Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz için protez kulanan var mı?

şimdi sorduğun sorunun cevabı evet veya hayır olacaktır ne istediğini bilen bir soru sorarsan senin için daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum saygılar..

@Sormayingitsin bnm ilk muayene ucreti 400 ameliyatim 4500 protezim 3500 ama bunun kontrolu gidip gelme falan bnmki 10.000 oldu . bn cok memnunum keske daha once yaptirsaydim. yani sana tavsiyem ameliyat ol korkma . icin rahat olsun ttabi. bnde cok arastirdim cok kararsiz kaldim ama dedigim gibi simdi hic pisman deilim sukur. doktorunu da iyi sec.[/QUOTE ameliyat oluşunuzun ardından bayağı zaman geçmiş şimdiki durumunuzun değerlendirmesini alabilir miyim bende senelerdir öteliyorum..

yaylacı60

benimkisi yılan hikayesi 99 yılında istanbulda postane hastanesi vardı ama iyi yapmışlardı dudağimdan doku alıp gözüme dikmişlerdi anladığım kadarıyla telefondan destekte alıyorlardı bikaç yıl kullandım sonra gözün şekli bozuldu gözün arkasından doku büyümesi oluyor sanırım daha sonra çıkardım kullanmadım 10 sene sonra 2010 yıllarında hacettepede oldum ama yuvayı küçük yapmışlar en küçük protez bile uymadı ameliyat boşa gitti araki doktoru bulasın

sonra babamın göz doktoruna gittim ohoo dedi ben yaparım dedi bi tane geçende yaptım dedi çok güzel oldu dedi kız merdivenlerden inerken düştü bacağını kırdı hala yatıyo falan bişeyler dedi neyseki ameliyatı yaparken dahi anladım bu iş bunu işi değil sonra sana bi ameliyat borcum daha var dedi buolmadı bidaha yapıcam dedi daha da olmadım bilmiyorum anlatabildimmi topram canım yandı yaş 36 oldu yaratık gibi tek gözüm kapalı dolaşıyom ortalıkta kimseye güvenim kalmadı

merhaba arkadaşlar kaza sonucu gözümü kaybettim ama göz yaptırmak için bir çok yer gezdim. vede yaklaşık 5 yerde protez yaptırdım. ama hiç biri benim gözümün rengini yuvasını herşeyiyle yapamadılar. çok para harcadım.

sonunda ankarada ki saydam göz merkezine gittim. adamlar tek kelime ile süper bir göz çıkardılar. çok memnunum allah onlardan razı olsun . zaten onlar çok farklılar onlar gördüğüm kadarıyla parmak ,yüz, burun hepsini yaptıklarını gördüm. onlar gerçekten sanatçı. isteyen arayabilir. google saydam göz yazarsanız çıkar.

xx123

Topram ameliyatı nerde oldun bende senin gibi 5-6 yerde protez taktırdım ama her seferinde ameliyat oldum sen ameliyat olmadın mı?

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 2002 yılında şişli etfal has dr şafak karslıoğlu nda oldum ameliyatımı. Tamamen boşaltıldı gözüm hareketli protez takıldı. Çok da hareketi yok aslında bakıldı mı anlaşılıyor ama görüntü olarak psikoloji olarak epey iyi geliyor insana. Uykusuz kalınca çapaklanma ve göze yapışma oluyor ve tabi göz kapağında düşme (2 defa kapak ameliyatı oldum hala düşük) oluyor. İyi hissedeceksiniz olun derim ben ilk taktığım da muhteşem hissediyordum :)

Protez Göz

Ben ameliyatımı ve protezimi Dr.Nazım Şuvağ yaptırdım.Psikolojim düzeldi .Allah ondan razı olsun.Doktorum 1 numara

Meroo bu İşte iyi Dr.Nazım Şuvağ sor.Türkiyede tekfir.Başka birşey demiyorum.Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Burada ön doğru yardımı sana gerek ameliyat ,gerekse protezde Dr.Nazım Şuvağ verir.çünkü 1971 den bu yana bu işi yapan kişi.Gerek telefonla gerekse muayene olarak bilgi alabilirsin.Net cevab Dr.Nazım Şuvağ

1971 den bu yana gerek ameliyat teknikleri ,gerekse protez göz de 1.Numara Türkiye'de ve Dünyada Nazım Şuvağ.

Protez Göz

Sen ameliyatı ne zaman olsun arkadaşım kaça mal oldu bende araştırma asamasindayim İnşallah ameliyat olmayı düşünüyorum...

