı verecektir.Geçmiş olsun hüseyin bey.

Öncelikle geçmiş olsun .Dr.Nazım şuvağ hoca türkiyede tek hem ameliyatını hemde protezini kendi eliyle yapmaktadır.Kliniği ankarada onu mutlaka görmenizi tavsiye ederim.İnternetten inceleyebilirsiniz.03124314412 numaradan ulaşabilirsiniz.

Uzun zamandir göz protezi kullaniyorum ama daha once yaptirdigim iki protezle sorunlar yaşadım ve cok yapay görünüyorlardı sonra araştırırken Akademi göz protezi buldum internetten. Hem profesyonel hemde hasta memnuniyetine önem veren titiz calisan bir yer cok memnunum rahatlıkla tavsiye ediyorum. Istanbul 'daki merkezinde yaptırdım bu arada ben. Ayrica calistigim icin akşam randevu ayarladilar sağolsunlar.

Dr.Nazım Şuvağ araştırınız konusunun en iyisi.Hareketli protez göz de en iyisi.

Mero hanım bana mail atmışsınız mesajım geldimi bilmiyorum ama Dr,Nazım Şuvağ araştırınız.

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. buraya üye oldum olmamın sebebi araştırmalarım sonucu iyi bir protez merkezi buldum ve yaptırdım. herkeze tavsiye ederim. tavsiye etmeden önce şunu söyleyeyim benim maddi durumum çok iyi. istanbul da 4 yerde bursada 2 yerde izmirde bir ve ankarada da yaptırdım. gitmediğim 6 yer daha vardı. ankarada SAYDAM PROTEZ GÖZ VE SANATMERKEZİ diye bir yerle konuştum. bana dediki ben senin protezini yapayım. benden sonra dediğin 6 protezciyede git.benim üstüme çıkarlarsa onların ücretinide ben öderim dedi.ve ben ikna oldum.ve yaptırdım saydam göze.ama ben 6 yeride merak ettim onlarada yaptırdım.adamların dediği oldu. ben saydam protezin yaptığı protezi kullanıyorum. bence bu adamlar işini iyi biliyorlar. adamlar yanımda 1 parmak ve bir yüz yaptılar onlar sanatçı. onlara sonsuz teşekürlerimi iletiyorum. SAYDAM GÖZ VE SANAT MERKEZİNE ellerine sağlık diyorum. sizlerle paylaşmak istedim.bunları. ben bunları yaşadım. arkadaşlar.

errddemm

Merhabaa protezinizin hareket durumu nasıl? Diğer yerlere yaptırdığınız protezlerinize göre hareketleri nasıl

çok iyi hareketi diğer yerlere göre rengi damarı çok iyi adamlar kalıbı güzel alıyorlar hiç canım acımadı bile. ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. saydam göz ve sanat merkezini. istersen ara konuş

saydam protez göz sanat merkezi hakkında ne düsünüyorsunuz

Merhaba.
En son İstanbul Sirkeci'de Doğubankın bitişiğinde bulunan Ziya Aksu'da özel alarak bu 2.ci yaptırışım. Protezimi yapan kişi bir Alman çok memnun kaldım sağ olsun.

Merhaba
Ben protezimi İstanbul Mecidiyeköy de renk protez merkezinde yaptırdım bu 3. Protezim ve gerçekten işlerinin ehli bı merkez kesinlikle arayıp bı görüşün.

arkadaşlar 3. protezimi başkent göz protezi merkezinde yaptırdım. bugüne kadarki en başarılı uygulama oldu. Faruk ve gayet ilgili ve samimi. ayrıca İzmir ve Diyarbakıra da ayda 1 er hafta ayırıyor. Uygulama yapacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Ankara Protez Göz de protez uygulaması yaptırdım. Retina dekolmanı ameliyatı oldum kurtaramadık. Sağ gözümde küçülme mevcuttu. Bende ameliyat olmadan gözün üstüne protez uygulaması yaptırdım. İlgi ve alakadan çok memnunun. Protezin görüntüsü simetrisi olarak 10 üzerinden 9 verebilirim. Yalnız şöyle bir durumum var. Yeni yapıldığından varsayıyorum ki protezi takıyorum ama gün içinde 7-8 saatten sonra yaşarma ve batışma oluyor dayanmaya çalışıyorum. En son eve gidip çıkarıyorum dinlendiriyorum. Göz kapağım ve göz altım şişiyor. Çıkardıktan sonra kirpiklerim hep şepek oluyor. Göz kapağım adeta zımpara gibi oluyor. Bunlar normal midir ? Faruk Bey'e sorduğumda ilk başlarda çok normal bunlar dedi. Deneyimleriniz nelerdir acaba bilgi verebilir misiniz ??

Üst Alt