Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar;
2010 yılından bu yana göz protezi kullanıyorum.numune göz protezde yaptırmıştım.şimdi yenilenmesi için tekrar aradığımda oranın kapandığını duydum. Internetten araştırırken [FONT=franklin gothic medium]uzman göz protez merkezi[/FONT] ismi dikkatimi çekmişti.aradım bilgi ve fiyat sormak için bana 1750+kdv dediler bende randevu alıp gittim. Protezi yapan teknisyen tek tek aydınlattı.yaptırmaya karar verdim.Yaptığında inanamadım protezim diğerinden daha da güzel oldu.sizlerinde gidip en azından bir konuşmanızı tavsiye ederim
varsa sorunu olanlara yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar benim sağ gözde doğuştan d
Görme yok şimdi ise ağrı yapiyor o yüzden doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söylediler..
Araştırmalarıma gore devlet ve özelde yapılıyormuş fakat kullanılan bilyenin maddesi farkliymis hangi doktoru onerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim..acilll
Elff bende sizin gibi araştırıyorum ama gercekten arastırıp karar vermek zor. ben karar verdim . dr şafak karslıogluna gitcem randevu aldım . ben ameliyat olmadım ama araştırdıgım kadarıyla söylüyorum .ameliyat olanlar daha iyi bilir
meroo şafak Karslıoğlu ile gormustum.ben ama bilyenin maddesi önemli değil dedi kafam karıştı o yuzden senin durumun farklıdır belki gidince kafana yatabilir inşallah hakkinda hayırlısı olur geçmiş olsun
Bu arada teşekkür ederim.. özcanbjkli teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar arkadaşımın doğuştan görme sorunu vardı 18 yaşında ameliyat oldu. İlk protezi devlet hastanesinde yaptılar gözünün beyazı kahverengi gibi olmuştu feci fark ediliyordu sonra Şahin protez göz merkezimi bulduk orda yaptırdık her provaları ne yaptıklarını anlattılar provalarda bizden de onay alarak devam ettiler o kadar içimize sindi ki şurası iyi durmuyor dedik değiştirdiler olabilecek en iyi çalışmayı yapıyorlar ve teknik olarak onlar çalışıyor ama sizinde düşüncelerinizi soruyorlar insana bi rahatlama geliyo alışma süresinin bi kısmı orda gidiyo zaten. Kontroller istiyorlar sürekli takip ediyorlar sıkıntı olmasa bile gel görelim kahvemizi iç diyorlar aile gibiler. Biz çok sevdik ve protez den yanada çok memnunuz siz de mutlaka görüşün sonra karar verin derim.
sa arkaşdaşlar yardımcı olursanız sevinirim size bir kaç sorum olacak benim sol göz hiç görmüyor, göz bebeği hemen hepsi beyazlaşmış durumda, diğer göze göre biraz küçük farkediliyor ve hafif şaşılık var ama başka bir hastalık yok. doktor proteze olumlu bakmadı. proestetik lens onerdi taktım ve eskisine göre çok iyi bir görüntüm oluştu. 2 yıldır bu lensi kullanıyorum. şimdi bu lensin biraz büyüğünü ve şaşılığı önlemek anlamında oval yapısında değişiklik yapmak istiyorum. böyle bir şey yaptıran varmı bu bir ikinciside ankarada ki hastanelerden hangisine gidebilirim bu konuda istanbul çok iyimi tşk ederim.
As arkadasim. Şaşılık varsa prostetik lens kullanmak çok zor hem çap olarak sabit duramayacak ve kayma oldukça lens gozde durmayabilir. Göz küçülduyse üzerine protez olabiliyor. İstersen başka bir doktora daha görün ama doktor seçerken okuloplastik cerrahi seç. Diğer hocalar tam bilmiyor. İstanbul da bu işi iyi yapıyorlar. Biz çok araştırdık o yüzden her konuya vakifiz artık. Yine bişey sormak istersen yaz kardeşim.
Merhaba arkadaslar oncelikle hepinize cok gecmis olsun kader arkadaslarim ben 25 yasindayim 6 yasinda sol gozume cocuklar tas atmasi sonucu kaybettim son 5 senedirli proestetik lens kulaniyorum ama artik yordu beni renginin uymamasi agri yapmasi kizariklik yapmasi int dolasirken bu formu buldum okurken yazilarinizi protez goz yapipta memnun olanlari okuyunca kendim yapmis kadar sevindim ve heycanladim suan erzurumdayim yakin zamanda istanbula gidip fahri bey le gorusmeyi dusunuyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim aklim 3 dr var levent akcay, safak karslioglu ve baris yeniad safak ve levent beyin ameliyatlarinin cok iyi ve bi okadarda pahali oldunu duydum peki baris bey hakkinda bilgisu olan varmi goz vakfinda calisiyo oda onda ameliyat olup sonuc alan varmi veya en son ameliyat olanlar neler dusunuyo kimi onerirler tesekkur ederim simdikden bilgileriniz icin ins hayatta yuzunuz hep guler
Protez kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Çocukken geçirdiğim bir kazadan dolayı bir gözüm çok az görüyor dolayısıyla kayma var.