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba ben yeniyim bu sitede benim 18 aylik oglum var dogustan tek gozu gormuyor kornea gelismemis ve goz icinde yapisiklik var gorme hic olmicak gozunde renk farkliligi var bulanik mavi goz be egi gozukmuyo sorum su acaba estetik amacli ne gibi yol izlemeliyiz onun daha iyi kullanabilmesi icin

Protez göz temizliğini hangi zaman aralıklarında yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz.

bire Prote gz doktoru olarak çapa haseki veya Cerrahpaşa tavsiye edebilceğiniz Hoca varmi ?

yaylacı60

protezi doktor yapmıyor çapa nın karşısında oküler protez var burada yaptır. her gece temizle

Oküler Protez Göz Merkezi

Firma.jpg
Firma Adı:Oküler Protez Göz Merkezi
Telefon:(0212) 632 83 70
Faks:(0212) 632 83 71
Adres:Millet cad. Sükür Apt. No:155 Kat.2 Çapa-İstanbul
İl:İstanbul
İlçe:Fatih
Harita:Oküler Protez Göz Merkezi Haritası için Tıklayın.

Protezi doktor yapıyor demedim hocam protez gözz doktoru tavsiyesi varmı dedim YANİ AMELİYAT DR OLARAK
Protezimi zaten fahri beye yaptırdım orayı biliyorum

Protez göze göz nakli oluyormu öyle bir duyum aldım bilgisi olan varmıdır acaba

Arkadaşlar slm sitede yeniyim göz protezi hakkında bilgi almak istemiştim 17.07.2018 günü göz protezi ameliyatı oldum ama sis lik devam ediyor tecrübesi olan paylaşabilir mi

Ali gayiranal

iki ay bekle kardeş daha yeni operasyon olmuş pansumanı düzenli yap buz koy zamanla eski haline gelir. 3 ay dolmadan protez yaptırma zaten göz içi iyileşsin ödemler insin ok.

Arkadaslar merhaba benimde sag gozum protez goz artik bi sekilde bu engeli asmak istiyorum normel insanlar gibi notnel hayat surmek istiyorum 20 yasindayim ben benim yas grubumda olan arkadaslar mesaj atabilirse grup kurmak istiyorum konusmak sosyal iliskiler kurmak istiyorum bana cevap atarsiniz cok mutlu olurum. Herkese gecmis olsun diliyorum

Merhaba bende protez goz kullaniyorum ve cok takiyorum bi estetik yada baska bisey yok mu kendimi daha iyi hissetmek istiyorum

Şeyma hanım ben ali gayiranal 17.07.2018 de protez ameliyatı oldum ıylesme surecinndeyim sanırım siz protez kullanıyorsun uz .bizim ile paylaşırmısin iz faydalarını eksik noktalarını

Faydasi sizi birazdaha iyi hissettiryo en azindan ama ekseleri cok fazla sasi gosteriyo mat oluyo bazen. Bu kadar teknoloji degisti ama bu protezin bu kadar basit olmasi uzucu cok fazla sayidada var aslinda keske birazdaaha yeni seyler olsa bununla ilgili

Arkadaşlar slm. Protez goz takıldıktan sonra ağırlık sporu yapmak ağırlık çalışmak mümkün mü bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan paylaşabilir mi?

Her türlü sporu yapıyorum yüzme bisiklet yürüyüş vucut geliştirme koşu herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Iron tesekur ederim .endişem şöyle yüksek ağırlık kaldırılması durumunda bu protezi taşıyan gozun içine konulan bilye atar yada dışarı çıkar gibi bir his var .siz ne zamandır protez kullanıyorsun uz ve protez ile ne zamandır vücut geliştir me çalışıyor sunuz .paylaşırsan sevinirim

11 yıldır protez göz kullanıyorum. Ağırlık kaldırırken doğal olarak vücuda bir basınç biner örnek wc kaka yaparken bile özellikle kabız olduğumuzda ıkınırken beyne bile basınç biner yani yada doğum yaparken ıkınmalarda beyne basınç olur öleceksek bundan ölmeyelim diyorsan kabız olma hamile kalma ağırlık yüzme su altı dalış yaparken de basınç yeriz.
yani kabız oldu ıkınırken beyin kanaması geçirdi öldü rahmetli demelerinden se;)
su altı dalış yaptı basınç yedi beyne pıhtı attı felç kaldı yada öldü demeleri daha iyi:confused:

Ben 10 yıldır protez kullanıcısıyım ütse ameliyatını dünya göz hastanesinde levent akçay yaptı iki protezimi de oküler protez göz merkezinde fahri bey yaptı çok memnun kaldım sizinle birebir özenle samimi bir şekilde çalışıyorlar, 3. Protezimi doktor yönlendirmesiyle dünya göz de sami beye yaptırmam söylendi 21 gün boyunca gözümü mahvettiler maddi manevi psikolojik zarara uğradım üzerimde denemedikleri yöntem kalmadı kesinlikle dünya gözde yaptırmayın iadesini aldım benimle beraber 3 hasta daha şikayetçi oldu kimse memnun kalmadı tekrar okülere yaptırdım kesinlikte bu işte en iyisi oküler binlerce kez teşekkür ederm fahri beye

Üst Alt