Ameliyat olup bir süre sonra tekrar kaymasına katlanmak mı yoksa protez göze geçmek mi çok kararsızım. Eskisinden daha iyi olur mu göz hareketleri karşıdan paralel durur mu? Renk ve şekil farklılığı okuduklarıma göre dışarıdan bakan birinin farketmesi zor gibi. Şuanki halinden daha kötü olur diye kokuyorum ve takıp çıkartma kısmı beni çekindiriyor.. gözü tamamen alıyorlar mı protezin altı boş mu kalıyor?
iyi günler hocam bi soru yöneltmek istiyorum değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Ben şuan 20 yaşındayım 2007 yılında yani 10 yaşımda bir kaza geçirdim sol gözüme 100 tonluk presin bilyasının isabet etmesi sonucu içerisine giren cisimin beyine yakınlıgı 3mm kalmıştı. Allah korumustu.
Fakat sol gözümü kaybettim o zamanlar hastane hastane gezdik en sonunda ankarada amerikadan gelen hayyam kıraatlı diye bi doktor gözetmenliğimi yaparak pratisyenler ameliyatımı gerçekleştirdi. Fiziğim olsun elim yüzüm olsun çok beğenirim fakat bu gözümün verdiği psikolojik rahatsızlıktan dolayı kendimi hep eksik hissederim. Psikolojikman gider aynalara bakarım gözümde bişi varmı diye. o zamanlar protezim büyük geliyordu ama 2007 teknolojisiyle en iyi gözü edinmiştim sırf proteze o yıl 5 bin küsür lira para vermiştim. 2007 yılının 5 milyarı çok büyük bi mevla. fakat şimdi son 1 senedir gözüm hafif çöküntü oldu. göz küçük gelmeye başladı. acaba dünya göze gitsem. Levent akçay diye sürekli canlı yayınlara çıkan baya iddialı bi doktor var ona gözüksem. protez gözümü tazeler yoksa içerisini birdaha mı ameliyat eder bu konu hakkında biraz şüpheliyim. Birde fiyat konusunda.
arkadaşlar protezim takıldı . bi ay sonraya randevu verildi biraz daha buyutulecekmiş. on gün sürdü. göz rengim aynı eskisine göre cok iyi morel oldu bana . sadece hareketlerim kısıtlı . belki zamanla yerin e oturunca düzelir..
Merhaba arkadaşlar. Sağ gözüm görmüyor, 2 yaşında geçirmiş olduğum bir kaza sebebiyle.
2 sene önce lise kpss den 86 puan alarak bir devlet kurumuna teknisyen olarak atandım (Neler çektim o süreçte o ayrı bir mesele hakkımla kazandığım atandığım bir sınavda bana sen teknisyen olamazsın dediler, saçmalıklarla dolu resmen hayatımız neyse..) uzun bir süredir sabahları kalktığımda gözüm yerinden çıkacak gibi ağrıyor ve gün içerisinde kızarıklık, batma gibi sebeplerle beni rahatsız ediyor. Daha önce bir kaç doktor gözünü alalım istersen dedi fakat bunu düşünmesi bile bana korkunç ve çok itici geldiği için hiç düşünmedim şimdiye kadar. Sizlerin burada paylaştıklarını okuyunca bu ameliyatı olmak mantıklı geldi. Benim sorum çalıştığım ortam epey tozlu ve yaptığım işte atiklik isteyen bir iş ben şimdi protez ameliyatı olsam tozlu bir ortamda çalışabilir miyim? hareket kabiliyetim çok kısıtlanır mı? açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir bir fikir verirseniz sevinirim.
Selamlar.
Benimde sizin gibi sağ gözüm görmuyor,16 senedirde protez göz kullaniyorum,rahatsiz etmiyor,son derece konforlu,bazen aynaya baktığımda ayırt etmekte bile zorlanıyorum,5 senede bir yenisini takıyorlar,çokta pratik cikartip temizleyebilirsin
Bence hiç tereddüt etmeyin hemen yaptirin derim.
Selam Rusa; eski bir konu başlığı ama sizden bilgi almak istiyorum. Bende protez göz ameliyatı olacağım. rica etsem bana bilgi verir misiniz?
merhaba rusa; benimde protez göz için bilgiye ihtiyacım var bana ulaşıp bilgi verir misiniz. açıkcası bu siteyi kullanmayı da bilmiyorum. mesaj atabilirseniz yada cevap yazarsanız memnun olurum. teşekkürler rusa
Sormayingitsin bnm ilk muayene ucreti 400 ameliyatim 4500 protezim 3500 ama bunun kontrolu gidip gelme falan bnmki 10.000 oldu . bn cok memnunum keske daha once yaptirsaydim. yani sana tavsiyem ameliyat ol korkma . icin rahat olsun ttabi. bnde cok arastirdim cok kararsiz kaldim ama dedigim gibi simdi hic pisman deilim sukur. doktorunu da iyi sec.
Kolay gelsin bende sizin gibi çok korkuyordum .fiyatlarıda çok yüksek geldi bana ameliyatımı devlette oldum protezimi özelde yaptırdım inan daha uyguna geldi.tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar ben ameliyatimi şişli etfalde oldum ssk karşiladı doktor ayşe burcu dirimdi beni oraya çapadaki okuler tıp merkezi yönlendirdi 2 senedir kullanıyorum biraz zaman aldı ameliyat ve yaraların iyileşmesi ama gözüm gerçekten güzel oldu kımse anlamıyor tavsiye ederim